Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Mirka)
Cuckold:
(origineel: Paul)

2018-01-25 06:37:27

Mijn Tsjechische vriendin geneukt door een neger!

Ik zit ontspannen in bad rond een uur of elf als ik de voordeur open en dicht hoor gaan. Mijn Tsjechische vriendin komt thuis na een bedrijfsfeest dat ze heeft georganiseerd. Mirka is 50, een jaar jonger dan ik, en ziet er uit als 35, met een sexy, slank lichaam en sensuele, bruine slaapkamer ogen, die er voor zorgen dat ze altijd veel aandacht heeft van mannen. Ik hoor wat gerommel en dan komt ze de badkamer binnen. Ze ziet er lekker uit, haar blouseje een paar knopen open, een kort rokje dat een beetje gedraaid zit en een enorm sexy blik in haar ogen. Ik heb niet de tijd me af te vragen wat ze beleefd heeft op het bedrijfsfeestje. Ze komt naar het bad en buigt voor over en neemt mijn penis in haar hand. Die is slap en zacht. Maar niet lang. Haar strelende en knedende hand, het zicht op haar borsten in een zwart behaatje, en de geile blik in haar ogen maken me in no time hard. Eén van die dingen zou me al hard maken, de combinatie is onweerstaanbaar. En dat weet ze. Ze leunt verder voorover en kust mijn inmiddels harde lul. Dan zuigt ze hem tussen haar lippen. Ik kreun, ze is zo goed en lekker. En ze lijkt al erg geil. Ze leunt met haar armen op de rand van het bad, haar kont steekt wat omhoog. In de spiegel zie ik dat het rokje zo kort is dat ik haar zwarte slipje haar billen zie omhullen. Ik zie dat haar slipje al nat is. Ze draait een beetje met haar lekkere kont terwijl ze me zuigt. Ik sluit mijn ogen want de blik op haar geil draaiende achterste zou me zo laten komen. Ik leun gelukzalig achterover.Dan hoor ik de badkamer deur open gaan. Ik doe mijn ogen open en ik zie een donkere man binnenkomen, ongeveer 35 jaar, aantrekkelijk, gespierd en erg naakt… En erg hard en groot… Mirka kijkt niet op en zuigt me nog dieper in haar mond. De grote donkere man gaat achter haar staan en ik zie in de spiegel hoe hij zijn lul tegen haar zwarte slipje aanzet, tegen het zwarte, natte kruis. “Wat is dit?”, kreun ik zachtjes. “I met him in the pub, and liked him.. he flirted and I said that he can come with me home and have fun in front of you.. I thought it was time to make your fantasy reality.. I am doing it for you…”. Ondertussen leunt ze wat achterover, tegen zijn lul. Ze kreunt zachtjes. Ik weet niet hoe ze deze man heeft gevonden en hoe ze wist dat hij zo’n enorme lul heeft. Misschien heeft ze dat al gevoeld in die pub. Ik herinner me hoe haar rokje al gedraaid zat toen ze binnen kwam. En hoe geil ze meteen was.

“What do you want to do?”, fluister ik. “If you agree, I want him to fuck me.. only if you agree… ” In de spiegel zie ik zijn zwarte vingers haar slipje opzij schuiven en hem de top van zijn lul tegen haar kutje zetten. Ze is nat en staat al een beetje open. Ze kreunt. Zijn lul lijkt me enorm groot voor haar slanke lichaam. “Oohh.. Is it ok, Paul?”, vraagt ze en ze zuigt me diep in haar mond. “Oohh, Jezus”, kreun ik, “I don’t know… “.

Hij duwt zijn heupen iets vooruit en zijn eikel glijdt naar binnen, en meteen trekt hij terug. “Oohh… mmmm…. “, kreunt ze, de tweede keer een beetje gefrustreerd. “You really want it, don’t you?”, vraag ik. “Yes, I am so hot.. I want his cock.. I want him to fuck me.. to please you.. for you…. ”. Ik zie hoe hij zijn heupen weer naar voren beweegt. Het lijkt erop alsof hij niet op mijn goedkeuring wacht. Ze duwt haar heupen naar achteren en zijn donkere eikel glijdt een beetje in haar. “Ooohh.. yesss…. for Paul… who wants to see me with another man… ”, kreunt ze. Mijn Tsjechische vriendin begint de controle te verliezen, ik zie het in haar troebele ogen, ik hoor het aan haar stem, en aan hoe ze haar kont naar achteren duwt. “Fuck me..”, kreunt ze. Hij zet zijn handen op haar heupen en duwt zijn heupen naar voren. Hij schuift zijn grote zwarte lul in mijn mooie Tsjechische vriendin. “Ooohh.. my Godd.. yes…. I need that cock… please say it is ok, Paul”. Hij wacht niet op mijn toestemming en duwt zijn donkere, grote lul dieper en dieper in haar slanke, blanke lichaam. Het is een ongelooflijk geil gezicht. Ik antwoord niet en hij wacht niet. “Oohh… please… is it ok, Paul?”

Hij duwt door.. Zij houdt mijn lul nu krampachtig vast en knijpt. Ze bijt op haar onderlip terwijl hij dieper binnendringt. Zij kijkt in mijn ogen, bijna smekend terwijl hij zijn keiharde lul in haar schuift. “Please, Paul..”. De donkere man kijkt mij ook aan, maar met een andere blik. Een blik die verraadt dat hij niet meer gaat stoppen. En ik snap dat. Ze is mooi, ze is geil en ik weet hoe haar kut voelt als je daar in glijdt. Waarschijnlijk zuigt ze hem bijna naar binnen nu.. Hij kijkt me aan en rijgt mijn mooie, geile vriendin aan zijn grote, zwarte lul. En zij kijkt mij aan en ik zie dat ze hem niet meer kan stoppen. En hij weet dat ook. Ze is van hem… Dan trekt hij terug en begint haar te neuken. Ze duwt haar kont omhoog en achteruit, naar zijn lul. Ze leunt met haar armen op de badkuip, waar ik in lig. En die neger neukt haar voor mijn ogen.. “Ooohh.. my Goddd…”, “kreunt ze. Ze kijkt me hulpeloos aan. Ze raakt mijn lul niet meer aan, total gericht op die grote zwarte lul die haar diep neukt. Ik zie hoe hard haar tepels zijn. Ze hoeft me ook niet aan te raken, ik ben keihard. In de spiegel zie ik zijn zwarte lul in en uit gaan, in en uit haar natte kutje, de kut van mijn vriendin.

Zijn lul gaat diep en ik zie in haar ogen dat ze al bijna klaarkomt.

Voorover leunend op de badrand. Dan komt ze klaar op zijn lul, kreunend, schokkend, haar kont naar achteren duwend. Jezus, ze laat zich ongelooflijk neuken voor mijn ogen. Hij lacht naar me terwijl mijn vriendin op zijn lul klaar komt… Dan buigt hij voorover en fluistert in haar oor: “Where is the bedroom? I have to fuck you properly”. Ze staat bijna meteen op, maar bedenkt zich: “Is it ok?”

Mijn Tsjechische vriendin is net klaargekomen op de grote, donkere paal van een mij onbekende neger. Ze leunt voorover op de rand van het bad waar ik in zit. Hij buigt over haar heen en fluistert in haar oor: “Waar is de slaapkamer? Ik wil je goed neuken.. ”. Ze staat bijna meteen op, maar bedenkt zich: “Vind je het goed?” Haar sexy bruine ogen kijken me troebel en smekend aan. Mijn mooie 51-jarige vriendin die eruit ziet als 35 vraagt me of ze die gespierde jonge neger onze slaapkamer mag wijzen om zich door hem te laten neuken.

Hij trekt zich lul langzaam uit haar terug, hij tikt met zijn donkere hand even op haar billen en ze komt gehoorzaam omhoog. Ze staat voor hem en zijn donkere vingers knopen haar blousje open voor mijn ogen. Ze lijkt weerloos. Hij doet wat hij wil met haar. Hij schuift haar blousje uit en maakt haar zwarte bhtje los en ze helpt hem het uit te trekken. Dan gaan zijn zwarte vingers over haar borsten, haar harde tepels. Haar tepels worden harder onder zijn aanrakingen. Ik zie de donkere vingers haar blanke borsten kneden. Hij zuigt op een tepel. Dan gaan zijn vingers naar beneden, naar haar rokje, rits los, en het valt op de grond. Ze stapt eruit in haar hoge hakken. Nu staat ze voor hem, zwaar ademend, troebele blik in haar ogen, alleen gekleed in een zwart satijnen slipje en op hoge hakken. Ze lijkt volledig bezit van deze man. Haar handje gaat naar zijn lul en raakt hem aan. Ze kreunt zachtjes en knijpt er even in.

Hij draait haar enigszins ruw om, hij zet haar handen tegen de badkamermuur en haar billen komen naar achteren en omhoog. Ze zegt niks. Hij schuift haar slipje opzij schuift en zet zijn keiharde, glinsterende lul tegen haar kut. Dan schuift hij hem weer in mijn mooie vriendin, voor mijn ogen. Ze laat het gebeuren en ze kreunt alleen maar. “Ooohhh… mijn Goddd….”. Ze kijkt niet achterom naar hem of naar mij, ze kijkt strak vooruit naar de muur. Als er nog twijfel was wie er de baas is dan is dat nu weggenomen. Hij begint haar weer te neuken. Zijn grote glinsterende lul gaat in en uit haar slanke, blanke lichaam. “Oohh.. jaaaaaa…. “, kermt ze, terwijl ze zich schrap zet om zijn stoten op te vangen. Dan stopt hij. “Neuk me.. alsjeblieft… doe het…”, kreunt ze. Hij antwoordt: “In de slaapkamer.. waar is de slaapkamer?” Ze pakt zijn hand en trekt hem gehaast achter haar aan mee.


Hij kijkt achterom naar me, zij niet meer. Tien seconden later is hij terug, met een triomfantelijke blik, haar zwarte slipje omhoog houdend. “Die heeft ze voorlopig niet meer nodig”. Hij geeft haar slipje aan me, ik voel de natheid en ruik de dampende geilheid die er af komt. “Ik zag in die kroeg meteen dat ze door me geplukt wilde worden, maar dat ze het zo nodig had..

Jezus, wat een geil wijf…”.

Dan laat hij me alleen achter, op weg om mijn Tsjechische vriendin, die ongetwijfeld met gespreide benen ligt te wachten op ons bed, te neuken. Hij laat de deur open en al snel hoor ik het veren van het bed. “Ooohh.. ja.. Kurt.. neem me.. jaaa…..”. “Nu kan ik je zonder haast neuken… dat is wat je wilt, toch… goed en diep geneukt worden…” “Ooohh.. jaaa… neuk me… diep… neuk me… zo lekkerrrr…. “ Ik hoor alles. De geluiden uit onze slaapkamer houden me hard. Ik besluit dat ik wil zien hoe hij haar neukt. Als ik naar binnen kijk zit ze op haar knieën en ellebogen op ons bed en wordt ze van achteren door hem geneukt, zijn donkere handen op haar heupen. Ze kijkt me recht in mijn ogen, en kreunt: “Oohhh.. Jezus… zo goed.. zo diep.. wat een paal..”. De neger kijkt me ook aan, terwijl hij haar neukt. Hij trekt aan haar lange zwarte haar, en fluistert in haar oor. “Je houdt ervan, he? Een grote zwarte lul diep in je....”. Ze bijt op haar onderlip en terwijl ze me aan kijkt kreunt ze:

“Oohh.. jaa… zo lekker.. die grote lul… zo diep… zo goed… neuk me.. geef me je lul… “.

Hij trekt haar hoofd dicht naar het zijne en ik zie hoe zijn tong langs haar wang likt. Ze opent haar mond. Jezus, ze gaat hem toch niet haar tong ook nog geven? Ik zie hoe haar tong uit haar mond komt, zoekend naar de zijne. Hij ziet het ook en blijft er iets bij weg. Ze kreunt zachtjes en gefrustreerd zoekt haar tong de zijne. Even laat hij zijn tong de hare raken en meteen kreunt ze diep. Dan is hij weer weg. Zoekend strekt ze haar tong nog verder uit. Ze zoekt zijn tong.. ze wil zijn tong voelen, ze biedt zich nu totaal aan. Ondertussen duwt ze haar kont naar achteren, om zijn lul diep te blijven voelen. Ze is volledig van hem. Dan raakt zijn tong de hare en laat hij zijn tong met haar tong dansen in een geil spel. Hij pakt haar achterhoofd en duwt haar tegen zijn mond. Hij tongt haar hard en diep. Haar lichaam verkrampt voor mijn ogen. Ze wordt gepakt door een neger en staat op het punt klaar te komen, in ons bed, terwijl ik toe kijk.

Dan stopt hij en legt haar op haar rug. Ze spreidt haar benen voor hem. Hij gaat boven haar hangen. Ze legt haar armen boven haar hoofd, volledige overgave. Ze kijkt even naar mij en dan naar hem. “Neuk me, Kurt…”. De top van zijn lul glijdt langs haar bovenbenen, haar onderbuikje, haar schaamlippen.. “Toe.. neuk me ..”. Ze draait met haar heupen en hij streelt overal met zijn grote eikel. Als het haar te lang duurt gaat haar handje van boven haar hoofd naar zijn lul. Ze pakt hem en leidt hem naar haar kutje. Ze zet hem tegen haar natte kut en duwt haar heupen omhoog. “Oohh.. neuk me…”. Mijn mooie Tsjechische vriendin leidt zijn donkere lul naar haar ingang, en vraagt hem haar te neuken. “Alleen als je vriend het goed vindt… ”, zegt hij.

Alsof het niet genoeg is dat hij haar bezit.. “Zeg dat het goed is, Paul… alsjeblieft.. zeg ja… “ “Ja, voor wat?”, zegt de neger. “Ja, dat je me mag neuken.. alsjeblieft, Paul, zeg hem dat het mag..”. Ze kijkt me nu smekend aan. Ik kom dichterbij ze. Ik zie haar smekende ogen. Ik kus haar op haar lippen en ze kust me zacht terug. Ze is zacht, week, geil. We tongen zacht en intens. Dan fluister ik: “Het is goed… hij mag je neuken.. ” “Oohh.. dank je wel.. dank je…”, kreunt ze. “Neuk me nu, Kurt.. toe…”. Ze veert omhoog met haar heupen… “Je vindt het goed dat ik haar neuk?”, vraagt de jonge, gespierde neger nog eens ten overvloede. “Ja, toe maar, neuk haar.. geef haar wat ze nodig heeft..”.

Dan schuift hij zijn zwarte lul in haar. Ze kreunt en duwt haar heupen omhoog. “Oohhh… mijn Goddd… ik kommmm… ik kommmmmmm……” De neger grijnst… Ze komt meteen klaar als hij zijn lul in haar schuift. Hij houdt zijn lul diep in haar terwijl ze klaar komt. “Oohh.. mmmm… aaaahh…… “ Als ze uitgeschokt is begint hij te neuken. “Ja, neuk me…”, kreunt ze. “Ga door… “ Ze slaat haar blanke benen om zijn zwarte lijf en ze laat zich diep door hem neuken. Hij verhoogt al snel zijn tempo. In en uit, in en uit, terwijl ze zich aan hem vastklampt.. Hij neukt haar nu hard en snel. Haar hakken op zijn kont, hem dieper naar binnen duwend, haar benen wijd open.

Dan kreunt ze.. “Oohh.. jaaa… kom klaar in me… oohhh.. mmmm.. toe..”. Dan begint hij te schokken en stort zijn zaad diep in mijn vriendin. Ongetwijfeld met grote stralen spuit hij haar vol, terwijl ze gewillig kreunt. “Oohh.. jaa… ooohh.. jaaa…. kom in me klaar…”. Hij kijkt me aan terwijl hij haar volspuit. Onder mijn ogen spuit hij haar vol. Als hij uitgeschokt is stapt hij weg en verlaat de slaapkamer. Mijn vriendin kijkt me met troebele ogen aan, nog niet bij zinnen nadat ze zo lekker geneukt is door die jonge neger.Wil je Oudere Vrouwen Neuken?  Kom neuken met shemales!  Snel een homo date afspraakje!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!