Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Bull:
(origineel: William)
Cuckoldress:
(origineel: Shirly)
Cuckold:
(origineel: Bert)

2016-09-04 06:11:44

Mijn chatmaatje!

Hoi ik ben Bert 40 jaar en getrouwd met Shirly van 32 jaar. We zijn al 15 jaar samen waarvan 11 getrouwd. We wonen in een klein dorpje en ik heb eigenlijk geen klagen. Ik hou ervan vernederd te worden, en Shirly houdt ervan lekker dominant te zijn. De laatste tijd kwam er weinig van omdat Shirly het erg druk had met haar hobby, paarden. Ze hielp een oudere man met zijn paardenhandel. Hij kocht ze en zij zorgde dat ze zadel mak werden e.d. doordat zij ook vaak weg was begon ik nadat ik eigenlijk alle sexsites bekeken had een beetje te chatten. Omdat ik graag fantaseer om door oudere man vernederd te worden chatte ik op homosites. Ik zocht dan oudere mannen die me wel wilde vernederen door op me te gaan zitten. Regelmatig kwam ik mannen tegen en dan gingen we cammen op skype enz, maar tot een echte afspraak durfde ik nooit te gaan. Wel begon ik steeds onvoorzichtiger te worden en vond het wel spannend om meer over mezelf prijs te geven. Ook had ik een extra mobiel geregeld, zodat ik een telefoonnummer kon geven, nog spannender.Zo kwam ik ook William tegen, hij was 66 kaal met een witte snor. Hem leek het wel wat en we begonnen te chatten en te cammen. Ik vertelde hem eigenlijk gelijk al teveel maar hij was erg gehaait en liet me er vaak inlopen. Wat me eigenlijk nog meer opwond, hij wilde ook alles over Shirly weten en daagde me een beetje uit om op me te gaan zitten waar Shirly bij was. Dat idee wondt mij nog veel meer op en we fantaseerde er lustig op los. Steeds vaker begon William aan te dringen om af te spreken, ik durfde het niet zo goed want ik was eigenlijk een beetje te schijterig om de controle helemaal kwijt te raken. Wel had ik om hem zoet te houden de cam aangezet toen Shirly sliep. En hem mijn reserve telefoonnummer gegeven. Hij trok zich voor de cam af, terwijl ik met de cam langs Shirly's lichaam moest gaan. Ook jutte hij mij op tot allerlei dingen. zo moest ik in mijn bierflesje pissen en het op drinken. En mezelf met de wc-borstel in mijn gezicht wrijven. Wat nog best gevoelig is want zo'n ding is best wel hard.

Ik vond het erg geil, maar de andere kant was dat ik zo onderdanig werd, dat ik veel te veel vertelde wat eigenlijk niet de bedoeling was. Zo had ik al verklapt waar ik ongeveer woonde en waar Shirly der paarden stonden. En op een middag belde hij en ik nam op met mijn echte naam. Hij deed of hij van een of ander gasbedrijf was en ontfrutselde mijn adres. Ook mijn werkadres en ook kwam hij achter Shirly's en mijn volledige naam. Pas toen hij hard begon te lachen en me beloofde snel eens langs te komen had ik het door.

Ik was op mijn werk en stond tussen mijn collega's terwijl William me liet weten dat ik me maar moest voorbereiden om mijn fantasie waar te maken. ik begon te stotteren en liep bij mijn verbaasde collega's weg. ik stotterde namelijk nooit. ik was doodsbang voor wat er komen ging en probeerde William te overbluffen dat hij me niet kon dwingen en dat het anders aanranding ofzo was. toen lachte hij en zei dat als ik lastig ging doen hij de filmpjes en gesprekken die hij had opgenomen wel met mijn collega's en met Shirly wilde delen. Ook dat er meerdere gasten op de chat wel benieuwd waren naar mijn adresgegevens. Hij noemde zelfs namen op waar ik mee gechat had. haha, lachte William, ik heb je mannetje, wen er maar aan. Hij zei dat hij diezelfde avond kwam. Hij wist dat Shirly curcus had en rond 21.00 uur thuis was, had ik ook verteld. De rest van de dag belde hij met allerlei opdrachten en wat hij besloten had wat er moest gebeuren. We spraken af dat hij oude vriend van mijn vader was en zich afvroeg hoe het met de zoon van z'n oude gabber was. Ook moest ik over Shirly's tattoo beginnen en beginnen te klieren en William uitdagen zodat William zich eigenlijk zou verdedigen als we gingen stoeien. Ik belde Shirly zoals afgesproken om te vertellen dat we bezoek kregen. daar het een oude kennis van mijn overleden vader zou betreffen was er geen probleem en zou ze op tijd zijn.

Regelmatig kreeg ik smsjes van William over die avond, hij had onderhand een heel draaiboek klaar waar ik me aan moest houden, en hij liet er geen onduidelijkheid over bestaan wat er gebeurde als ik niet braaf was. dan lag mijn fantasieleven op straat met allerlei foto's en filmpjes. die avond onder het eten zag Shirly er onwijs geil uit. Heerlijke strakke paardrijbroek en een geil tekort topje. een beetje plagerig vroeg ze of mijn vaders gabber dat wel aankon. Lacherig zei ik, dat ie anders pech had en ik begon haar beetje op te jutten om korter te maken. Zo zaten we gezellig lol te hebben en ik kon aan Shirly goed merken dat ze opgewonden was. Toen ze weg ging kroop ze op schoot en begon uitvoering te tongen terwijl ze me schoot bereed. Hmmm... ik ben geil, hoop dat je die ouwe snel wegwerkt want ik moet nodig verwend worden. Ik lachte dat ik het zou regelen en Shirly ging weg.

Toen wachtte ik ongeduldig op wat er komen ging. ik zat beetje online te surfen en te chatten tot het 20.00 was en toen ging ik klaar beneden zitten. het duurde tot kwart voor 9 voor Shirly bezweet binnen rende, ze was nog niets van der geilheid verloren en besprong me op de bank en we zoende hevig toen de deurbel ging. De bank staat voor het voorraam dus toen Shirly overeind kwam keek ze recht in William z'n ogen. Ze zette haar onschuldige meisjes glimlach op en klom van me af. Ze liep naar de deur en ik kon het gesmak horen, William had haar brutaal gewoon gekust. Shirly had er niks achter gezocht omdat ze dacht dat het een bekende was maar ik zag William nu ook pas voor het eerst in het echt. Shirly wees hem de weg naar binnen en verontschuldigde zich dat ze zich ging douchen. Brutaal liet William weten dat hij haar er juist opwindend uit vond zien in die strakke paardrijbroek. Shirly lachte vrolijk dat ze wel wat anders straks zou zoeken maar dat dit beetje stonk. Heerlijk, lachte William, een lekker schoon wijf, hou me vast.

Brutaal sloeg hij Shirly op der kont toen ze voorbij liep!

Lachend zei ze, oeps, en rende naar boven. Goh, ik wist niet dat je vader van die leuke gabbers had, lachte ze nog en was verdwenen. William begon beetje de kamer rond te lopen en met een grijns vertelde hij me dat hij Shirly ging neuken. En jij gaat me erbij helpen mannetje. Of wil je soms dat ik alles over je vertel? Nee, ik luister, antwoordde ik nederig. Goedzo, lachte William en sloeg me voldaan op mijn wang. Toen vertelde hij me wat ik moest zeggen en doen. Hij was maar net klaar of Shirly kwam binnenrennen. En zoals belooft had ze haar strakke jeans aan met een nog korter topje. Ongegeneerd zat William op haar te geilen. Shirly houdt daarvan en terwijl ze me ondeugend aankeek ging ze naast William op de bank zitten. Gelijk lag zijn hand al hoog op haar dij, zijn pink raakte zo goed als haar gulp. Shirly reageerde totaal niet en zat met haar benen over elkaar en met William zijn hand half in der kruis. Ze werd er alleen maar lacherig van en zeker toen William over tattoos begon was ik echt in het verdomhoekje.


Zonder enig terughoudendheid liet Shirly haar broek zakken om haar Snoopy op haar kont te showen. Ik had het William ook voorspelt dat ze het zou doen. Nu zat William aan haar bil te voelen zogenaamd omdat hij uit zou steken, ja, haar hele kont stak naar achter maar dat schijnt te horen als je je tattoo laat zien. Dik 10 minuten stond ze te wachten tot William haar kont los liet. Hier kan ik altijd wel naar blijven kijken, lachte William, terwijl hij haar kont begon te masseren. Toen begon ik zoals ik met William afgesproken had, een beetje te zeiken over tattoos, dat ze dom waren enzo. Uiteraard waren Shirly en William het eens begonnen samen tegen mij. dat ik te schijterig zou zijn, en dat klopt ook. Toen William naar het toillet ging, zei Shirly dat ze hem wel leuke kerel vond. Hij masseert ook lekker aan me kont plaagde ze. Zit ie aan je kont? vroeg ik verbaast. Haha hij doet niet anders, heerlijk.

Toen liep William weer binnen en ze gingen weer intiem bij elkaar zitten. William begon me steeds meer uit te dagen, onder het mom van dat ik hem uitdaagde. Maar de wijn had z'n uitwerking al op Shirly en ze werd zowaar pissig op mij omdat ik William zou treiteren. Toen William opperde dat ie mij maar een lesje moest leren, brulde Shirly dat ze hem zou helpen. William lachte dat dat niet nodig was en kuste haar op haar mond en ze kuste duidelijk terug. Een beetje verbaast zat ik te kijken hoe William op me afliep en me onder gejuich van Shirly aan me voeten van de bank trok. Ik liet het gebeuren en terwijl Shirly juichde ging William op mijn borst zitten en pinde mijn armen onder zijn benen. Shirly kwam niet meer bij, zij zat ook dagelijks zo op me en ook daar kwam ik nooit onder vandaan. Whaha het lijkt wel of je ervan geniet dat je vent aan iemands kruis ligt te ruiken. Jaaaah, dat doe ik ook dan weet ie ook es wat het is haha. Nou voorlopig ruikt hij alleen maar mijn broek, maar als je hem een echte wil laten ruiken moet je hem er zelf maar uithalen, lachte hij voldaan. Lachend sprong Shirly op en ging achter William zitten met haar hoofd op zijn schouder, het wordt inderdaad wel eens tijd dat hij leert wat het is om een pik in je bek te hebben, lachte ze terwijl ze lachend zijn broek openmaakte.

Echt veel vernederender kon het niet, met z'n tween bovenop me zitten en zij lachend laten weten dat ze zijn pik wel lekker dik vindt. Terwijl ze begonnen te tongen drukte ze zijn pik op mijn gezicht en wreef eroverheen. Het lijkt mij dat je er geen moeite mee heb dat ik zo op je vent zit, lachte William. Neeee, totaal niet, ik vindt het enorm geil zelfs. Ze zei, dat ze wilde neuken. Ze stond op en William duwde haar naar voren en terwijl hij me uitlachte begon hij haar broek zonder enig protest los te knopen. Terwijl hij zijn pik in mijn mond duwde trok hij haar broek uit en zei dat hij haar bovenop mijn slavenbek wilde neuken. Lachend zei Shirly, jaaah, wat geil!! Ze sprong bijna op zijn schoot en ze trok zijn pik uit mijn mond en liet hem in haar schuiven vlak boven mijn gezicht. Ze kreeg er de slappe lach van en William liet zich achterover vallen en Shirly neukte hem terwijl hij bovenop me lag. Ik zag tussen William z'n dijen zijn pik in en uit haar glijden terwijl ze liet horen dat hij een vl lekkerdere pik had dan ik.

Duw je kont ook in zijn gezicht, zei Shirly tegen William.

Hij ging wat verzitten en duwde zijn harige billen tegen mijn neus. Ik kon iet anders dan zijn kontgeur op te snuiven, een diepe penetrante geur vulde mijn neus. Elke keer dat William in mijn vrouw stootte, kreeg ik een beetje lucht. Maar als hij naar achteren ging werd mijn neus steeds dieper tegen zijn kontgat aan gedrukt. Ik wil dat jij mijn kontje gaat likken, terwijl ik neuk, zei William tegen mij. Ik stak mijn tong uit en likte zijn ster... Steeds sneller begon hij Shirly te neuken. Ik was hem nu diep aan het rimmen, dit vond hij wel erg prettig. Het duurde ook niet lang of hij spoot zijn zaad in haar kut.

Ik zag zijn pik stoten en schokken. Terwijl ze bovenop mij lagen bij te komen zag ik de sperma uit Shirly's kut lopen. Het druppelde langs William z'n zak, zo op mijn gezicht. Ik voelde het tussen mijn lippen glijden. Oplikken! Zei, William...ik deed mijn mond open en proefde het sperma van hem. Ik likte alle klodders zaad van haar kutje. Shirly leek in een roes en stond op en trok William overeind, met een grijns ging ze weer op mijn gezicht zitten en terwijl ik haar kut likte begon ze William te pijpen. Niet veel later kwam William voor de tweede keer klaar. Toen maakte hij haast om weg te komen. Ik denk dat z'n vrouw anders ongerust zou worden. Terwijl hij innig afscheid nam van Shirly, drukte hij mij op de grond met zijn voet. Hij beloofde Shirly dat hij gauw weer terug zou komen. Ze knikte, jij bent altijd welkom William, zei ze met een voldaan gezicht.Huisvrouwen gaan vreemd op de achterbank!  Welke maat penis wil jij hebben!!  Is jou pik te klein?  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!