Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Sabrina)
Cuckold:
(origineel: Johan)
Neger:
(origineel: Zafir)

2017-08-01 09:22:50

Zwarte strandverkoper tijdens onze vakantie!

Je zult ze ongetwijfeld wel kennen: die negers die in de gloeiende hitte op het strand hun waar aan de toeristen proberen te verkopen. Vaak zijn het van die overgewaaide Afrikanen die in Spanje of zo wat proberen te verdienen. Zo lagen mijn vriendin Sabrina en ik (Johan) op het strand heerlijk te genieten van onze vakantie. Sabrina droeg een string bikini en lag op op haar buik te zonnen. Ik had haar heerlijke ronde billen net ingesmeerd zodat ze heerlijk lag te glimmen onder de zon als er een neger bij me knielde. “Watches sir? Lookie lookie?…” zei hij. Hij had in tegenstelling tot zijn collega`s slechts een strak versleten spijkerbroekje aan en een klein hesje. Mijn vriendin keek op en bewonderde zijn gespierde glimmende donkere lichaam. “Maybe for your beautiful girlfriend..” zei hij en lachte naar mijn vriendin. Hij pakte een horloge en gaf die aan haar. “Oooh thank you… how much?” vroeg ze. “For you beautiful girl .ah. nothing. for you for free.. if you meet me tonite here..” flirtte hij met mijn vriendin in mijn bijzijn.“Hey..” zei ik maar hij keek me niet eens aan. Ook mijn vriendin keek als in een trance naar hem. “Sabrina?…” zei ik om haar aandacht te vragen waardoor ze wakker schrok. “Oooh eh no thank you. here.” zei ze als ze het weer hem aanreikte. De neger pakte haar hand en streelde deze even voordat hij de horloge terug pakte. “ok…” zei hij en stond op. Mijn vriendin keek hem na, net zolang totdat hij uit het zicht verdween. “Wow.. hmmmm…” zei ze als ze weer op haar buik ging liggen. “Dat was een mooie vent zeg!.” “Hallo? Ik zit hier gewoon naast je hoor!.” zei ik. “Ja dat weet ik ook wel..” zei ze een beetje bits terug. Het ging niet erg goed tussen mij en Sabrina.

Ons seksleven was gewoontjes te noemen.

Niets bijzonders maar er ontbrak klaarblijkelijk wat aan. We zaten even later op een terrasje en de ober zette ons eten voor. Mijn vriendin had klaarblijkelijk niet veel eetlust; ze staarde een beetje voor zich uit en zuchtte een beetje. “Smak smak… is alles goed Sabrina?.” vroeg ik. “Ach.. zucht.. nee niets… zullen we vanavond maar een stukje gaan wandelen na ons dutje?..” vroeg ze. Iets wat we meestal toch al deden. Ik opende de deur van ons appartement en mijn vriendin liep meteen door naar de slaapkamer. Ik ging nog even op het balkon staan om te zien wat er in de straat te doen was. Het begon al druk te worden. Toen ik weer binnenkwam en de slaapkamerdeur opende zag ik mijn vriendin in enkel haar zwarte string op haar buik op bed liggen. Ze sliep al.

Wat heb je toch een verrukkelijke kont schatje. fluisterde ik als ik mijn uitkleedde en naakt boven op haar ging liggen. Mijn lul was al behoorlijk stijf geworden van deze aanblik en terwijl mijn lul in haar bilspleet lag begon ik haar droog te neuken . “Hmmmm oh Sabrina jachhh heerlijk oooh je hebt zo een heerlijk rond en geil kontje! hmmm..” kreunde ik. “Hmmmm nou niet Johan ik ben moe toe nou..?’ kreunde ze met gesloten ogen. Maar ik kon het niet houden als ik snel nog even door reed op mijn vriendin haar bilspleet en een paar hete stralen sperma op haar kont en haar rugje spoot. “Aaaarnchhhh hmmmm heerlijk ooh Sabrina.” kreunde ik als ik me leegspoot op haar bilspleet. Vermoeid rolde ik van haar af en viel naast haar in slaap… Die ochtend als ik wakker werd was de plek naast me leeg; op het nachtkastje lag een briefje:

“Hoi lieverd, ik ben al naar het strand toe gegaan voor een ochtend duik; zie ik je op onze gebruikelijke plek?

Liefs Sabrina”


Ik keek op de klok; het was half twaalf. Na een douche en wat ontbijt wandelde ik het strand op en zag van een afstand mijn vriendin al. Ze was niet alleen; die zwarte strandverkoper zat bij haar geknield en Sabrina was aan het lachen. Ik besloot om van een afstandje te kijken wat er allemaal ging gebeuren. Ik nam plaats op een van de hooggelegen strandterrasjes en had een prima blik op de neger en mijn vriendin. Ik zag dat hij af en toe haar aanraakte en haar over de schouders wreef. Mijn vriendin gaat altijd topless zonnebaden en ze reikte hem een flesje olie aan en ging op haar buik liggen. Terwijl de neger om zich heen keek, legde hij zijn koopwaar op zij en begon verdomme mijn vriendin in te oliën! Zijn grote handen gleden over haar rug, haar billen en tussen haar dijbenen! Het was duidelijk te zien dat ze er van genoot; een brede glimlach zat er op haar gezicht als de neger opvallend veel tijd tussen haar dijbenen bestede en de billen van mijn vriendin!

Toen hij klaar was; kwam mijn vriendin omhoog en ik kon niet horen wat hij haar nu vroeg maar Sabrina keek op haar horloge en keek in het rond, ze knikte als ze opstonden en ze haar spulletjes bijeen pakte en ze samen met de neger van het strand af liep! Misschien had hij haar aangeboden om wat te gaan drinken! Ik besloot de twee te volgen als ze van de boulevard afliepen en de straatjes van het centrum inliepen. Door de drukte en het feit dat ze niet in de gaten hadden dat iemand hun volgden zagen ze me niet en ik zag dat de neger af en toe zijn hand op haar rug legde en haar in de menigte erover streelde, daarbij af en toe een beetje haar kont aanrakend. Klaarblijkelijk waren ze aangekomen. Het was een klein cafeetje, niet toeristisch ingericht en het zat vol met zijn collega’s verkopers.

Ik keek naar binnen maar zag geen Sabrina. Ik liep naar binnen en deed net alsof ik er een kamer had zodat ik in een gang terecht kwam en net aan het einde van de gang de deur zag sluiten. Ik opende de deur een beetje en zag mijn vriendin door de neger gekust worden; zijn handen gleden over haar halfnaakte lichaam. Terwijl de twee vet aan het tongen waren zag ik de hand van mijn vriendin aan de kruis van zijn broek voelend; haar vingers slaagden erin om zijn gulp te openen en haalden er een zwarte halfslappe sidderaal uit! De zwarte pik zwelde zienderogen op en Sabrina, mijn vriendin stond de neger af te trekken als zijn dikke tong diep in haar keel kronkelde! “Hmmp hmmp hmmp..” er werd niet veel gezegd. De neger had inmiddels haar topje los gemaakt en terwijl ze zijn lul nog steeds vasthield had de neger zijn dikke lippen om haar tepels gezet en stond mijn vriendin het toe dat haar borsten nu verwend werden! Ze keek vol verlangen omlaag naar de grote zwarte dikke paling. “Hmm baby hmmmm.” kreunde neger als hij mijn vriendin omdraaide; achter haar ging staan en zijn lul nu tussen haar dijbenen deed en zo droog van achteren neukte.

Kreunend sloeg Sabrina haar hoofd naar achteren als twee grote handen haar borsten vastpakten en ze zijn dikke tong in haar hals voelde likken. “Hmmmm ooooh wat geil. zo geil; hij is zo groot hmm…” kreunde ze in zichzelf aks ze haar bikinislipje opzij trok en het zwarte vlees nu over haar opgezwollen schaamlippen gleed. Langzaam duwde de neger mijn vriendin naar voren zodat ze voorover gebogen stond en de neger zijn lul nu langzaam in haar neukschacht duwde! Verdomme! “Ooooh yes…” kreunde mijn vriendin als de neger met open mond zijn lul in haar duwde en haar nu begon te neuken! Min vriendin! “Oooh baby hmmm yeah hmmm hot babe! hmm” stamelde de neger die zijn hele lul in en uit de schacht van mijn vriendin ragde. Ze wist zich met moeite overeind te houden en hield zich vast aan een stoel. Ze keek onder zich tussen haar benen om vervolgens met open gevallen mond zich door de neger te laten neuken. Ik kon het niet langer aan zien! Dit was teveel! Mijn vriendin! Vuile slet!

Dacht ik toen het stel stopte en Sabrina op haar knieen voor hem gehurkt zat en ze nu de onder haar eigen geil zittende lul als een hongerige leeuwin aan het afpijpen was! Tevreden keek de neger omlaag naar deze jonge Hollandse meid die zijn zwarte aal aan het afpijpen was! “Oooh baby I am cumming I am cumming!..” jankte Zafir toen mijn vriendin stopte en haar mond wijd open hield voor de zich aftrekkende neger! “Give it to me! Come in mijn mond..” kreunde ze. “Jaaachh aaaahhh! here! aaahhh!!.” en meteen zetten Sabrina haar lippen om de spuitende snikkel en ik zag hoe mijn vriendin het negersperma aan het doorslikken was. Enkele minuten laten kneep de Zafir zijn lul leeg en stond ze op en kleedde zich weer aan.


Snel liep ik weg en dwalend door de straten van het centrum zat ik na te denken over wat ik allemaal net had gezien: mijn vriendin heeft zich tijdens onze vakantie late neuken door een neger! Ik moest nadenken hoe ik hier verder mee om moest gaan. Ik zag hoe het stel weer het strand op kwam en terwijl ze relaxed naar de zee keek; zat de neger nog steeds bij haar gehurkt en beiden waren aan het praten. Ik besloot ernaar toe te gaan. “Heeeee slaapkop!..” zei Sabrina. “Heee lieffie…” zei ik en gaf haar een kus op de wang; ik had geen zin om een paar lippen te kussen die deze middag negersperma hadden geproeft. “Hello?..” zei de neger lachend tegen me. De blik in zijn kop was duidelijk; het zou me niet zijn opgevallen als ik niet wist wat er tussen die twee heeft afgespeeld.

“Zafir ken je wel van gisteren toch?.” zei Sabrina “Hij kent een paar hele leuke danstentjes… zullen we vanavond daar naartoe gaan?.” zei ze. Ik was niet van plan om het haar gemakkelijk te maken. “Ik wilde eigenlijk de bus pakken naar het nabij gelegen dorp schatje… voor een mooie romantische wandeling..” de teleurstelling was duidelijk in de ogen van min vriendin te zien, daar haar plannetje; hun plannetje niet gelukt was! “Ja maar.. er draaien een paar bekende DJ’s vanavond.”

De neger merkte dat er iets niet goed zat.
“Well I go now. maybe see you tonite!..” zei hij als hij mijn vriendin veel betekenend aan keek en haar hand wat langer dan normaal vasthield. Hij keek mij niet eens aan! Ik ging naast haar zitten als Sabrina op haar buik ging liggen en me niet aan keek. Het bleef ff stil als ze nog een poging deed. “Ik heb echt zin om vanavond naar Zafir zijn plek te gaan; gewoon lekker dansen.. en zo.” zei ze. Voor mij was de emmer vol: “Weet je wat?. Waarom ga je niet zelf stappen vanavond.. ” ik stond op en pakte mijn spullen. “Heee… wat is er aan de hand” vroeg mijn vriendin onschuldig. Ik knielde naast haar. “Ik heb je met Zafir op zijn kamer bezig gezien..”

“Je bent gek!.” zei ze verontwaardigd. “Je ziet spoken!.” “Wil je de standjes weten? Doggy? En hoe smaakte zijn zaad?..” Die stoel hield je maar net overeind he toen ie je van achteren neukte he?.” zei ik en Sabrina schrok zienderogen als ik opstond en weg liep. “Wacht! Wacht ff!..shit!” hoorde ik haar nog zeggen en ik keek even achterom en zag dat ze haar gezicht in de badlaken begroef. Ik liep direct door naar de kamer; schonk een borrel in en ging op het balkon zitten. Ik zag Sabrina de hoek omkomen en even later de voordeur open gaan van ons appartement. “Johan?… zeg wat alsjeblieft?… Het spijt me. Ik eh ik weet niet wat ik moet zeggen..” snikte ze. Ze wachtte een paar minuten. “Kijk me alsjeblieft aan.. ik heb je gezegd dat het me speet.. alsjeblieft!.” huilde ze. Bruusk verliet ze het balkon en sloeg de badkamerdeur achter zich dicht.

Even later nadat ze had gedouched hoorde ik dat ze in de slaapkamer bezig was. “Waarom?…” zei ik als ik in de deuropening stond. Ze stopte en keek naar buiten. “Het was een fantasie. meer niet.. ik hou van jou!” zei mijn vriendin als ze zich omdraaide. De tranen biggelden over haar wangen. “Ik wil je niet kwijt.” “Ik jou ook niet!.’ zei ik als ze me vasthield en snikte.

“Om eerlijk te zijn… buiten het feit dat mijn hart brak. Vond ik het wel opwindend om je zo genomen te zien worden…” fluisterde ik. “Echt waar?.” zei mijn vriendin als me omhoog mij aankeek. Ik knikte. “. heb jij dan zelf ook geen fantasieën?..” vroeg ze. “Schatje jij bent mijn ultieme fantasie.. ” fluisterde ik waarop Sabrina’s handje over mijn zak gleed en ze over mijn paal streek. “Vertel eens.. wat zou je willen dat ik nog meer doe..” glimlachte ze stout. “Nou?… ik zou je weleens door meerdere negers tegelijk genomen willen zien.” fluisterde ik verlegen waarop haar ogen groot werden.

“Oooh jij bent een boefje!..

Maar dat wil ik ook; dat zou ik ook willen.” fluisterde ze als ze mijn lul nu zachtjes aan het aftrekken was. “Maar.. je moeten weten dat jij het lekkerste zaad hebt schatje.” fluisterde mijn vriendin toen ze door de knieen ging en mijn paal tussen haar sensuele lippen liet glijden en me begon af te pijpen! “Hmp hmmmmmp hmmp!!!.” klonk het terwijl mijn vriendin me aan keek. “Ooooh Sabrina.. schatje wat ben je toch een sletje he hmmm..” kreunde ik terwijl mijn vriendin door ging met zuigen alsof haar leven er van af hing! “Hmmmmmp aaarch hmm grrr jaarch hmmp ik ben een sletje hmmmm ik ben verslaafd aan sex hmmp hmmp!..” mompelde mijn vriendin tussen het pijpen door. “Oooh jaaaach hier dan! slikken slet! Aarch!!!’ kreunde ik als ik mijn sperma achter in haar keel spoot en zonder een druppel te morsen slikte Sabrina alles door. Die avond besloten we naar de disco van Zafir te gaan.Cuckoldress Gaat Vreemd!  Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!  Oma zoekt Sex!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!