Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Inge)
Bull 1:
(origineel: Roberto)
Bull 2:
(origineel: Winston)

2018-01-23 08:28:13

Mijn vriendin geneukt door 2 negers!

Al geruime tijd heb ik de fantasie om mijn vriendin voor mijn ogen te laten neuken door een groot geschapen man, maar durfde daar niet over te beginnen. Je moet weten dat ik zelf ook niet zo groot geschapen ben en het idee dat er een enorme pik in mijn vriendin zou verdwijnen en haar kutje op zou rekken wind mij erg op. Heel voorzichtig ben ik er bij Inge over begonnen. Zij reageerde in eerste instantie afhoudend, ze had aan mij genoeg, de seks was na al die jaren nog steeds goed en ze had niets te klagen. Toch merkte ik dat ze er ergens wel voor openstond. Uiteindelijk gaf ze toe, ook omdat ik zo aandrong. Samen maakten we een profiel van de gewenste man waarnaar wij op zoek zouden gaan. Een jonge gespierde negroÔde man, geen macho, en een pik van minimaal 20 centimeter.Inge is een klein vrouwtje van 41 jaar. Ziet er voor haar leeftijd erg goed uit en straalt een en al seks uit. Verder heeft zij heerlijke stevige kleine tietjes met harde tepeltjes, een lekker stevig kontje, stevige benen en een heerlijk krap kutje wat erg nat kan worden. Met deze omschrijving en uiteraard sexy fotoís in de gemaakte advertentie duurde het niet lang of de reacties stroomden binnen. Tussen alle reacties zat er 1 die er tussenuit sprong. Roberto was een Surinaamse jongen van 26, goed gebouwd, getraind lichaam en een forse pik van 23 cm. Snel was het contact gelegd en na enkele mailtjes heen en weer wisten wij het zeker.

Met hem zouden wij de afspraak maken.

Inge was de hele middag bezig om zich voor te bereiden. Zonnebankje, uitgebreid douchen en helemaal glad geschoren. Toen ze de woonkamer in kwam in haar korte zwarte jurkje, waarin haar tietjes goed uitkomen en wetende dat ze verder niets aan hard voelde ik mijn pik hard worden. Ik gaf haar een diepe tongzoen en toen mijn hand onder haar rokje verdween voelde ik dat ze al helemaal nat was van opwinding. Dat belooft wat voor vanavond dacht ik. Niet wetende wat er nog allemaal zou komen.

Daar ging de deurbel. Inge ging lekker op de bank zitten en ik deed de deur open. Tot mijn grote verbazing stond daar niet alleen Roberto. Naast hem stond een eveneens Surinaamse jongen van zijn leeftijd. Zo te zien ook goed gebouwd. Roberto bood zijn verontschuldiging aan en zei dat hij het toch wel heel spannend vond en voor zijn veiligheid een vriend had meegenomen om te kijken. Deze vriend stelde hij voor als Winston. Omdat ik toch al heel geil was en Winston goed overkwam nodigde ik ze allebei maar binnen. Toen we de woonkamer inkwamen keek ook Inge heel verrast op, maar ik zag ook dat ze met enige interesse naar Winston keek. Dat zit wel goed, dacht ik nog. Roberto liep op Inge af om haar op de wang te zoenen, maar Inge draaide zich half om en duwde meteen haar tong in zijn mond. Haar handen gleden even over zijn gespierde borstkas naar zijn billen. Daarna liep ze naar Winston en tot mijn verrassing deed ze bij hem hetzelfde. Winston was zelfs al iets brutaler en ik zag zijn hand onder het jurkje van Inge verdwijnen en deze haar billen masseren. Inge reageerde hier al op door haar onderlichaam tegen dat van Winston aan te duwen.

Roberto en Winston settelden zich op de bank en alsof het de gewoonste zaak van de wereld was ging Inge tussen beide jongens zitten. Het drong tot mij door dat zij waarschijnlijk al een stap verder zou gaan dan in mijn stoutste dromen en dat het voor Winston niet alleen bij kijken zou blijven. Onder het genot van een biertje werd er langzaam een vertrouwelijke sfeer gecreŽerd. Ik zag dat Inge wat onder uitgezakt zat en op elke dij lag een bruine hand. Haar jurkje was al iets omhoog geschoven en ik zag dat ook de jongens steeds hun hand wat hoger legden en de binnenkant van de dijen van Inge streelde, die daarop haar benen wat verder uit elkaar deed. Vanaf de positie waar ik zat had ik al zicht op het gladgeschoren kutje van Inge en ik zag dat haar lipjes al glommen van het vocht. De vingers van de jongens raakten de lipjes van Inge al en begonnen die plagend te strelen, waarbij af en toe heel voorzichtig een vinger het natte kutje van Inge naar binnen glipte. Aan de gezichtsuitdrukking van haar kon ik zien dat die aanrakingen haar niet onberoerd lieten.

Ik liep naar de keuken voor de volgende ronde. Toen ik terugkwam zag ik echter een heerlijk schouwspel. De bandjes van Inge haar jurk waren los, waardoor haar tietjes ontbloot waren. Winston boog zich voorover en nam een van die tietjes in zijn mond. Hij likte en zoog aan haar tepel die steeds harder werd, met zijn vinger masseerde hij het klitje van Inge. Inge was ondertussen met Roberto in een ferme tongzoen verwikkeld. Haar handen gleden over zijn broek waar inmiddels forse bobbel zichtbaar was. Haar handen zochten de knopen van zijn broek en met een ruk trok ze die naar beneden. Haar handen sloten zich om de reeds hard geworden negerpik. Deze was zo fors dat ze haar hand er niet omheen kom sluiten. Geraffineerd begon ze pik met haar handen te kneden. Hierdoor werd de pik van Roberto nog harder en met elk kneepje zag ik weer meer bloed in de enorme zwarte lul gepompt worden en deze nog dikker worden. Wat een enorme pik en wat een geil gezicht om die handjes van mijn vriendin eromheen te zien.

Winston was intussen afgedaald tussen de benen van Inge en ik zag dat zijn tong heerlijk langs het klitje en de zeiknatte lipjes van Inge gleed. Ik kon zien dat ze al erg opgewonden was, de lipjes stonden al een beetje gespreid. Ik hoorde haar kreunen toen de mond van Winston zich om haar klit sloot en hij zachtjes aan haar klitje zoog en hij met zijn handen haar tepels bewerkte. Het kreunen werd nog luider toen hij wat brutaler werd en aan haar tepels begon te trekken.

Roberto had zich helemaal uitgekleed en zijn forse harde donkere pik bevond zich voor de mond van Inge. Langzaam nam zij hem in haar mond, en begon hem te pijpen. Zuigend aan zijn eikel, likkend over de gehele lengte van zijn pik, haar tong over zijn ballen, deze een voor een in haar mond nemen. Ik zag dat Roberto hier van genoot, zijn gespierde lichaam glom en het voorvocht stroomde uit zijn lul. Inge gleed met haar tong langs die enorme paal weer omhoog, sloot haar lippen om zijn eikel en slurpte al het geil naar binnen. De donkere eikel een stukje in haar mond, dan weer terug en de dikke pik weer een stukje verder in haar mond. Steeds dieper en dieper. Aan haar ademhaling kon ik merken dat Winston zijn werk goed deed, ze liet de pik van Roberto los, haar lichaam begon te trillen, ze begon te kreunen en kreeg haar eerste orgasme van die avond. Dit was voor Winston het sein om zich ook helemaal uit te kleden en ook Inge had haar jurkje uitgedaan en was helemaal naakt. Inge trok Winston omhoog en ik schrok wat ik zag.

Wat een enorme pik had hij. Zeker 24 cm en erg dik.

Zelfs met 2 handen kon zij deze omsluiten. Wat een joekel! Zij leek er minder van te schrikken en vol overgave stortte zijn zich op de monsterlul. De eikel ging al met moeite in haar mond, maar ze liet zich niet onbetuigd. Ook Winston maakte kennis met de mond van Inge en aan zijn gekreun te horen genoot hij enorm. Wat voor Inge het sein was om zijn pik zo diep mogelijk in haar mond te nemen. Roberto was intussen voor Inge geknield en plaatste zijn eikel tegen de natte lipjes van Inge. Ik zag deze steeds verder uit elkaar gaan en de ferme pik van Roberto gleed een stukje naar binnen. Robert trok terug en duwde onder luid gekreun van Inge daarna zijn pik weer wat dieper naar binnen. Dit herhaalde zich enkele keren totdat hij tot aan zijn ballen in haar zat. Met lange halen begon hij haar te neuken. Eerst voorzichtig, maar toen hij merkte dat Inge gewend was aan zijn pik voerde hij het temp op. Telkens trok hij zijn pik op zijn eikel na terug om met een ferme stoot deze tot aan zijn ballen weer in het kutje van Inge te laten verdwijnen.


Dit ging in een enorm tempo en bij elke stoot hoorde ik zijn ballen tegen de kont van Inge slaan. Het gekerm en gekreun van Inge werd steeds luider en ze kreeg steeds meer moeite om de pik van Winston in haar mond te houden. Haar benen begonnen ongecontroleerd te trillen en het duurde niet lang voordat Inge schreeuwend klaar kwam.

Roberto stopte even en dwong Inge om handen en knieŽn te gaan zitten.. Hij ging achter haar zitten en meteen gleed zijn lul, die helemaal glom van het kutsap van Inge weer helemaal naar binnen. Winston greep zijn kans en pakte het hoofd van Inge vast en dwong haar om hem weer te gaan pijpen. De stevigere aanpak bevalt Inge wel en ik zag aan haar verwilderde geile blik in de ogen dat ze heerlijk aan het genieten was van die grote pik diep in haar en de nog grotere pik in haar mond. Weer begon haar lichaam te trillen en voor de 3de keer die avond kwam ze klaar.

Ik wil je hete zaad in me voelen spuiten, riep Inge geil.

Roberto, die op knappen stond, liet zich dat geen 2 x zeggen. Ik zag zijn enorme zak samentrekken en hij spoot een enorme lading zaad in de kut van mijn meisje. Toen hij met een zuigend geluid zijn lul terug trok zag ik het witte zaad uit de opengesperde kut langs haar benen druipen. Ook Winston stond op springen en duwde haar hoofd om zijn eikel en spoot een enorme lading mannenpap in haar mond. Het was zoveel dat Inge niet alles kon doorslikken en het gleed langs haar mondhoeken over haar kin en tietjes naar beneden. Tijd om bij te komen kreeg Inge niet. De pik van Winston bleef hard en hij dwong Inge op haar rug te gaan liggen. Ondanks dat het kutje van Inge al behoorlijk opgerekt was kostte het hem moeite om zijn pik in Inge te stoppen.

Ze kermde van pijn toen de roze lipjes door zijn pik nog verder opgerekt werden. Winston had echter geen medelijden met haar en duwde zijn enorme pik nog verder naar binnen. Het kermen van Inge ging langzaam over in gekreun en geschreeuw van genot. Winston zat inmiddels helemaal in haar en de lipjes van Inge stonde strak gespannen om de enorme lul. Wat een ontzettend geil gezicht! Ook hij begon haar te neuken en het duurde niet lang voordat ze weer klaarkwam. Ik zag dat het haar eigenlijk iets teveel was, maar Winston pakte haar vast en bleef in een hoog tempo stoten. Ineens begon Inge te trillen en te schokken over haar hele lichaam, haar ogen draaiden en ze kreeg een enorme rode kleur op haar wangen. Haar gekreun ging over in gegrom en daarna in enorme oerkreten.

Dit had ik nog nooit gehoord van haar.

Toen kwam ze spuitend klaar. Winston ging meteen op zijn rug liggen en pakte Inge, die zo van de wereld was van het enorme orgasme en daardoor geen tegenstand bood, vast en zette haar op zijn pik. Zij was zo suf dat ze zijn hoofd op zijn borstkas legde. De pik van Winston verdween weer helemaal in mijn vrouwtje en hij begon haar weer verder uit te wonen. Hij trok de billen van Inge, die zeiknat waren van het sperma en vocht, uit elkaar.

Roberto die het even zijn rust had genomen en net als ik van het schouwspel genoot, greep zijn kans en voordat ik wat kon zeggen zag ik dat hij zijn eikel tegen het kontgaatje van Inge zette. In tegenstelling tot het verwachtte tegenstribbelen duwde zij haar kont naar achteren en voor mijn ogen zag ik haar sterretje steeds verder opengesperd worden en gleed de zwarte pik van Roberto centimeter voor centimeter in haar kont en werd zij anaal door een forse negerlul ontmaagd. Dit had ik nooit verwacht, sterker nog ik zag dat Inge nog geiler werd en het kennelijk heerlijk vond om 2 enorme pikken diep in haar te voelen. Ze kreeg orgasme na orgasme. Ook de 2 jongens begonnen te kreunen en voor de 2e keer die avond kreeg Inge een enorme lading zaad te verwerken. Beide jongens kwamen voor haar staan en Inge likte beide palen, die nog helemaal hard waren gronding schoon.

Ondertussen droop het zaad uit haar rode opengesperde kut en kont. Ze zat helemaal onder en de woonkamer rook naar seks en vers sperma. De twee negers hadden de smaak te pakken en waren nog niet klaar. Inge kreeg dan geen gelegenheid om verder bij te komen. Winston ging weer op zijn rug liggen en plaatste Inge met haar rug naar hem toe weer bovenop hem. In plaats van zijn lul in haar kut te laten glijden, zette hij zijn enorme paal tegen het kontje van Inge. Deze was zo glad van het sperma van Roberto dat het gevaarte in een keer helemaal naar binnen gleed. Daar zat ze dan. Vastgepind op een enorme pik. Ze kon echt geen kant meer op. Roberto trok de benen van Inge omhoog en duwde zijn lul weer bij Inge in het kutje.

De gespierde armen van Winston hielden Inge stevig bij haar borsten vast. Dat was nodig ook, want zij was zo slap als een vaatdoek en het enige wat ik hoorde was haar gekreun en het soppen van haar kutje. Inge werd compleet uit elkaar getrokken en suf geneukt, Het ene orgasme ging over in het andere. Ze lag daar met gesloten ogen en kon iets anders dan kreunen en schreeuwen van genot. Winston en Roberto naderden wederom een hoogtepunt en alsof ze het afgesproken hadden trokken zij zich beiden gelijk terug en legde Inge op de bank. De enorme pikken waren boven Inge en spoten allebei nog een ferme lading sperma over het uitgeputte bezwete lichaam.

Haar gezicht, tietjes en buikje zaten helemaal onder. Inge kon geen pap meer zeggen. Dit werd dus bedoeld met suf neukenÖ. Later die avond, toen Inge weer wat bijgetrokken was, gaf zij aan heerlijk te hebben genoten en werd ik met een heerlijke pijpbeurt bedankt dat ik had doorgezet. Het spreekt voor zich dat wij de jongens vaker hebben uitgenodigd. En de volgende keer wordt nog geiler. Dan komen er nog 2 vrienden van hen mee. Wij kijken er naar uit.Ze is niet knap! Maar wel botergeil!  Welke maat penis wil jij hebben!!  Welke vrouw droomt er niet van grote borsten?  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!