Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Karin)
Cuckold:
(origineel: Mark)
Bull:
(origineel: Jim)

2018-01-25 07:22:25

Publiekelijk vernederd door mijn vrouw!

Sinds ik (Mark, 35 jaar) zonder werk thuis zit, nu al ruim 1 jaar, is mijn vrouw (Karin, 34 jaar) zich de laatste maanden steeds dominanter en gemener gaan gedragen tegenover mij. In het begin maakte ze enkel denigrerende opmerkingen tegen me als we met z’n tweeën waren, maar nu doet ze het ook als we met vrienden en bekenden zijn. Zeker als ze wat gedronken heeft wordt ze steeds loslippiger, ook over mijn geringe seks prestaties. Deze zijn door haar gedrag te laatste maanden erg verslechterd. Toen ik als freelancer goed betaalde opdrachten uitvoerde heb ik haar nooit horen klagen. Nu zeurt ze dat zij mijn kleintje niet voelt en dat ik een mietje ben die geen vrouw kan geven wat ze verdient, zowel financieel als op seksueel gebied. Trouwens met kleintje bedoel ik echt klein, In slappe toestand net 4 cm en in stijve toestand 9,5 cm.In onze goeie tijd befte ik haar eerst tot ze klaar was gekomen en daarna mocht ik haar neuken van achteren, want dat is mijn lievelingsstandje. We kozen dan onze positie zo dat we elkaar via de grote spiegel, die in onze slaapkamer hangt, in de ogen konden kijken. Ik heb dan een goed uitzicht op haar mooie ronde kont die dan voor me omhoog steekt en waarin ik haar ondanks mijn kleine pik toch nog diep kan penetreren. Haar volle DD borsten zie ik dan in de spiegel heen en weer gaan op het ritme van mijn stoten. Als ze aan mijn gezicht zag dat ik bijna klaar kwam kneep ze met haar bekkenbodemspier haar kutje samen waardoor het voelde of mijn smalle pik met een strakke hand werd vastgehouden. Ik spoot dan, in mijn beleving, haar hele vagina vol tot aan de ingang van de baarmoeder.

We deden het op de raarste momenten en plaatsen. Als ze aangaf zin te hebben stond ik en mijn kleine kameraad altijd paraat. Maar sinds 3 maanden moet ik haar eerst likken totdat ze aangeeft dat ze nat genoeg is om mijn kleintje te ontvangen. Dan pakt ze een ouderwetse kookwekker die zo’n irritant tikkend geluid maakt en stelt die in op 3 minuten, de tijd die ik krijg om klaar te komen. Zodra ik klaargekomen ben, of als de 3 minuten zijn om, moet ik haar beffen totdat ze klaarkomt en zorgen dat er van mijn eventuele zaadlozing niets achter blijft in en rond haar kale spleet.

De eerste tijd lukte me dat meestal makkelijk echter sinds een maand lukt het me niet eens meer om altijd een erectie te krijgen door haar kleinerende opmerkingen tegen en over mij. Ik moet haar nu op haar bevel als ze zin heeft beffen. Ook als ik op zondag op de bank zit met een biertje in de hand voetbal zit te kijken. Als ze met een glas rosé in haar relaxfauteuil gaat zitten, wat tot een half jaar geleden mijn plek was, weet ik wat komen gaat. Ze draagt thuis, voor haar gemak zegt ze, enkel een lange trui tot op haar knieën, maar dat zorgt er ook voor dat ze zich niet hoeft uit te kleden als ik mijn tong moet laten bewegen. ‘Mark kleed je uit zodat ik kan zien of je opgewonden raakt en ga op je knieën voor me zitten’ zegt ze dan. Als ik me uitkleed trek zij haar trui tot haar middel omhoog zodat haar mooie strakke kale kut vrijkomt.

‘Ga je gang en doe je best, anders deze maand geen zakgeld’ voegt ze er schaterlachend aan toe. ‘Als je aan het eind een stijf pikkie hebt mag je je voor mijn ogen aftrekken en klaarkomen in je hand en je sperma zelf oplikken. Afgesproken! Voegt ze er op dominante toon aan toe. ‘Afgesproken?’ vraagt ze als ik niet reageer. ’Ja Karin’ zeg ik onderdanig.

Doordat ik geen opdrachten meer heb is mijn spaargeld op en ben ik sinds 3 maanden financieel afhankelijk van haar. En om toch na de voetbal nog mijn biertjes te kunnen drinken doe ik mijn best om haar te plezieren. Het werk van de poetsvrouw doe ik sinds 3 maanden. Ook doe en strijk ik de was, lap de ramen en doe de boodschappen. En ook koken hoort tot mijn taken. En dat alles zonder een bedankje. ‘Je wordt er toch voor betaald. Jij bent mijn huissloof’, zegt ze dan lachend. Ik voel me de laatste tijd meer haar slaaf.

Vorige week hadden we met ons voetbalteam zaterdagavond in de stad afgesproken. Partners waren ook welkom, maar dat had ik niet tegen Karin gezegd. Dit ter bescherming van mijn ego. Tijdens het douchen na het voetbal komen namelijk de verschillen in postuur echt bloot. Sommige zijn qua lengte een kop kleiner dan mij met mijn 195 cm, maar van onderen minstens 3x zo groot geschapen. En dat in niet opgewonden toestand. Bij mij is het tijdens het douchen alsof mijn pik nog meer in elkaar krimpt. Dan blijft er nog minder over dan normaal en het ziet er dan gewoon heel zielig uit. Teamgenoten hebben het weleens over mijn garnaaltje. Door opmerkingen die er tijdens eerdere stapavonden met het team en partners werden gemaakt door diverse dames weet ik dat mijn beperkte afmeting niet geheim meer is. En zoals het nu gaat wilde ik erger voorkomen. Echter Karin was op de sportschool een van mijn voetbalmaatjes tegen gekomen en die was zo attent geweest om haar te vragen of ze er ook zin in had.

Tijdens het omkleden voor de avond zag ik dat ze zich best erg sexy ging kleden.

Eerst deed ze haar sexy zwarte bustier aan waar haar flinke voorgevel erg goed in naar voren komt. Daaronder een met jarretels bevestigd paar mooie sexy kousen. Toen haar leren rok tot boven haar knieën, die aan de achterzijde aan de bovenkant met een enkele knoop en een rits van boven naar beneden dicht ging. Als jasje nam ze haar felrode leren jack. ‘Vergeet je niet iets’ zei ik tegen haar. ‘Nee hoor, zonder slip kan ik makkelijker plassen’. Tot slot deed ze haar lage zwarte laarsjes met hoge hakken aan. Hierdoor leken haar lange gespierde benen haast oneindig in combinatie met het strakke leren rokje. Ze zag er prachtig uit, met haar stevige postuur, lengte van 180 (zonder hoge hakken). Haar ronde kont en haar nog steeds mooie, vrij stevige DD-borsten werden door haar outfit heel erg geaccentueerd. In deze outfit zou ze zo voor een hoer door kunnen gaan. Die gedachte bezorgde me kriebels in mijn pik. ‘Ik ga nog even een grote boodschap doen voor we weggaan’ zei ik tegen Karin en liep naar de wc op de badkamer. Ik sloot de deur en pakte mijn telefoon waar ik een filmpje van geile stevige dominante dames in leer op had staan. Mijn broek deed ik omlaag en ik ging op mijn knieën voor de wc-pot zitten. Kijkend naar het geile filmpje op het schermpje begon ik me af te rukken. Mijn pikkie was in mum van tijd op maximale oorlogssterkte en ik voelde al snel dat de stroom zaad zich aan het opmaken was om uit mijn pik te spuiten.

‘Lukt het?’ Door mijn opwinding had ik Karin niet de badkamer in horen komen die ik in alle opwinding vergeten was op slot te doen. Mijn orgasme werd hierdoor volledig verpest. Het zaad stromende uit mijn van schrik slap wordende pik. ‘Ach kijk nou eens. Word je pikkie alweer een plassertje’ ze lachte en maakte een foto met haar mobiel van mij op mijn knieën voor de wc-pot met mijn slappe piemel in de ene en de mijn mobiel in de andere. Het zaad had ik niet zoals gewoonlijk in de wc pot gespoten maar was als een plasje voor me op de grond terecht gekomen. ‘Zo dat is een leuke foto. Deze komt vast nog eens van pas. Ruim je wel even die paar druppels op de grond op voordat we weggaan’.

De avond was nog niet goed en wel begonnen of ik had er al geen zin meer in. We zouden zoals gewoonlijk lopend van ons huis naar het centrum gaan, maar toen we wilden vertrekken regende het. ‘We gaan met de auto jij rijdt. Als je straks gedronken hebt betaal jij de taxi terug’ zei Karin op een toon die geen weerspraak duldde. ‘Oké’ zei ik. ‘Oké wat? Zei Karin. ‘Oké Karin’ Sinds kort moest ik haar altijd beleeft met twee woorden aanspreken.

In de auto naast me zat Karin met een grote grijns op haar gezicht op haar telefoon te kijken naar de foto’s die ze van mij gemaakt had. We parkeerde in de parkeergarage onder het marktplein waar het café aan ligt waar we afgesproken hadden omstreeks 9 uur.

Het was de hele avond erg gezellig en er werd het nodige (lees veel) gedronken, ook door de dames. Karin viel in haar outfit bij alle aanwezige mannen in de smaak. De overige dames waren een stuk degelijker gekleed in spijkerbroek en bloesjes met lange mouwen.

Hoe verder de avond vorderde hoe losser de stemming en de tongen werden. De seksueel getinte opmerkingen werden frequenter en steeds opener. ‘He Tom, ik hoorde van Ruud dat jij erg goed bedeeld bent.’ Zei Caroline, de vriendin van Ruud tegen Tom, onze nieuwe spits dit jaar. Tom reageerde heel ad rem ‘Alles in vergelijking tot. De mijne is kleiner dan die van Black Beauty, maar groter dan die van Mark.’ Er werd door ieder die het hoorde uitbundig om gelachen en mijn kant op gekeken.’ Ik lachte als een boer met kiespijn mee en antwoordde; ‘De mijne is niet zo groot als die van Black Beauty maar beter een kleine die steigert dan een grote die weigert.’ Karin die al een hele tijd aan het flirten was geweest met een donkere man hoorde bij terugkomst nog net mijn opmerking.

‘Helaas, deed die het maar’ zei Karin met dubbeltong. ’Ik heb graag een grote die steigert en geen kleine die weigert’ gierde ze het uit. Iedereen lag dubbel behalve ik. Als blikken konden doden dan was Karin ter plekke neergevallen. De toon was gezet. Er werden regelmatig grapjes gemaakt met mij als middelpunt dus ik dronk wat meer dan goed voor me was. Dus de taxi zou ik moeten dokken.


Tegen 2 uur begonnen mensen te vertrekken en ook Karin gaf te kennen dat ze naar huis wilde. Dus of ik even een taxi wilde regelen want het regende nog. ‘Het duurt nog minstens 1 uur voordat er een taxi kan zijn, het is erg druk met dit weer’ zei ik, nadat ik eindelijk de taxicentrale aan de lijn had gekregen. Ik zag Karin denken. Ze voelde er niet veel voor om naar huis te lopen nu ze zo aangeschoten was. Ze keek de kroeg rond en liep ineens weg. Ik volgde haar met mijn wazige zatte blik en zag hoe ze op de donkere gast waar ze eerder mee aan het flirten was afging. Ze boog zich naar zijn oor, ze was met haar lengte en op haar hoge hakken net zo groot als hem. Van afstand leek het of ze in zijn oor likte toen ze hem wat vertelde. Er verscheen een grijns op zijn gezicht en ik zag hoe hij haar aankeek, knikte en zich uit de groep waar hij zonet nog druk mee in gesprek was losmaakte. Hij liep naar ander groepje toe en nam afscheid met een uitgebreide knuffel met de aanwezige dames die er zichtbaar van genoten. Ondertussen was Karin naast me komen staan en vertelde met hese stem dat ze een ritje had geregeld. ‘Ik heb een aardige man gevonden die mij wel naar huis wil brengen. En jij mag mee. Lief van hem, vind je niet?’ zei ze met een grote grijns en een blik in haar ogen die ik ergens anders van ken.

‘Jazeker, heel aardig van hem’ zei ik zonder overtuiging.

‘Hallo, ik ben Jim. Jullie hebben een lift nodig heb ik begrepen’ zei hij toen hij bij ons kwam staan. ‘Ja de taxi zou nog een uur duren met deze regen en autorijden in onze staat is onverantwoord’ antwoorde ik. ‘Laten we gaan’ zei Karin en ze pakte Jim en mij onder de arm en ze liep geflankeerd door twee bomen van kerels de kroeg uit. Vanuit mijn ooghoeken zag ik van zowel mannen als vrouwen jaloerse blikken. Ik voelde me weer een beetje groeien maar dat zou niet lang duren.

Ook Jim had zijn auto blijkbaar in de parkeergarage staan onder het marktplein. Er stonden nu veel minder auto’s dan toen we aankwamen. Jim gaf de richting aan waar zijn auto stond. We waren bijna aan het eind van de parkeergarage waar nog een enkele auto stond. Ineens werd de druk op mijn blaas snel erger ‘Ik moet even plassen’ zei Ik ineens. ‘Kun je niet ophouden tot thuis’ zei Karin. ‘Nee de leiding is echt vol. Dat hou ik niet uit tot thuis’. Toen ik het zei had ik al spijt van de open deur. ‘Ja dat is ook een nadeel dat je een erg korte leiding hebt’ zei Karin zodat Jim het ook moet hebben verstaan zoals ik uit zijn lach opmaakte. ‘Nou dan zal ik ook mijn leidinkje even legen’ zei Jim.

We liepen een paar meter naar een inham waar een brandslang hing en een stevig afgesloten stroomkast stond. We gingen met onze rug naar Karin toe staan. Terwijl ik mijn broek helemaal losmaakte en op mijn knieën liet zakken om mijn pik de ruimte te geven om te plassen, maakte Jim enkel zijn knopen los en haalde zijn apparaat tevoorschijn. Ik kon mijn blik er niet vanaf houden. Met twee handen hield hij zijn zwarte slang vast en uit zijn eikel die ik nog zag begon hij te plassen. Ik was ondertussen mijn garnaaltje aan het wakker maken om te plassen. ‘Nou moet ik verdomme ook’ hoorde ik Karin zeggen terwijl ze tussen ons in kwam staan met de rug naar de muur, haar rits van haar rok van achter omhoog ritste en hurkte om ook te gaan plassen. Terwijl ik ook eindelijk was begonnen met plassen was Jim zijn straal nog steeds flink aan het spuiten. Blijkbaar was het Karin ook opgevallen en ze keek ongegeneerd naar Jim zijn kruis en ik zag haar mond openvallen. ‘Logisch dat jij niet zo vaak naar de wc hoeft met zo’n apparaat.’zei Karin.

Jim keek omlaag naar Karin, die haar ogen niet van de pik van Jim kon afhouden. ‘Wil je hem eens vasthouden.’ Zonder haar blik af te wenden en te stoppen met plassen ging de rechterhand van Karin naar Jim’s pik die nog steeds aan het plassen was. Ze pakte de pik over van Jim terwijl hij onverminderd door ging met het legen van zijn blaas. Minstens al een halve minuut Mijn blaas was ondertussen leeg en wilde mijn broek weer omhoog trekken toen ik de linkerhand van Karin aan mijn pikkie voelde. ‘Wat een verschil. Mark voel ook eens’ zei Karin zonder het aan Jim te vragen. De toon van Karin was zo dwingend dat ik niet durfde te weigeren en ook geen toestemming vroeg aan Jim.

Daar stond Jim dan met twee vreemde handen om zijn pik.

Ik met mijn broek op mijn knieën en Karin nog gehurkt met haar rok helemaal los van achteren. ‘Hoeveel groter word je pik als die helemaal stijf is’ vroeg Karin aan Jim die nu ook eindelijk zijn blaas geleegd had. ‘Wil je het zien’ zei Jim terwijl hij zijn pik richting het gezicht van Karin draaide. Een druppel urine kwam nog uit zijn eikel. Karin’s blik was helemaal geobsedeerd bij deze aanblik. Zonder op of om te kijken likte ze over de eikel de druppel weg die daar hing. Jim kijk naar mij maar mijn blik was ook gericht op het schouwspel dat zich voor mijn ogen begon te ontvouwen. Karin likte over de eikel en nam voorzichtig af en toe een beetje de pik van Jim in haar mond. Ze sloot haar lippen om zijn schacht, Haar mond moest ze echt ver open maken om Jim’s pik toe te kunnen laten. Jim ging recht voor Karin staan en legde zijn handen op haar hoofd. Karin legde haar handen op de bovenbenen van Jim. Voorzichtig ging de pik langzaam wat verder in mond van Karin in. Door de natte mond en lippen van Karin aan zijn zwarte pik groeide die inderdaad nog steeds verder. In lengte en dikte was dit iets wat je enkel in porno’s ziet. Karin stopte met het zuigen en likken aan de pik van Jim, en ging rechtstaan en zei: ’Mark, lik me van achteren. Ik wil deze knots zo meteen in me kunnen ontvangen.’.

Karin draaide haar rug naar me toe en boog zich voorover en ging zonder aarzelen verder waar ze gebleven was. De pik van Jim stond fier overeind. Om die binnen te krijgen zou Karin toch flink nat moeten zijn. Ik werd zelf ook geil bij die gedachte en ging gehurkt achter Karin zitten en pakte haar heupen vast en bewoog mijn mond naar haar spleet op zoek naar haar clitje. Ik voelde dat deze ook al aardig opgezwollen geworden was en door het likken werd dit vrij snel nog meer. Ook rook ik dat haar kut steeds vochtiger begon te worden. Of dat kwam door het likken of door de gigantische pik die ze in haar mond had.

‘Zo is het genoeg’ zei Jim, ’Nu ga ik je laten voelen waar je zo naar verlangt. Een die groter is als Tarzan die je thuis in je nachtkastje hebt liggen.’ Hoe wist Jim dat. Deze had ze pas geleden gekocht ter compensatie van mijn grote gebrek of moet ik zeggen kleine gebrek. ‘Ja, ik herkende je vrouw meteen toen ze de kroeg in kwam. Ze heeft Tarzan namelijk bij mij in de zaak gekocht.’.

‘Ik ben ontzettend geil.’ Zei Karin, toen ze rechtop ging staan nadat ze de pik uit haar mond had gehaald. ’Je bent niet de enige’ zei Jim. ‘Kijk maar eens naar je mannetje’. Karin draaide haar hoofd om en zag dat mijn pikkie ook recht omhoog stond. Wel slechts 9,5 cm i.p.v. de zeker 25 cm grote pik van Jim, maar toch. Karin moest erom lachen en draaide zich om naar de elektriciteitskast. Ze leunde er tegenaan ondertussen haar blote kont naar achteren stekend ten teken dat ze er klaar voor was.

Jim ging achter haar staan met zijn pik nog steeds enkel door de geopende gulp richting de kont van Karin wijzend. Ik stond ernaast met mijn broek op mijn knieën en mijn pikkie in de aanslag. Het wond me zo op dat ik mezelf ging aftrekken. Karin zag me niet meer staan toen Jim zijn eikel tegen haar natte spleet plaatste. Met zijn lans in een hand bewoog hij langzaam zijn eikel over haar spleet heen en weer en raakte zo ook steeds haar gezwollen klit. Ik zag de rillingen van opwinding door Karin’s lijf gaan. Ze duwde haar kont naar achteren, maar Jim bepaalde wanneer zij zijn pik mocht ontvangen. Als hij nog even doorgaat komt Karin al de eerste keer klaar zonder dat hij bij haar binnengedrongen is. Wat maakt het dan uit of je zo een grote pik hebt, maar blijkbaar wil het oog van de vrouw ook wat. Zo lijken en vrouwen en mannen toch meer op elkaar dan ik dacht. Zijn we allebei visueel ingesteld. Ondertussen dat Jim Karin plaagde door met zijn eikel over haar clit te strelen, zag ik dat hij zijn middelvinger van zijn andere hand even in zijn mond stak die daarna richting de kont van de steeds heftig hijgendere Karin ging. Zijn natte middelvinger, die bijna net zo groot en dik is als mijn pik, plaatste hij op de anus van Karin, die van schrik even ophield met ademen. Ik heb dat ook regelmatig geprobeerd maar daar wilde ze toen nooit iets van weten. Ik mocht haar wel likken aan haar anus, maar zodra ik met mijn vingers in de beurt kwam kneep ze haar billen bij elkaar en werd ze boos. Nu niets van dat alles.

Toen ze van de schrik bekomen was hoorde ik haar nog heftiger hijgen toen Jim het topje van zijn vinger over haar sluitspier bewoog en de druk opvoerde om een opening te forceren. Karin’s ademhaling kreeg het dezelfde ritme als dat ik van haar ken als ze klaarkomt. En daadwerkelijk op het moment dat Jim zijn vinger met enige kracht naar binnen duwt en gelijktijdig zijn eikel over haar gezwollen clit heen wrijft komt Karin zo heftig klaar als ik het nog nooit meegemaakt heb. Ze trilt over haar hele lijf. ‘O mijn god wat lekker’. Karin is nog aan het bekomen van haar eerste orgasme als Jim zijn pik in haar natte kut duwt. Dit gaat met veel minder weerstand dan dat ik had verwacht, maar Karin spert haar ogen heel verbaast kijkend open. ‘Past die er helemaal in?’ vraagt ze. ‘Dit is pas de eerste helft’ zegt Jim, die dit soort reacties blijkbaar gewend is. Karin maakt een terugtrekkende beweging met haar kont, maar Jim heeft haar heupen met twee handen stevig vast. En duwt zijn pik nu ook voor de andere helft bij haar naar binnen.

‘Wat voelt dat lekker’ kan ze er slechts hijgend uitbrengen.

Jim gaat nu eerst langzaam bewegend in en uit de kut van Karin. Op de donkere pik van Jim is duidelijk het vocht van Karin te zien dat is vrijgekomen bij haar orgasme. De ademhaling van Karin past zich aan het ritme dat Jim maakt aan. Het duurt geen vijf minuten dat Karin’s ademhaling weer uit de pas met Jim’s ritme begint te lopen ten teken dat er weer een orgasme aan gaat komen.

Tijdens dit hele schouwspel is ook bij mij een eerste hoogtepunt in aantocht. Als ik Jim zijn middelvinger nat zie maken en weer richting de anus van Karin zie gaan, kom ik ook klaar. Maar geen van beide merkt het. Jim wrijft wederom enkele keren over de anus ingang, maar nu dringt hij niet voorzichtig naar binnen. Hij drukt zijn middelvinger ineens in een keer helemaal naar binnen, gelijktijdig stoot hij zijn pik van het begin tot het einde in de kut van Karin. Het orgasme komt daardoor eerder dan ze zelf had verwacht waardoor ze onbeheerst gillend klaarkomt. Dit moment van klaarkomen lijkt wel oneindig. Haar benen trillen haar adem stokt zelfs tijdelijk helemaal. Dit is ook het moment dat Jim het goed vindt en zijn pik nogmaals helemaal uit en in de geile grot van Karin stoot en daarbij klaarkomt. Heel ingetogen en rustig, maar aan de geile blik van Karin af te lezen voelt ze dat zijn trillende pik zijn zaad heel diep in haar schede loost. Jim houdt haar stevig vast zodat ze niet door haar week geworden knieën zakt. Hij laat zijn pik nog enige tijd in haar voordat hij zijn zwarte lans langzaam terugtrekt. Zijn pik vertoont nog steeds geen tekenen van slap worden.

Hij gaat voor Karin staan en duwt haar met haar hoofd omlaag richting zijn pik. ‘Zo, maak maar eens goed schoon met je geile mondje, dat heb ik wel verdiend, en ik wil niet dat mijn onderbroek vies wordt.’ zegt hij dwingend tegen Karin. Ook dit doet ze bij mij nooit, maar ze protesteert niet en neemt zijn pik in haar mond en begint aan een schoonmaakbeurt die mij nooit ten deel is gevallen. ‘Wil je nog een rit naar huis? Vraagt Jim aan mij. Vragend knik ik ja. ‘Nou lik jij dan eens goed je vrouw schoon, ik wil geen rommel in mijn auto.’ Zegt Jim dwingend. Dus ik moet Karin haar kut die gevuld is met het zaad van Jim schoonlikken. Ik ben de vraag nog aan het verwerken als Karin zegt’ Heb je de vraag niet gehoord. Wees eens beleefd en geef antwoord.’ ‘Oké Jim’ zeg ik gedwee. ‘Master Jim voor jou, wat van hem kun je nog een hoop leren’ zegt Karin.’ Oké master Jim’ zeg ik als ik achter Karin kniel en met mijn mond richting Karin vol gespoten spleet beweeg. Ik moet eerst kokhalzen bij de gedachte om andermans sperma op te moeten likken, maar de aanblik van de openstaande kut maakt me toch weer zo geil dat ik eerst voorzichtig proef en vervolgens vol overtuiging aan de slag ga.

Als we thuis zijn, nadat Jim ons voor de deur met een vrolijk tot ziens heeft afgezet, zegt Karin; ’Dit wil en ga ik vaker meemaken. Ik wist niet dat er mannen bestaan die dit in me los maken. En jij gaat toekijken en dan aan het eind de boel opruimen, want dat wind je op zag ik aan je kleine plassertje.’ Even liet ik de mededeling op me inwerken. Karin die zich door een Bull laat neuken en ik als cuckold toe moeten kijken, eten en drank moet verzorgen en op het eind de spleet van Karin mag schoonlikken. Opgewonden door het vooruitzicht antwoordde ik ‘Ja Karin, natuurlijk Karin’.Huisvrouwen willen vandaag nog neuken!  Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!  Wil je Oudere Vrouwen Neuken?  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!