Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Lisa)
Cuckold:
(origineel: Peter)
Bull:
(origineel: Jeff)

2017-05-17 08:29:19

Mijn vrouw gaat vreemd met een neger! [1]

1Wij, Lisa en ik, Peter zijn nu zo'n 3 jaar getrouwd. Ik ben 28 en zij 22 jaar oud, wat betekent dat wij, of misschien alleen zij, vroeg zijn getrouwd. Zij was net negentien toen wij naar het stadhuis togen. Het is een knappe meid met alles erop en eraan en ik was dan ook verschrikkelijk trots dat zij mij verkoos boven anderen. Waarom? Omdat ik mijzelf nou bepaald niet zag als een "goede vangst". Een doorsnee vent met een modaal inkomen en zag er nou niet bepaald uit als een fotomodel. Tijdens onze huwelijksnacht was het voor ons beiden de eerste keer dat wij daadwerkelijk de liefde bedreven. Het was geen onverdeeld succes. Ik was dronken en kwam veel te snel klaar en Lisa was moe, nog maagd en veel te gespannen. Waar je volgens de verhalen van vrienden met genoegen naar behoort terug te kijken liep bij ons uit op een fiasco.In de daarop volgende 2 maanden werd het er niet veel beter op maar verzande eerder in een plichtmatig iets dat nu eenmaal bij een huwelijk hoort. Er over praten deden wij niet, konden wij ook niet want daar was onze beider opvoeding niet naar. Denk nou niet dat wij bij elkaar zijn gebleven voor onze omgeving, nee we hielden, en houden nog steeds zielsveel van elkaar. We hebben ook een zoontje, althans zij heeft een zoontje, want het is aan het jong overduidelijk te zien dat hij niet van mij is. Het ventje heeft een donkere huid met dermate gemengde negroïde trekken dat zijn natuurlijke vader niet anders dan een neger kan zijn. Nog zie ik de vreemde blikken voor mij die de dokter met zijn verpleegster wisselde toen zij het pasgeboren ventje omhoog hield en met mij vergeleek. Natuurlijk deed ik of het de gewoonste zaak van de wereld was maar ondanks dat Lisa mij zo'n zeven maanden daarvoor huilend had opgebiecht dat zij een kind verwachtte en het niet van mij maar van een neger was , had ik tot dan toe stilzwijgend de hoop dat het kind van mij was. Hij is nu 2 jaar oud en het is een alleraardigst joch. Voor hem ben ik zijn vader, dus laten wij het voorlopig maar zo. Zijn vragen komen later wel.

De gelegenheid maakt..........?

Ik werk als projectleider bij een ontwerpbureau en werk aan verschillende projecten in binnen, - en buitenland. Na 2 maanden getrouwd te zijn ging er bij één van die projecten van alles mis en wel zodanig dat het noodzakelijk was dat ik er persoonlijk naar toe moest om orde op zaken te stellen. Naar mijn schatting had ik daar zeker zo'n dag of veertien tot drie weken voor nodig. Lisa was er niet blij mee, maar zag wel in dat het gedaan moest worden. Ze zag er erg tegenop om 3 weken lang alleen te zijn en niets anders om handen te hebben dan huishoudelijk werk. Ik moedigde haar dan ook aan om weer eens contacten te leggen met oud-vriendinnen van voor ons trouwen, maar veel zin leek zij daar ook niet in te hebben.

Bij het afscheid hing zij om mijn hals, liet een paar traantjes en liet mij beloven, nee zweren, dat ik op zijn minst elke avond zou bellen.

Dat deed ik dan ook. De eerste week hing ik elke avond trouw aan de telefoon en vertelden wij elkaar wat wij die dag hadden gedaan. Ik had altijd het meeste te vertellen want al wat zij deed was afwassen, strijken, televisie kijken of het lezen van een boek.

Tot de zaterdag van de eerste week. Zij vertelde enthousiast dat ze was gebeld door Betty, een vroegere vriendin die haar had uitgenodigd om gezellig wat te gaan drinken. Daar was ik niet zo blij mee, want Betty was een sloerie, die, ondanks dat zij getrouwd was, met Jan en alleman naar bed ging. Dat weet ik zeker omdat zij geprobeerd had ook mij in haar bed te krijgen. Ik was echter blij voor Lisa dat zij iets om naar uit te kijken dus wenste ik haar veel plezier.

De avond daarop, zondagavond, heb ik tweemaal gebeld, één keer vroeg in de avond zoals altijd en één keer omstreeks elf uur. Beide keren werd er niet opgenomen. Ik veronderstelde dan ook dat zij weer naar die Betty was. Toen ik haar de maandag vroeg waar zij de zondag was geweest, vertelde zij dat zij naar de bioscoop waren geweest en daarna nog wat zijn gaan drinken. Zij had de tijd helemaal vergeten zei ze. Haar stem klonk nerveus. Misschien dacht zij dat ik wel boos op haar zou zijn omdat ze er niet was toen ik belde. Ik verzekerde haar dat ik dat niet was, dat ik van haar hield en blij was dat zij zich vermaakte.

"Hoe gaat het, schat? Mis je mij een beetje?"

"Natuurlijk doe ik dat," was haar antwoord, "Ik mis je als een gek!" Haar stem klonk wat gedempter: "Wanneer kom je naar huis? Weet je dat al?"

"Oei", klonk het plotseling in de hoorn.

"Wat is er? Wat doe je?" vroeg ik.

"Ik.....eh... ik gooi wat omver, Uuungh", klonk het opnieuw. Sorry, Peter, ikk..uh..moet gaan schat. De rommel opruimen voordat het vlekken geeft".

Tussendoor hoorde ik haar met regelmaat kreunen en steunen. Even leek het erop dat zij haar hand op de telefoon hield, maar ze had de hoorn niet helemaal bedekt want ik hoorde haar stem gedempt en vaag. Ik meende

"Nee, joh, niet doen. Wacht nou toch even".

"Ben je niet alleen?" vroeg ik haar.

Na enige aarzeling zei zij: "Wat? Waarom vraag je dat?"

'Omdat ik je tegen iemand iets hoorde zeggen."

"Oh, dat. Nee, hoor, ik ben alleen. Het is de televisie. Je hoort de televisie."

De klank in haar stem klonk gejaagd, en vreemd trillend. Ik wilde nog geen afscheid nemen en praatte nog wat door over het één en ander, niets belangrijks. Het klonk meer en meer onsamenhangend: "Nuu..moe..ttt ik gaaa..nn, hoorrr. H.h..ouuu vannn je..., ...Uhhh.. Oh..," zei ze nog gauw, "Voo..rr ikk.. hettt.. vergee..eett.., je ...uhhh... hoef morrregennn nie...t... te..te bellu! "Ooeiee..., hoorrrrr. Ikkk... benn...,eh,...gaaa..aaiee.. mê...tt unn stel naarrrr, aaieee,.. dd..de biosss. Ikkkk... oefff..., benn laa...aattt th..thuissss."

Met het gebruikelijk "Ik hou van je" nam ik afscheid.

"Doei....oeiiiii." Hoorde ik nog met het geluid van een kus. Ik maakte me zorgen om haar. Zo te horen had zij niet alleen iets omgegooid maar had zij zich daarbij ook behoorlijk pijnlijk gestoten. Nog voor zij de haak had opgelegd hoorde ik op de achtergrond nog vaag een mannenstem. De televisie? Of was zij dan toch niet alleen.

Een verrassing... Maar voor wie?

Het werk vlotte bovenverwachting goed en snel. 's Woensdags wilde ik Lisa bellen om te vertellen dat ik van plan vrijdag al naar huis te komen, maar er werd niet opgenomen. Donderdagavond belde ik minstens vier keer maar telkens ving ik bot. Ik besloot haar dan maar te verrassen. – Wel zo leuk, - dacht ik. In het vliegtuig doodde ik de tijd met lezen en slapen. Slapen lukt mij altijd wel in een vliegtuig.

Op Schiphol kocht ik wat lekkernij waarvan ik wist dat zij dol op was, een mooi geprinte bloes, en een grote bos bloemen. Ik probeerde nog eventjes of zij nu wel thuis was, maar er werd weer niet opgenomen. Ik belde dan ook tegen zessen 'avonds, een tijd waarop zij meestal nog even haar boodschappen deed. - Dat zal nu wel niet anders zijn, - dacht ik.

Tegen achten parkeerde ik mijn wagen op het parkeerterrein naast het blok huizen waar wij woonden, pakte mijn reistas uit de achterbak en wandelde het laatste stuk naar huis. Daar opende ik de voordeur , plofte mijn reistas in de hal en riep: "Schat ik ben thuis." Het bleef stil. Geen vrouw die aan kwam hollen en aan mijn nek hing. Niets.

Snel doorliep ik het hele huis. Normaal is Lisa zo netjes op haar spulletjes, maar nu was het een puinhoop. In de keuken stond nog een afwas van minstens vier dagen. In de woonkamer vond ik een aantal lege wijnflessen met vuile glazen en her en der een asbak vol met vreemdsoortige peuken waaraan bovendien een zoetige geur hing. En Lisa rookte niet eens!

Zowel over de vloer van de slaapkamer als in haar garderobekast vond ik een aantal jurkjes en rokjes die ik nog nooit gezien had – dat zou ik zeker bemerkt hebben, - zo kort waren ze. Sommige van de bloesjes, truitjes en topjes waren zo kort en laag dat je ze op zijn minst "zeer onthullend" kon noemen.

Tussen haar gewone ondergoed lagen strings, onder haar normale beha's zag ik er een aantal zeer sexy met halve cup, wonderbeha's en zelfs een zwarte netbeha en in de onderste la vond ik een aantal kousen, en een aantal jarretelgordeltjes van allerlei materiaal. De meeste van kant net als de strings en beha's. Ik begreep totaal niet hoe zij daar aan kwam, Laat staan dat ik wist waarom zij dat soort sexlingerie had. Ik wist niet wat ik ervan moest denken en zat totaal beduusd op het bed. En waar was zij nu?

Beneden in de woonkamer zakte ik in mijn luie stoel om alles eens goed te overdenken.

Ik moet in slaap gevallen zijn omdat ik schrok van het geluid van dichtslaande autoportieren. Lisa had zeker haar auto geparkeerd op onze oprit. Dat ik haar autootje al in de garage had zien staan daar dacht ik even niet aan. Een mannenstem zei wat en als antwoord klonk er gelach. Dat kon niet anders dan de lach van Lisa zijn. Die herkende ik uit duizenden.

Slaapdronken liep ik al naar de voordeur maar in plaats de deur open te doen, verborg ik mij, tengevolge van een niet bestembaar voorgevoel, onder de trap, toen ik een sleutel in het slot hoorde steken.

Vanuit mijn schuilplaats had ik een goed zicht op zowel de voordeur als de woonkamer en ik zag Lisa binnenkomen gevolgd door een man. Zo in het duister kon ik met geen mogelijkheid zien wie de man in haar gezelschap was. Zij giechelde opnieuw om iets wat hij zei en liep vlak langs mij heen om een schemerlamp aan te doen. Hij liep vlak achter haar en het viel mij op dat zijn hand heel familiair op haar achterste lag. Zij had daar kennelijk geen bezwaren tegen. Integendeel bleek zelfs, want nadat de lamp was ontstoken en gedempt zijn licht verspreidde, draaide zij zich naar hem om en vlijde zich in zijn armen.

Met haar armen rond zijn nek begon het stel elkaar te kussen. Verloren in een langdurig gevecht tussen hun beider tongen kreeg ik de gelegenheid hen eens wat nader te bekijken.

Mijn anders zo conservatieve vrouw had een minirokje aan dat zo kort was dat, toen zijn hand langs haar dij omhoog schoof hij de zoom van het rokje maar een klein beetje hoefde op te tillen om zijn hand op één van blote billen te kunnen leggen. Ze droeg eronder zo'n string als ik in de slaapkamer in mijn handen had gehad. Verder droeg zij een topje dat ik nog nooit had gezien maar hij kennelijk wel. Het zat hem ook in de weg want met zijn andere hand schoof hij het omhoog tot boven haar borsten. Eronder had zij een BH die het grootste deel van haar borsten vrij liet en er zelfs de bovenkant van haar tepelhoven liet zien.

Onmiddellijk begon hij haar borsten om beurten te kneden. Zijn hand stak donker af tegen het wit van haar borsten. Gealarmeerd begon ik hem wat beter te bekijken. Hij was groot, zeker een hoofd groter dan ik, kaal geschoren hoofd en gespierd als een bodybuilder. Tot mijn afschuw was de man, die daar voor mijn ogen mijn vrouw stond op te vrijen, een neger.


Mijn Lisa maakte totaal geen bezwaar. Het was duidelijk niet de eerste keer dat zij met hem samen was omdat zij in zijn armen tegen hem aan kronkelde als een krolse kat. Ook niet toen hij het truitje over haar hoofd trok en het achteloos in een hoek gooide, stribbelde zij niet tegen. Zij hielp hem juist door gewillig haar armen omhoog te heffen. Zij hield hem ook niet tegen toen hij haar BH los haakte en deze het topje volgde. Gretig bood zij hem zelfs haar naakte borsten aan zijn handen aan.

Hij dwong haar achterover en zette zijn mond eerst aan de ene tepel, zoog hem in zijn mond op, likte er rondom en deed vervolgens hetzelfde met de tweede tepel. Licht kreunend trok Lisa zijn hoofd tegen haar borsten. Het werd nog erger toen hij naar de sluiting van haar rokje tastte en lostrok. Mijn vrouw wiebelde net zolang met haar heupen tot het rokje op de grond lag en zij eruit kon stappen. Onmiddellijk grepen zijn handen in haar billen en trok haar stijf tegen zich aan. Met zijn onderbuik wreef hij tegen de hare en zoende haar opnieuw hartstochtelijk. Meer dan gewillig beantwoordde zij zijn kus en kwam met haar tong de zijne tegemoet. Was dat mijn vrouw die mij nauwelijks een flauwe kus op mijn wang durfde geven?

Minutenlang stond zij tegen hem aan te rijen, slechts gekleed in haar string, nylonkousen en een paar hooggehakte schoenen. En dat alles of het de gewoonste zaak van de wereld was.

Eindelijk lieten zij elkaar los en hoorde ik hem zeggen: "Wat ben je toch een lekker geil wijf, baby. Ik heb de hele avond al een stijve". Tot mijn ontzetting hoorde ik haar lachend antwoorden: "Dat is niks nieuws, schat. Voor zolang als ik je ken, heb jij altijd een stijve, Jeff". Ze liet haar woorden vergezeld gaan met een veelzeggend kneepje in zijn kruis.

Was dat echt Lisa, mijn vrouw?

"Ik ga vast naar boven", vervolgde zij, "Breng je wat te drinken mee?" Ze zoende hem nog een keer vol op zijn mond.Toen zij bukte om het topje en rokje op te pakken gaf zij hem, zowel als mij, het zicht op haar volle naakte billen. Haar string zat als een touwtje tussen haar bilspleet. Toen zij weer recht stond gaf hij grinnikend een familiare tik op haar achterste wat haar een bakvisachtig gilletje ontlokte. Giechelend en overdreven zwaaiend met haar kontje liep zij pal langs mij heen en nam de trap naar boven. Halverwege bleef zij nog even staan en riep naar hem: "Vergeet je het licht niet uit te doen, schat?"

Haar "schat" kende kennelijk heel goed de weg in mijn huis want hij wist zonder enige aarzeling mijn drankkast te vinden, pakte een fles rode wijn, mijn meest dure, wist onfeilbaar de kurkentrekker te vinden en pakte twee schone glazen. Vervolgens knipte hij het licht uit en ging mijn vrouw achterna. Dit alles gebeurde met een vanzelfsprekendheid of hij hier al jaren over de vloer kwam. Beduusd bleef ik achter. Ik had mij mijn thuiskomst wel heel anders voorgesteld. Mijn vrouw, mijn verlegen, conservatief vrouwtje bedroog mij achter mijn rug met een neger! En ze gedroeg zich daarbij als hoer! Hoe lang was dit al aan de gang?

Mijn eerste gedachte was om stil het huis te verlaten en nooit meer terug te komen. Na een tijdje won nieuwsgierigheid het van mijn woede. Ik moest en zou weten wat die twee daarboven aan het uitvoeren waren. Voorzichtig verliet ik mijn schuilplaats en sloop de trap op, elke trede waarvan ik wist dat hij kraakte, vermijdend. Uit onze slaapkamer hoorde ik hen gedempt praten, afgewisseld met gekreun en gesteun. Het meeste gesteun kwam duidelijk van mijn vrouw. Ze hadden niet eens de moeite genomen om de deur dicht te doen. Waarom zouden zij ook, zij waren toch alleen?

Voorzichtig gluurde ik om de hoek van de deur en schrok. Normaal, althans zoals Lisa de liefde met mij bedreef , lag zij zedig onder de dekens, passief op haar rug, een zedig nachthemd zover als nodig was opgeschort, terwijl zij mij genadig toestond haar te neuken. Precies zoals zij altijd met mij deed. Wat ik nu zag was het tegendeel. Niks passief!

Haar minnaar (Jeff) lag languit naakt op zijn rug en op mijn plek. Lisa zat, net zo naakt, op haar knieën naast hem, voorovergebogen over zijn buik en likte aan de grootste lul die ik ooit gezien had.

"Jezus, - bedacht ik, - Dat ding is minstens 25 cm." Met mijn 12 cm was mijn penis daar niets bij vergeleken.

Met haar linkerhand masseerde zij zijn ballen en met haar rechter trok zij die enorme paal af. Het ding had de omtrek van een forse boomtak. Onmogelijk dat Lisa zo'n lul kon bergen, leek mij. Zelfs al zou hij dat ding erin krijgen zou hij klem komen te zitten, en wel zodanig dat hij nog nauwelijks kon bewegen. Tenslotte wist ik als geen ander hoe nauw mijn vrouw's vagina was. Althans dat dacht ik.

"Zuig mijn ballen, baby," gromde Jeff, "Lik mijn grote pik. Je hebt zo zoetjes aan wel geleerd hoe ik het hebben wil, geile slet. Doe je best." Lisa likte en zoog gehoorzaam en liefdevol langs de stam en plaatste smakkende kusjes op de kop. Ze had mijn lul nog nooit durven bekijken, laat staan met haar mond bewerken zoals zij bij deze zwarte deed.

"Kom op, teef, niet dat getreuzel, hap 'm op," beval hij.

Onder mijn ogen zag ik hoe zij gewillig haar mond wijd open sperde en probeerde hem in haar mond te krijgen. Minutenlang bokte haar hoofd op en neer en tot mijn stomme verbazing zag ik steeds meer van zijn immens geslacht in haar mond verdwijnen. Haar keel zag ik slikkend bewegen. "Mmmmm, zo gaat ie goed," kreunde hij verheerlijkt. " Draai je nu om, zodat ik bij je kut kan." Gretig en gehaast hurkte zij boven zijn gezicht zodat hij haar op zijn beurt kon likken en Lisa, die zich nog nooit naakt aan mij had vertoond, liet hem recht in haar kut kijken.

Lange tijd hoorde ik alleen de slurpende geluiden die beiden maakten, met beide handen hield zij zijn lul in positie terwijl zij hem afzoog. Net of zij haar hele leven nooit anders had gedaan. Onverwachts begon Lisa over haar hele lijf te schudden en te schokken. Het was duidelijk dat zij een orgasme had. De grote, zwarte handen hielden haar stevig bij de heupen vast terwijl zij tegen hem schreeuwde dat zij klaar kwam. Voor mij was het de eerste keer dat ik haar zag klaar komen, voor hem was het duidelijk niks nieuws voor hem. Hij wist precies hoe hij met haar om moest gaan en hield haar stevig in positie zonder ook maar een lik te missen. Lisa kreunde en gilde als een zeug die geslacht werd, zo wild ging zij tekeer. Zij kronkelde tegen zijn tong en hijgde steunde en kreunde. Hij bleef haar poesje en klitje met zijn tong bestoken. Net toen Lisa zich enigszins ontspande sloeg een tweede orgasme bij haar in als een bom. Ze perste zich uit alle macht op zijn gezicht om maar meer tong in haar vaginagang te krijgen. Eindelijk liet hij haar los. Lisa zakte uitgeput op zijn lijf in elkaar, haar mond, hoewel bewegingloos, nog om zijn lul geklemd. Ze was nog maar nauwelijks bekomen of hij gromde:

"Klim erop, baby. Nu is het mijn beurt."

Onmiddellijk kwam Lisa overeind, zwaaide haar been over hem heen en schrijlings besteeg zij hem. Ze zat met haar gezicht naar hem toe, de enorme kop van zijn lul glimmend van haar speeksel raakte haar spleet, welke in het weinige licht van de slaapkamer overdadig glom van zijn speeksel. Vanuit mijn hoek gezien leek zijn lul meer op een heipaal. Lisa boog voorover voor een kus. Haar tong glipte in zijn mond zodat hij erop kon zuigen.

Haar achterste kwam omhoog Zijn linkerhand greep zijn penis en zijn rechter omklemde haar middel. Vanuit mijn schuilplaats had ik goed zicht en zag hoe Lisa hem hielp zijn lul naar haar wachtende spleet te leiden. Mijn vrouw, mijn conservatief, verlegen vrouwtje, stond op het punt geneukt te worden door een ander kerel en het leek er niet op dat zij ook maar enig bezwaar had. Zoals het er naar uit zag zou zij daarbij wel tot het uiterste moeten gaan om zijn gigant te kunnen bergen.

Lisa bewoog haar onderlijf in een langzame, op en neer gaande beweging, ploeterend om de enorme pik in haar poesje te laten glijden. Ondanks dat zij duidelijk goed nat was en het niet de eerste keer was dat zij hem daar binnen kreeg, had zij daar grote moeite mee. Het leek te lukken, mede dankzij de hulp van zijn handen op haar heupen. Lisa steunde met haar handen op zijn borst en gebruikte hem zo als steun toen de kop haar poesje binnendrong. Een licht maar langgerekt gekreun ontsnapte haar keel. Lisa hield vol en onderwijl liet zij haar zwarte minnaar weten hoe lekker stijf en strak zijn lul weer in haar paste.

"Jezus, wat is ie toch GROOTTT...Voorzichtig, Jeff, langzaammm.. geefff me d.de gelee..genheidd.. om annn.. j.je... heerr..lijke.. paaalll.. te wenn..nen!"

"Er aan wennen, teef? Nog wennen? Nu nog? Jezus, meid, je hebt hem er nu de afgelopen tien dagen elke avond in gehad. En in het afgelopen weekend zowat elk uur van de dag! Dus kom niet met die smoesjes maar schroef je erop!

Ik had nu de zekerheid dat zij niet voor het eerst met hem neukte. En als het aan hem lag, zeker niet de laatste keer. Onverwachts stootte hij met kracht omhoog en gilde zij het uit. Toch duwde zij zich met bijna dezelfde kracht omlaag, en iedere keer dat zij elkaar op die manier tegemoet kwamen stak zijn zwarte monsterlul wat dieper in haar kut. Onderwijl versnelde zij het ritme van haar op, - en neer gaande bewegingen als om zijn lul zo mogelijk nog verder in haar onderbuik te bergen. De neger greep haar heupen stevig beet en rolde haar in één beweging om tot zij op haar rug lag met hem erbovenop. Zijn gewicht rustte op zijn handen aan weerszijden van haar lijf. Het enige contact was zijn enorme pik die nu halfweg in haar stak. Hij lichtte zich nog wat verder omhoog toen Lisa haar benen tot op zijn schouders optrok om hem een betere toegang te verlenen. Verbaasd vroeg ik mij af hoe zij dat in zo'n korte tijd toch allemaal had geleerd.

Jeff zijn lul was zo dik dat iedere keer wanneer hij dat monster naar binnen schoof haar kutlipjes mee naar binnen werden getrokken, zo strak paste haar poesje om hem heen. Haar benen bewogen omlaag en klemden om zijn heupen, haar nagels sloegen in zijn rug, terwijl hij haar uit alle macht begon te neuken. Ik hoorde de geluiden van hun paring, zuigend elke keer wanneer hij zich uit de onderbuik van Lisa terugtrok, soppend wanneer hij weer toe stootte. En met elke forse stoot verdween hij dieper in haar kut.

"Mmmmmm,ohhh,gaaaaahhhh, ohhhh." hijgde Lisa. "Russstiggg nouuu.. tochhhh, as...je..bliefff, schattttt, ikkk moettt nog ffff wennuuuueee. Oooohhh, Godd, ikkk kommm alll klaarrrr!"

Haar kut krampte zonder ophouden terwijl golf na golf haar lijf overspoelde. Haar hielen roffelden op zijn achterwerk. Ik constateerde jaloers dat zij een heftig orgasme had onderwijl hij zo furieus in haar pompte. Bij mij was zij naar mijn weten nog nooit klaar gekomen. Veertien dagen geleden wist zij niet eens wat het was.

"Ahhhhhhhhhhh," kreunde en steunde Lisa alsmaar, "Ohhh, Jeff..., schâttt..., wattt...hebb... jje.. t..ttochch.. unn ggroottee ll..llekkere.. ppikkk...Z.zoo...Grooootttt!.. N.nneuk mmuuu...nnoggg... 'sss zzooo... ...llekkerrr hard..., schat..."

Einde Deel 1Hou jij van Dominante Vrouwen?  Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!  Wil je Oudere Vrouwen Neuken?  

Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!