Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Bull:
(origineel: Bram)
Cuckoldress:
(origineel: Susan)

2016-09-04 06:04:56

Chantage!!

Ik ben 40 en nu 15 jaar getrouwd met Susan. Wij wonen in een leuk huis aan de rand van de stad. Susan had een nieuwe baan en had sinds kort wisseldiensten. Uit verveling begon ik steeds meer op internet te surfen en chatten. Omdat ik graag fantaseer over vernedering kwam ik ook op BDSM chatboxen. Daar leerde ik Bram kennen. Hij was een man van 66 jaar en ik kon lekker met hem fantaseren. Ik vertelde hem over mijn fantasie om door oudere man vernederd te worden met stoeien. Hij vertelde mij dat dat makkelijk te realiseren was. Vanzelfsprekend was hij totaal niet in Susan geintreseerd en al snel vertelde ik hem steeds meer. Ook jutte hij me op om allerlei dingen voor de webcam te doen. Ik had zelfs foto's van een slapende naakte Susan naar hem gemaild. Hij liet goed blijken dat hij erg gecharmeerd was van haar, terwijl hij tegen mij volhield dat hij alleen op mannen viel.Hij begon steeds veeleisender te worden, ik besloot een stapje terug te doen. Na een tijdje niet online te zijn geweest begon ik dreigende mailtjes en smsjes te krijgen. Toen ik 's avonds op de bank zat, belde hij me op! Op een dreigende toon vertelde hij me dat hij al onze chats bewaard had en dat hij ze naar Susan zou sturen. Susan lag al op bed te slapen. en voorzichtig probeerde ik hem wat te lijmen. Maar hij was erg agressief en eiste dat ik gelijk online kwam, toen hij Susan's hotmail adres opnoemde werd ik bang en gaf toe. Hij veranderde gelijk van toon en deed eisend vriendelijk. Toen ik op de slaapkamer online ging zat hij halfnaakt voor de webcam en keek erg voldaan.

Ik begon het zo goed en kwaad als het ging proberen goed te maken. Wat erin resulteerde dat ik mijn webcam aan moest doen en de dekens van Susan af moest halen. Ik had het al tijdens eerdere gesprekken verteld, dat ze een vaste slaper was, dus mijn smoes dat ze wakker zou worden, ging er bij hem niet in. Ondertussen bewees hij dat hij inderdaad alles had bewaard en liet me van alles zien, terwijl hij voldaan zat te lachen. Ik zal zeer binnenkort eens gezellig bij jullie langskomen. Ik schrok me rot, maar kon er niks aan doen dat ik het opwindend vond om zo gedomineerd te worden door een oude grijze kleine man.

We stopten met het gesprek na een tijdje en hij zei dat hij deze week contact met mij op zou nemen. Ik was al blij dat ik van hem af was, voor dit moment. Maar toch was ik wat ongerust. Ik ging slapen en de volgende dag had ik besloten om Susan alles op te biechten. Ze was niet blij om te horen dat ik haar naakt aan een ander heb laten zien, maar ze vond het ook wel weer spannend. Als jij het durft zei ze lief tegen mij, dan moet je hem gewoon uitdagen. Wil hij langskomen, laat hij dat maar doen dan. "Meen je dat", vroeg ik haar verbaast, ja lieverd, ik meen het echt. Ik was opgelucht en opgewonden tegelijk. Ik gaf haar een knuffel en boodt haar nogmaals mijn verontschuldiging aan. Het is wel goed schatje, zei Susan met een brede glimlach...en ze kuste mij.

Er ging en week voorbij, waarin ik niks hoorde van Bram. Tot donderdagavond, Susan had avonddienst, dus ze zou pas de volgend ochtend thuiskomen. Ik zat naar het acht uur journaal te kijken, toen ik een SMS kreeg van Bram. Kom Online! Ik liep naar onze slaapkamer waar de computer stond en zette de webcam online. Bram maakte gelijk contact, hij zat weer halfnaakt voor de webcam. Hij begon gelijk, "Hoe gaat het met dat lekkere vrouwtje van jou?" Die is nu aan het werk, typte ik hem terug. Dat is jammer, ik had haar graag even naakt gezien. Hij ging verder, ik kom Vrijdagavond wel even bij jullie langs. Is ze dan wel thuis? Ehh ik schrok hier toch wel van, maar ik herstelde mij. Ja, dan zijn wij allebei thuis, hoe laat wil je langskomen? Bram, was niet onder de indruk, hij zei, ik ben er om 20:00, ik heb jullie adres. Ik was met stomheid geslagen, hoe kwam hij aan ons adres. Maar ik zei, dat is goed, dan zie ik je vrijdag en ik nam afscheid.

Ik ben gaan slapen met een ongerust hart, toe Susan de volgende morgen naast mij kwam liggen en mij een kus gaf, heb ik haar verteld wat er gebeurt was. Ze lachte, maak je niet druk, wij komen hier samen wel uit. Ze ging heerlijk slapen en ik ben gaan ontbijten. Susan werd die middag rond een uur of 3 wakker. IK maakte koffie voor haar, toen ze een beetje wakker was geworden, herinnerde ik haar aan de afspraak. Ik weet het nog, zei ze ontspannen. Als hij langs wil komen, moet hij dat doen. Wij staan klaar voor hem, toch? Ehhh Ja, ik denk het wel, zei ik verwarrend. Susan was nu 4 dagen vrij, dus we deden voor de rest rustig aan.

Het was vrijdagavond rond 19:00, Susan had zich heerlijk gedoucht en had haar mooie avondjurk aangedaan. Ik zag ook dat ze haar lingerie had aangetrokken. Zou ze dit voor Bram hebben gedaan, vroeg ik mij af. Ik durfde het haar niet te vragen. Precies om 20:00 ging d bel, aarzelend liep ik naar de deur, ik deed open. Daar stond Bram, met een grote bos bloemen. Hij was zo klein als ik mij had voorgesteld, zeker een kop kleiner dan mij. IK liet hem binnen, Bram nam gelijk het woord...en jij bent zeker Susan, zei hij tegen mijn vrouw. Hij overhandigde haar de grote bos bloemen en gaf haar drie kussen op haar wang. Je man heeft veel over jou verteld, ging Bram verder. Hij heeft me alles verteld, zei Susan kordaat. Dus jij hebt mij naakt gezien, ging ze verder. En is het je bevallen? Bram lachte, zeker weten, jij bent een heel mooie vrouw. Ohhh, dankjewel zei Susan gevleid. Mijn man dacht dat je alleen op mannen viel, maar vrouwen kunnen jou ook bekoren, begrijp ik.

Bram, lachte, jou man wilde graag vernederd worden, dat heb ik dus gedaan op mijn manier. En het resultaat mag er wezen, ik ben nu hier. Susan lachte, daar heb je wel gelijk in. Deze hele conversatie heb ik met verbazing aangehoord, zo kon ik mijn vrouw helemaal niet. Plotseling keken mij allebei aan, met een blik van; wat zeg jij ervan?! Ik stamelde, klopt, ik word graag vernederd door een man. Daar heb jij mij nooit iets van verteld, zei Susan. Bram nam het woord, dan gaan we dat toch regelen, zei hij streng! Trek je kleren uit, sukkel, zei hij tegen mij. Ja, viel Susan hem bij, je hebt mij naakt laten zien, dus nu ben jij aan de beurt! Ik wilde tegenstribbelen, maar de opwinding was te groot, ik deed wat ze mij vroegen. Daar stond ik dan, naakt voor mijn vrouw en Bram, een wildvreemde man van 66 jaar. Ze keken beide naar mijn naakte lichaam. We hoeven hem niet te vernederen, zei Bram... Dat doet zijn lichaam zelf wel, zeg nu eerlijk Susan, jou man heeft wel een heel klein pikkie. Susan lachte... Ja daar heb je helemaal gelijk in, zijn pikkie stelt niks voor. Deze vernedering zorgde ervoor dat mijn pikkie stijf begon te staan. Kijk nou eens, zijn pikkie gaat groeien, zei Bram. Susan knikte, maar veel groter zal hij niet worden hoor!


Bram ging verder, dus eigenlijk komt een mooie vrouw als jij een hoop tekort! Ja, zei Susan, ik verlang vaak genoeg naar een man met een grotere pik. Toen ik dit hoorde ging ik door de grond, meende ze dit nu echt, vroeg ik mij af! De opwinding van deze onthulling maakte mijn pikkie nog harder. Pak er eens een meetlat bij, Susan, zei Bram. Dan gaan wij dat pikkie eens opmeten. Susan pakte een meetlint uit haar naaidoos, ze hield deze langs mijn stijve pikkie... Hmmmm 11 cm... dat is wel klein, zei ze tegen Bram. Geloof mij, Susan..dat is heel klein, hahaha. Wacht, zei Bram, ik zal het bewijzen.

Met een handige draai maakte hij zijn broek los, trok deze uit. Daarna volgde zijn boxershort, wat ik toen zag was indrukwekkend. Bram had een enorme lul hangen, echt een grote dikke worst. Susan keek met open mond naar zijn slappe worst. Die is groot, stamelde ze. Begin maar met meten, zei Bram. Susan nam het meetlint en plaatste deze langs de slappe worst van Bram. Slap is deze 17 centimeter, zei Susan met opgewonden stem. Wil je ook weten hoe groot hij stijf is, vroeg Bram met een lach. Ja, graag, zei Susan...ze begon te spelen met zijn lul. Langzaam trok ze zijn velletje naar achteren, zijn enorme eikel floepte eruit. Ze begon met aftrekken, ik zag Bram zijn lul groeien. Ohh, je groeit zei Susan verheugt... Het duurde niet lang of Bram zijn lul stond kaarsrecht naar voren. Nu gaan we meten zei Susan opgewonden. Ze plaatste de meetlat lang de enorme lul van Bram. Eens kijken, 23 centimeter, zei ze met een schorre stem. Dat is twee keer groter dan jou pikkie, zei ze tegen mij. Ik knikte, ik voelde mij klein, heel klein.

Susan was nog steeds aan het spelen met Bram zijn lul. Ze ging opeens op haar knieŽn zitten en zijn enorme eikel in haar mond. Bram keek mij triomfantelijk aan, met een blik van...ik maak hier nu de dienst uit! Kom erbij staan sukkel, zei hij tegen mij. Susan keek naar mijn pikkie, ze pakt hem in een greep vast, maar ging gewoon door met het pijpen van Bram. Met moeite kreeg ze zijn eikel in haar mond, met haar tong ging ze over zijn hele pik heen. Bram genoot zichtbaar, ondertussen zat ze mijn pikkie te rukken, alsof het haar niks interesseerde. Bram haalde opeens zijn lul uit haar mondje vandaan, kleed je uit lieve Susan, dan laten we jou man zien wat neuken is. Mijn vrouw, stond snel op en trok heel snel haar avondjurk uit, de lingerie die ze eronder droeg wat adembenemend, wat een mooie vrouw. Bram floot, jij bent echt een mooie vrouw, Susan. Ze bloosde, Ja, en nu ben ik voor jou, zei ze ondeugend. Reken maar, gromde Bram, terwijl hij haar slipje van haar billen trok. Hij gaf het slipje aan mij, ruik jij maar hoe geil je vrouwtje is. Ik zag dat het slipje kletsnat was geworden, ze was echt geil. Ik rook haar geur van haar kutje in het natte slipje.

Susan was op de bank gaan liggen, Bram nam plaats tussen haar dijen, zijn enorme paal stak ver naar voren. Hey, sukkel, zei hij tegen mij. Kijk even goed hoe je moet neuken. Toen hij dat zei, drukte hij zijn eikel in de vochtige kut van mijn vrouw. Langzaam gleed hij naar binnen... Susan keek mij aan, ik zag dat ze verlangde naar zijn lul. Bram begon haar te neuken, elke keer duwde hij zijn paal een stukje dieper in haar kutje. Susan begon ritmisch mee te bewegen, ze kreunde, ahhh, eindelijk een echte man. Steeds dieper en sneller ramde Bram zijn 23 cm lul in haar kutje. Mijn vrouw begon te kronkelen, te hijgen en gilde het uit. Ja, neuk mij, ram die paal in mij...Ohh wat lekker... Ik kon er niks aan doen, ik begon met mijn kleine pikkie te spelen. Al rukkend, keek ik hoe een kleine oude man van 66 jaar mijn vrouw aan het neuken was. Mijn vrouw werd geneukt zoals ze nog nooit is geneukt!

Bram was nu op vol tempo aan het stoten in mijn vrouw, zijn hele 23 cm beukte nu in haar kutje, ze vond het heerlijk. Ze gilde van genot, Ja neuk mij, kom op met die paal! Ik ga komen, spuit me vol met je monsterlul. Bram ging tot aan zijn ballen haar kut in, toe hij plotseling stopte, ik zag dat Susan een gigantisch orgasme naderde. Bram spoot zijn volle zak leeg, diep in haar kutje. Hierdoor kreeg Susan een hoogtepunt zoals ze nog nooit heeft gehad, gillend kwam ze klaar, terwijl haar kut vol werd gespoten met het hete sperma van Bram. Haar ogen draaide weg, totaal buiten zinnen hield ze Bram vast, trillend het klaarkomen...lag ze daar. Bram keek mij aan, kijk sukkel, zo moet je een vrouw neuken! Hij ging verder en vroeg aan Susan, was het lekker? Susan keek hem aan met een verdwaasde blik, dit was de lekkerste neukpartij, die ik ooit heb meegemaakt. Bram zijn lul zat nog in haar kutje. Kom eens hier sukkel...ga met je hoofd naar je vrouw haar kutje. Ik deed wat hij mij vroeg. Ik zat op mijn knieŽn, langzaam trok Bram zijn lul uit haar kutje. En nu likken! Het sperma stroomde uit haar kutje, ik likte en slikte alles op. Haar opengeneukte kut likte ik helemaal schoon. Ik voelde mij vernederd, diep vernederd, wat voelde dat geil!

Later die avond hebben Bram en Susan het nog eens over gedaan! Sindsdien komt Bram en paar keer per maand mijn vrouw neuken. Ze vernederen mij steeds erger, ik vindt het heerlijk!HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!  Is jou pik te klein?  Daten met de lekekrste gayboys  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!