Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Anna)
Cuckold:
(origineel: Robert)
Bull:
(origineel: Ramon)

2018-01-24 07:18:17

Ik mocht een andere man uitzoeken!

Robert en ik zijn 3 jaar samen en nog steeds even verliefd als in het begin. Ik kan me bijna geen leven zonder hem voor stellen. Dit wordt onze tweede vakantie samen en we hebben een reis naar Ibiza geboekt. Hij stelde nog voor om gewoon twee weken thuis te blijven, aangezien we beide een drukke baan hebben en we onze vrije tijd samen toch grotendeels in bed zouden doorbrengen. Ik wilde toch graag weg, al vond ik zijn idee niet eens zo gek. Ik had hem namelijk gemist in die laatste paar weken. Desondanks wilde ik graag de andere uren van de dag in de zon doorbrengen. Eenmaal op Ibiza zitten we op ons balkon, nippend aan de eerste cocktail van de vakantie. Ik zit in mijn bikini en Robert zit in zijn zwembroek. Nadat we in het hotel zijn aangekomen hebben we gauw een duik in het zwembad genomen en zijn we met een drankje op de hotelkamer beland. “Wauw, een Sex on the Beach terwijl we de zon zien ondergaan in de zee, net zoals in mijn fantasie”, zucht ik, en neem nog een slok van mijn roodgele drankje. Robert kijkt me aan. “Was dat je enige fantasie, schat? Of heb je soms nog meer fantasieën?”.“Eh, wat bedoel je?”, vraag ik. “Nou, heb je soms nog meer fantasieën die we deze vakantie uit kunnen laten komen?”, vraagt Robert terwijl hij me in mijn ogen kijkt. “Goh, ik zou wel een massage willen, of misschien eens zwemmen met dolfijnen!”, zeg ik. Robert kijkt me aandachtig aan. “En op seksgebied, heb je daar soms fantasieën over?”, vraagt Robert. “Eh, nou ja, ik vind onze seks heel erg fijn, lieverd. Je mag misschien soms wat ruwer zijn in bed en me soms bij mijn haren vast pakken, maar ik ben heel tevreden met je hoor, daar hoef je je echt geen zorgen over te maken!”, stel ik hem gerust. Robert lacht: “Nee, dat doe ik ook niet, onze seks is heerlijk samen. Maar ik ben benieuwd of jij wel eens aan seks met een andere man hebt gedacht, lijkt je dat wat?”. Robert blijft naar mij kijken om mijn reactie op mijn gezicht te lezen. Ik bloos en schudt onmiddellijk mijn hoofd. “Jawel! Ik zie dat je aan je fantasie dacht, kom, vertel het me”, zegt Robert. Blozend vertel ik hem dat ik er wel eens aan heb gedacht om seks te hebben met een wildvreemde. Het lijkt mij een ontzettend geil idee om een keer seks te hebben met een man die mij alleen wil hebben om mijn lichaam, een heftige nacht beleven en we daarna weer onze eigen weg gaan.

Terwijl ik Robert uitgebreid mijn fantasie vertel schuift hij zijn stoel steeds dichterbij de mijne. “Wie weet komt die fantasie deze vakantie uit, Anna”, zegt Robert zacht in mijn oor. “Nee, dat kan ik je echt niet aan doen, we hebben het zo goed samen. Ik wil je niet ontrouw zijn!”, zeg ik ongerust. “We doen dit als jij dit wil, maar weet dat je mijn toestemming hebt. Sterker nog, ik vind het een enorm geil idee dat een ander jou uitwoont terwijl ik erbij zit. Want dat is de voorwaarde, ik blijf kijken”, zegt Robert. “Jeetje, ik vind dit nogal wat hoor.. als, en ik zeg áls, dit gebeurt, dan is het eenmalig en wil ik je geen moment van mijn zijde”, besluit ik.

Robert stelt me gerust dat dat goed komt en staat op van zijn stoel. Dan pas merk ik dat zijn pik al half stijf is. Ik kijk naar boven, in Roberts ogen en hij steekt zijn hand uit. Ik pak zijn hand en loop achter hem aan de kamer in. Robert doet zijn zwembroek uit en gaat op de rand van het bed zitten. Ik doe mijn bikinitopje los en laat hem op de grond vallen. Ik ga tussen zijn knieën zitten en leg mijn beide handen op zijn bovenbenen. Met een hand pak ik zijn half stijve pik, en geef een likje aan zijn eikel. Ik zie een rilling door Robert heen gaan. Ik lik zijn hele schacht van zijn ballen tot zijn eikel een paar keer voordat ik besluit hem volledig in mijn mond te nemen. Robert laat zich met een kreun achterover op het bed vallen. Ik heb mijn mond nauw om zijn lul gesloten en laat hem in en uit mijn mond glijden terwijl mijn tong langs zijn schacht glijdt. Zo pijp ik hem een paar minuten, terwijl mijn linkerhand afzakt naar mijn bikinibroekje. Dat schuif ik aan de kant, en terwijl ik Robert met mijn rechterhand en mond verwen, laat ik een vinger in mijn natte poesje verdwijnen. Af en toe raak ik mijn klitje aan en laat nog een vinger in mijn kutje glijden.

Als ik genoeg heb gehad, sta ik op, trek mijn broekje uit en besluit ik op Robert te gaan zitten. Ik zet mijn knieën aan beide kanten van zijn heupen en hang nu boven zijn harde paal. Ik laat me heel rustig zakken terwijl ik met mijn handen op zijn borst leun. Er komt een diepe kreun uit mijn mond zodra hij volledig in mijn zit en gebaar naar Robert dat hij rechtop moet komen zitten. Terwijl hij met zijn hoofd richting mijn hoofd komt, sla ik mijn beide armen om zijn nek om hem dichterbij te trekken. We zoenen heftig en ondertussen begin ik, nog zittend op mijn knieën op de rand van het bed, op en neer te bewegen. Roberts handen ondersteunen inmiddels mijn billen en helpt mij mee op en neer te bewegen.

Met mijn borsten druk ik tegen zijn lichaam aan en we zijn nog steeds heftig aan het zoenen. Ik voel dat Robert zijn heupen steeds meer naar voren drukt en doordat ik zo tegen hem aangedrukt zit, wordt ook mijn klitje niet onaangeraakt gelaten. Hij stoot steeds harder in me, terwijl ik met hem mee beweeg en voel al gauw mijn orgasme op komen. We zijn inmiddels gestopt met zoenen en ik hang op zijn schouder in zijn oor te hijgen. Robert merkt dat ik bijna kom en beweegt nog wat sneller met zijn heupen. Ik kom kreunend in zijn oor klaar terwijl mijn handen zijn rug vastgrijpen. Mijn handen laten een afdruk achter in zijn vel terwijl ik me dieper tegen hem aandruk. Ik blijf zo zitten tot mijn orgasme volledig is weggeëbd en kijk dan Robert gelukzalig aan.

Robert tilt me van zijn schoot en gaat zelf op het bed liggen.

Hij pakt mijn hand en ik wil boven op hem gaan liggen. Hij laat merken dat dat zijn bedoeling niet is en brengt mijn arm naar het hoofdeinde van het bed. Ik zit nu op zijn borst en houd met beide handen het hoofdeinde beet. Dan tilt Robert mijn heupen op en laat mij over zijn gezicht zakken. Mijn klitje is nog heel gevoelig, dus die vermijdt hij eerst. Hij likt met lange halen over mijn kut heen en duwt af en toe met zijn tong diep mijn kutje in. Ik ben ontzettend nat, maar Robert likt het allemaal gulzig op. Ik ben blij dat ik het hoofdeinde vasthoud, want hoewel ik kan steunen op mijn knieën, zorgt het gelik van Robert ervoor dat ik alweer snel onstabiel word.

Hij raakt af en toe mijn klitje aan met zijn tong en ik voel weer een rilling door mijn lichaam. Met zijn handen trekt hij aan mijn harde tepels en ik leun steeds verder voorover. Robert likt steeds vaker over mijn klitje heen en een hand gaat van zijn borst naar mijn billen. Hij slaat er even hard op en ik kreun van genot. Dan slaat hij nog een paar keer, waardoor ik nog harder kreun. Dan voel ik zijn vinger tegen mijn kontje aan zitten en terwijl hij door duwt met zijn vinger, likt hij over mijn klit. Dat hou ik niet lang vol en ik begin te trillen terwijl ik heftig klaarkom. Ik knijp in het hoofdeinde van het bed en schok terwijl ik op zijn gezicht zit. Weer blijft Robert gulzig door likken totdat ik volledig ben uitgeput.

Dan gaat hij achter mij liggen, terwijl ik op mijn linkerzij lig. Met zijn ene arm onder mijn hoofd en zijn andere hand om zijn pik, strek ik mijn rechterbeen helemaal omhoog terwijl ik deze vast houd met mijn hand. Robert leidt zijn pik richting mijn kutje en glijdt onmiddellijk naar binnen. Hij houdt zich vast aan mijn rechterbeen dat omhoog gestrekt staat zodat hij houvast heeft en begint te stoten. Ondertussen voel ik zijn mond in mijn nek. Ik voel zijn ballen kaatsen tegen mijn kutje en streel met mijn linkerhand ondertussen mijn nog gevoelige klitje.

“Ik zou het zo geil vinden als ik mocht toekijken hoe jij je door een andere man zo laat neuken, schatje”, hijgt Robert in mijn oor.

Hij stoot elke keer harder tot hij zijn hoogtepunt nadert. Ik wrijf nog steeds over mijn clitje en raak af en toe Roberts pik aan die hard in mijn kutje stoot. Ik hou het niet meer en voor de derde keer kom ik hard kreunend klaar. Terwijl mijn lichaam begint te schokken, trekken mijn kutspieren zich samen van de spanning en dit heeft de juiste uitwerking op Robert. Terwijl ik nog na lig te schokken en uit hijg, spuit Robert kreunend zijn warme zaad diep in mijn kutje. Zijn pik glijdt uit mijn kutje en terwijl langzaam zijn zaad uit mijn poesje druppelt, val ik in zijn armen in slaap.

Er gaan een paar dagen voorbij terwijl we genieten van het eiland. We maken beide geen opmerkingen over het gesprek op het balkon, maar het spookt continue door mijn hoofd. We besluiten ’s avonds op stap te gaan en meer dan op de voorgaande dagen zit het idee in mijn hoofd. Ik doe daarom een spannend setje aan, een donkerpaars kanten string en een bijpassende bh. Dit kleurt goed bij mijn inmiddels licht gebruinde huid. Daarover trek ik een zwart jurkje tot op de knie aan met een decolleté die nog wat te raden over laat. Op mijn zwarte pumps loop ik de badkamer uit en zie Robert zijn schoenen aantrekken. Zodra hij me ziet, fluit hij. “Vind je het wat?”, vraag ik.


“Je mag maar 1 man meenemen he, niet allemaal”, lacht Robert.

Ik bloos, want dit is de eerste keer dat hij hier weer een opmerking over maakte. We weten beide wat het plan is vanavond, zonder dat we het hierover hebben gehad. Ik ga wijdbeens op hem zitten en geef hem een zoen. Hij legt zijn handen op mijn rug en zoent me terug. “Je weet het zeker toch, lieverd?”, vraag ik. “Dit is ook mijn fantasie, zolang ik bij je blijf komt het goed”, verzekert hij me. Ik sta weer op, pak zijn hand en samen lopen we het hotel uit.

Eenmaal in de club merk ik dat ik wat zenuwachtig ben. Er zijn veel mensen aanwezig, maar het valt vooral op hoeveel mooie mensen er zijn. Af en toe stoot Robert me aan om me te wijzen op een man, maar ik heb een bepaald type in mijn hoofd. Ik probeer me te ontspannen en begin heerlijk te dansen. Ik ben blij dat het helpt wat ontspannen te worden, al moet ik toegeven dat de twee cocktails ook zijn werk doen. Robert roept door de muziek dat hij naar het toilet gaat en ik blijf alleen op de dansvloer achter. Terwijl ik dans, voel ik opeens een hand op mijn heup. Kort daarna volgt een hand op mijn andere heup.

Ik kijk achterom in twee donkerbruine ogen, afkomstig van een Spaans uitziende man. Hij voldoet aan de beschrijving van de wildvreemde man in mijn fantasie. In eerste instantie wil ik zijn handen van me af schudden, maar besluit toch door te dansen, terwijl hij met mij mee beweegt. Ik ga wat met mijn heupen naar achter en duw mijn kont wat richting zijn kruis. Ik beweeg zwoel en soepel en ben blij dat deze mooie man met een grote bos bruine krullen goed kan dansen. Zijn handen glijden van mijn heupen naar mijn middel en weer terug.

Dan voel ik zijn mond vlakbij mijn oor. “Wat zie jij er heerlijk uit, meisje!” Ik schrik, want ik had niet verwacht dat hij Nederlands kon en draai me om. “Wow, dat had ik niet verwacht, en hoe wist je dat ik Nederlands was?”, vroeg ik. Ik zie er namelijk met mijn donkerbruine haar en groene ogen niet per se Nederlands uit. “Ik hoorde je net praten bij de ingang, toen viel je me al op. Maar vindt je vriend het wel goed dat je met me danst?”, vroeg hij. “Mijn vriend is nu even naar de wc. Maar we hebben een afspraak samen, en ik weet dat ik met je mag dansen”, antwoord ik. Vanuit mijn ooghoek zie ik nu Robert bij de bar staan.

Hij geeft me een knipoog ter goedkeuring en ik weet wat mij nu te wachten staat; deze mooie man verleiden om met ons mee naar huis te gaan. “Oh? En wordt hij niet jaloers als ik met zijn mooie vriendinnetje dans?”, vraagt hij. “Hij geniet daarvan. Sterker nog, hij zou het zelfs niet erg vinden als je meer met me doet dan dansen”, antwoord ik, terwijl ik uitdagend in zijn ogen kijk. Zijn handen zijn inmiddels weer op mijn heupen beland en we dansen nu dicht tegen elkaar aan. “En hoe zie je dat voor je?”, fluistert hij in mijn oor. “Je kunt zo met ons mee naar onze hotelkamer. Mijn vriend weet ervan en wil graag mijn fantasie laten uitkomen. Wel op de voorwaarde dat hij naar ons mag kijken..”, fluister ik zwoel in zijn oor. “Wauw, zo’n aanbod sla ik niet graag af”, zegt hij. “Ik ben Ramon”. “Hoi Ramon, ik ben Anna, aangenaam”, fluister ik terug.

Ik pak zijn hand en loop de dansvloer af terwijl hij me volgt. Het is even onwennig als ik met Ramon voor Robert sta, maar hij steekt gelukkig snel zijn hand uit om de spanning te doorbreken. “Hoi, ik ben Robert, mijn vriendin heeft je ons plan al uitgelegd?”, vraagt Robert. “Eh, ja, dit vind jij dus goed? Dat ik hier geen gezeur mee krijg achteraf?”, vraag Ramon. “Nee, ik geniet als mijn vriendin geniet. Dus laten we in een taxi stappen en snel naar ons hotel vertrekken. Want volgens mij kan zij niet wachten”, zegt Robert, terwijl hij naar mij wijst. Ramon kijkt mij nu ook aan en ik probeer mijn zenuwen weg te lachen. Robert loopt voor ons uit en eenmaal buiten houdt hij een taxi aan. Robert gaat op de bijrijdersstoel zitten terwijl Ramon en ik achterin gaan zitten. Ramon zit nog onwennig en ver weg van mij op de achterbank en ik schuif wat dichterbij.

Ik leg mijn hand op zijn kruis en begin zijn kruis te masseren. Al gauw voel ik zijn pik tot leven komen door zijn broek heen en Ramon kijkt me aan. “Weet je het zeker?”, vraagt hij aan me. “Uiteraard, ik kan niet wachten”, zeg ik glunderend en blijf hem masseren. Ramon legt zijn arm om me heen en we blijven in deze houding zitten tot we bij het hotel aankomen. Robert betaalt de chauffeur en we lopen achter elkaar het hotel in, de trap op en de gang door. We zijn alle drie stil geworden, waarschijnlijk van de spanning, en wachten tot Robert de deur van de hotelkamer open doet om ons binnen te laten.

Robert gaat zitten op een stoel in de hoek van de kamer, zodat hij goed zicht heeft op het bed en ik plof op de rand van het bed neer. “Kom je naast me zitten?”, vraag ik aan Ramon, en zie dat Ramon twijfelt. “Het is echt goed, doe maar net alsof ik er niet ben”, zegt Robert en dan loopt Ramon naar me toe. Hij gaat naast me op het bed zitten en ik leg mijn hand op zijn been. Hij legt zijn hand vervolgens in mijn nek en geeft me een zoen. We zoenen elkaar innig en mijn hand grijpt weer naar zijn kruis. Ik blijf hem daar masseren terwijl we zoenen en ik voel hem weer stijf worden. Ik doe zijn gulp los en haal zijn inmiddels stijve lul uit zijn broek. Ik ga tussen zijn knieën zitten en lik plagend aan zijn eikel. Een zucht verlaat Ramons mond en ik hou met mijn rechterhand zijn pik vast, zodat ik hem helemaal over zijn schacht kan likken. Dit doe ik een paar keer, terwijl ik Ramon in zijn ogen blijf kijken. Hij blijft naar me kijken terwijl ik zijn pik diep in mijn mond neem en begin te zuigen. Ik beweeg mijn hoofd rustig op en neer, met mijn tong dicht tegen zijn pik aan en begin steeds sneller te pijpen. Ramon probeert naar me te kijken, maar doet van genot af en toe zijn ogen dicht.

Als ik merk dat het te snel gaat, stop ik en sta ik op. Ik doe mijn jurkje uit, net als mijn bh en string. Ramon volgt mij en ook zijn kleren liggen gauw op de grond. Ik ga midden op het bed liggen en wil Ramon in me voelen, dus trek ik hem naar me toe. Hij blijft echter tussen mijn benen liggen en spreidt met beide handen mijn kutje. Hij komt met zijn gezicht dichterbij en laat zijn tong door mijn kutje glijden. Ik ben kletsnat. De hele avond is de spanning opgebouwd en eindelijk komt mijn fantasie uit! Met lange halen likt hij over mijn kutje, mijn klitje niet onaangeraakt. Daar komt hij af en toe plagend overheen, wat er voor zorgt dat er een rilling door mijn lichaam gaat. Nu kijk ik naar Robert die zijn broek heeft laten zakken en met zijn pik in zijn hand zit.

Even schiet er een schuldgevoel door mij heen, maar dat zakt weg zodra Robert mij een betekenisvolle knipoog geeft. Wat is hij toch fantastisch, hij laat mij mijn fantasie uitkomen terwijl hij er bij zit en naar me kijkt! Ik voel mijn orgasme naderen en pak de bruine krullen van Ramon vast. Hij kijkt over mijn borsten heen, in mijn ogen en ziet dat ik niet veel nodig heb. Hij begint sneller te likken en steekt twee vingers in mijn kutje. Terwijl hij zijn tong razendsnel over mijn klitje beweegt, kom ik gillend klaar. Met mijn beide handen grijp ik in het dekbed en voel ik de schokken door mijn lichaam gaan. Als ik tot rust kom, zie ik Robert zichzelf sneller aftrekken. Mijn orgasme heeft hem ook niet onberoerd gelaten.

Ditmaal geef ik hem een knipoog.

Ramon is ondertussen op zijn knieën gaan zitten en duwt mijn benen omhoog zodat ik mijn enkels vast kan pakken. Hij pakt zijn pik vast en laat hem een paar keer van boven naar beneden door mijn lipjes glijden. Een rilling gaat weer door me heen. Omdat ik zo nat ben, glijdt hij in een keer naar binnen. Ramon leunt voorover en zet zijn handen naast mijn schouders neer en geeft me een tongzoen. Terwijl wij aan het zoenen zijn, begint hij langzaam aan op en neer te bewegen. Ik houd nog steeds mijn enkels vast en geniet van elke centimeter dat hij naar binnen komt. Steeds harder begint hij te stoten en ik voel hem diep in me komen.

Na een paar minuten mij zo geneukt te hebben, glijdt hij uit me en gebaart dat ik op mijn knieën moet gaan zitten, met mijn gezicht naar Robert toe. Ik wenk hem dichterbij en Robert gaat op zijn knieën voor het bed zitten. Ramon duwt mijn schouders omlaag en ik blijf zo liggen. Zo lig ik precies met mijn mond voor Robert, die zijn dikke lul in mijn mondje schuift. Ik doe mijn mond wijd open en er ontsnapt een gil, want op dat zelfde moment slaat Ramon hard op mijn bil. Er volgt nog een klap en dan voel ik zijn eikel weer tegen mijn poesje. Wederom glijdt hij er zo in en begint langzaam heen en weer te bewegen. Hij houdt me bij mijn heupen vast terwijl ik Roberts pik diep bij me naar binnen laat glijden. Ik pijp hem terwijl ik in mijn kutje wordt geneukt door een wildvreemde! Deze gedachte maakt me nog geiler en mijn hand dwaalt af naar mijn klitje. Ramon stoot steeds harder, wat er voor zorgt dat ik Robert steeds intenser pijp en ik zie dat Robert hiervan geniet.

Opeens haalt Ramon zijn pik uit mijn kutje en ik zit al klaar om zijn volgende stoot op te vangen, tot ik opeens zijn eikel tegen mijn anus aan voel drukken. Tergend langzaam duwt hij zijn pik mijn kontgaatje in. Het gaat sneller dan ik dacht, want hoewel Ramons pik langer is, is Roberts pik een stuk dikker, en die ben ik gewend. Als hij halverwege zit, trekt Ramon zijn pik weer terug. Dan duwt hij opnieuw. Tergend langzaam duwt hij weer door, nu een stukje verder. Dit herhaalt hij een paar keer, tot hij er helemaal in zit. Ik voel mij ontzettend gevuld en geniet intens van dit gevoel.

Dan begint Ramon mij langzaam te neuken.

Ik heb me weer geconcentreerd op de pik van Robert en begin hem weer verder te pijpen. Ik masseer ondertussen zijn ballen en laat ook mijn tong hier af en toe over heen glijden. Robert kreunt en doordat ik met een hand mijn klitje masseer, voel ik dat ik weer bijna ga komen. Ramon neukt me nu even hard in mijn kont als hij net in mijn kutje deed en ik vinger mijzelf naar een hoogtepunt. Ik kan niet goed gillen, want Roberts pik zit in mijn mond, maar door de spanning verkrampt mijn lichaam wat en probeer ik de schokken op te vangen. Ik kom tientallen seconden lang en heftig klaar en mijn samentrekkende spieren zorgen ervoor dat Ramon zijn zaad diep in me naar binnen spuit terwijl hij in mijn heupen knijpt.

Ook van Robert maakt zich een oerkreet meester en hij spuit kort hierna zijn zaad in mijn mond. Ik kan niet alles hebben en Robert trekt snel zijn pik uit mijn mond. De laatste stralen spuit hij over mijn gezicht heen terwijl ik gulzig alles op lik en doorslik. Ramon trekt zijn pik uit me en laat zich op het bed vallen. Ik kan bijna niet meer op mijn knieën blijven zitten, maar gelukkig houdt Robert me vast. Ik maak zijn pik schoon door hem nog eens in mijn mond te nemen en laat mij dan ook op het bed vallen. Ik kijk Robert gelukzalig aan en bedank hem voor het uit laten komen van mijn fantasie. Wie weet wat de vakantie ons nog meer brengt..Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!  Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!  Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!