Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Fien)
Cuckold:
(origineel: Jan)
Negerjongen:
(origineel: William)
Negervriend:
(origineel: Ramon)
Zus:
(origineel: Joyce)

2017-08-09 18:29:53

Een jonge neger voor mijn vrouw! [4]

4Het was zaterdagavond en Fien zat voor de T.V. naar een vervelend programma te kijken. Zoals iedere zaterdag was Jan met zijn vrienden naar een voetbalwedstrijd in de buurt aan het kijken. Fien was een beetje opgewonden want over een kwartiertje kwam de zus van Ramon (een negervriend die haar samen met negervriend William neukt) om kennis te maken en misschien wel meer. Negervriend William had de zus van Ramon verteld dat hij het beffen van Fien had geleerd en daarom wilde de zus van Ramon wel eens kennis maken omdat ze licht bi-sexueel was. Fien die er ook niet vies van was om eens lekker met een vrouw te vrijen , ervaring had ze niet maar het leek haar wel wat.Fien keek naar buiten en daar kwam een mooie negerin het pad van hun huis oplopen. Ze had een strak leren rokje aan wat gegoten om haar lekkere bolle kontje zat, een strak mouwloos hemdje waar dikke stevige borsten inzaten. Verder droeg ze laarzen waar hoge hakken onder zaten zodat ze een lekker geil loopje had. Toen de bel ging liep Fien naar de voordeur om hem open te doen. "Hallo" zei ze", Ik ben Joyce de zus van Ramon" en ze stak Fien haar hand toe. Fien gaf haar een hand en antwoordde"Hallo ik ben dus Fien, kom binnen". Joyce liep voor Fien uit de kamer in en Fien kon haar mooi even opnemen. De eerste gedachte van Fien waren een lekker jong ding, mooi lekker strak kontje, lekker stevige benen,goed verzorgt en wit gebit, haar mooi opgestoken, kortom een lekker stuk. "Ga zitten" zei Fien en bood haar een plaats aan in de kamer. Joyce ging zitten en sloeg haar bruine benen over elkaar. Fien ging tegenover Joyce zitten , ze keken elkaar aan en moesten allebei lachen. "Ja" zei Fien", en daar zit je dan als vreemden tegen over elkaar waarover moet je praten". "Och" zegt Joyce "het gesprek zal van zelf wel los komen".

En dat was inderdaad het geval de dames begonnen te kletsen net als of ze elkaar al jaren kenden. Fien zei tegen Joyce dat het strakke leren rokje en de laarzen haar zo goed stonden. "Ja" zei Joyce" en ik hoorde van William dat jij van die hoge kaplaarzen hebt,William werd er zo geil van als jij er in liep met je lange benen, ik vind het zelf ook wel geil om te zien". "Misschien trek ik ze wel aan" zei Fien", maar ik zal eerst even wat drinken inschenken, wat wil je drinken". "Heb je rode wijn". "Er staat nog wel wat in de kelder" zegt Fien... "Ik lust zelf ook wel wat". Fien staat op en voordat ze naar de kelder gaat trekt ze snel haar hoge laarzen aan waar niet alleen andere mensen geil van worden, ze wordt er zelf ook opgewonden van als ze met haar bolle kontje naar achteren loopt ,maar dit komt van de hoge hakken. Als Fien de kamer in tippelt op haar hoge naaldhakken die onder de leren laarzen zitten fluit Joyce tussen haar tanden door als blijk dat ze het leuk vindt.

"Het staat je inderdaad hartstikke leuk" zegt Joyce" geil vooral zoals je er op staat, William had wat dat betreft wel gelijk". Fien haalt wijnglazen uit de kast en showt haar geile laarzen loopje uitbundig voor Joyce. Ze zet de wijnglazen op de tafel en gaat uitdagend voor Joyce staan. "Is deze wijn goed mevrouw " vraagt ze plagend aan Joyce. "Ja hoor prima schenk maar in" antwoord Joyce. Fien draaide zich om en zet haar benen wijd uit elkaar, ze schenkt de wijn zeer langzaam in zodat Joyce van het uitzicht op haar geile kont kan genieten.

Maar Joyce is al ervarend in dit soort zaken en blijft eerst even stil zitten en bekijkt het geile uitdagende kontje wat voor haar staat. Langzaam gaat Joyce voorover zitten en strijkt met haar hand over de leren laars van Fien haar linker been. Fien vindt dit wel spannend en wacht geduldig af wat komen zal. Joyce gaat met haar hand hoger en komt boven de knie van Fien bij het eind van de kaplaarzen. Fien zet de wijnfles weg en gaat met haar handen op de tafel leunen zodat haar kontje nog verder naar achter wordt gedrukt, ook komt haar bolle kutje wat achter haar string zit nu tussen haar billen door geglipt. Joyce ziet dit en haar hand gat voorzichtig over de string van Fien en wel op de plaats waar haar kut zit. Geil begint Fien met haar kont te draaien want ze vindt dit wel lekker. Joyce gaat met haar hoofd naar voren en drukt haar neus in het kruis van Fien, ze snuift de geur van een rijpe vrouwenkut met genot op.

Oooh denkt Joyce, wat ruikt zo'n lekkere rijpe vrouwenkut toch lekker.

Vervolgens gaat Joyce weer achter in de stoel zitten want ze wil Fien even plagen zodat ze nog geiler wordt. Fien staat nog steeds wijdbeens voorover gebogen voor Joyce en kijkt verlangend naar Joyce , maar ze merkt dat Joyce niet verder gaat en teleurgesteld gaat ze op de leuning van Joyce haar stoel zitten. "Ik haal even wat te knabbelen uit de keuken" zegt Fien. Geil met haar kont draaiend en Joyce zoveel mogelijk uit dagend loopt ze naar de keuken. Oef denkt Joyce deze dame kan je wel opwinden en snel loopt ze achter Fien aan naar de keuken. Als ze Fien bijna heeft ingehaald legt ze een hand op Fien haar heup en trekt Fien naar haar toe. Ze kijkt Fien eens diep in haar ogen en zwoel zoeken haar lippen de mond van Fien. Hartstochtelijk beginnen ze te vrijen en Joyce begint de kont van Fien te kneden. Fien daarentegen drukt haar geile kut tegen de kut van Joyce die het wel lekker vindt en het zelfde terug doet. "Ooh" zegt Joyce tegen Fien" je bent zo;n lekker geil ding". "Ja "antwoord Fien" en jij bent een lekkere geile bruine mokkel".

Onder het praten is Fien voorzichtig terug gelopen en staat ze nu met de rug tegen de muur geleund. Ze heeft de billen van Joyce in haar handen en is deze heftig aan het kneden. Joyce staat nog steeds met haar kut tegen de kut van Fien te duwen en de beide dames worden al behoorlijk nat in hun kruis. Om de druk wat te verhogen duwt Joyce haar been tussen de benen van Fien, die haar eigen benen nog verder uit elkaar zet om Joyce de ruimte te gunnen zodat haar gevoelige kut nog meer streling krijgt. "Ooooh wat maak je me geil Joyce, wat doe je dit lekker" kreunt Fien. "Ja zegt Joyce en straks ga ik je lekker beffen en dan zal ik je kut eens heerlijk uit likken". Fien begint van geiligheid nog harder en wilder op het bovenbeen van Joyce te rijden. Ondertussen streelt Fien de borsten van Joyce en langzaam knoopt ze haar blouse los waar de zwarte bolle tieten van haar in een veel te klein bh-tje zitten.

Voorzichtig haalt Fien de tieten uit het bh-tje en begint aan de grote tepels te likken die al snel stijf worden van de streling van Fien haar tong. Maar Joyce wil zelf het initiatief houden want als Fien zich door haar zwarte hengsten laat neuken heeft ze het initiatief ook al. En daarom begint Joyce de kont van Fien te strelen en steeds laat ze haar middelvinger even bij Fien van achter over haar kut glijden. Als ze dit een poosje heeft gedaan dan verplaatst ze haar hand naar voren en via de platte buik van Fien komt ze bij haar string.

Fien is al zo verschrikkelijk geil dat Joyce haar direct vol bij haar kut pakt.

Fien begint gelijk met haar heupen te bewegen om het gevoel nog beter te kunnen ondergaan. "Ooooh ......pak ......me......pak me bij mijn blote kut.......oooohhhh Joyce ik had niet gedacht dat ik zo geil van jou zou worden......ooohhhh mijn zwarte prinses.......oohh ik sta te trillen op mijn benen van geiligheid.........ooooohhhh lik me .....lik me.... lik aan mijn geile kut......toe". Nu kan Joyce zich ook niet meer inhouden ze liet zich op haar knieen vallen en storte zich op de kut van Fien die zelf haar string al aan de kant geschoven had zodat Joyce ruim baan had.

Joyce snoof nog een keer de lucht van een geile natte rijpe vrouwen kut op en het bedwelmde haar bijna van genot. Ze stak haar tong meteen op volle lengte in de kut van Fien die haar al tegemoet kwam met haar bekken. Maar Joyce wilde de hele kut van Fien likken en besnuffelen en ze likte nu dan ook de geile natte spleet van boven naar onder. Ook nam ze de kittelaar van Fien mee die nu zienderogen dikker werd. Fien pakte het hoofd van Joyce vast en duwde haar hoofd stijf tegen haar kut en begon tegen de likkende tong van Joyce aan te rijden. "OOooooohhhh....... lik me klaar ..........aaahhhh het komt...... ik kom .......aaaahhhh ik kom klaar" kreunde Fien geil en ze kwam daverend tot een orgasme.

Joyce was nu ook verschrikkelijk geil geworden en ze ging achterover op de keukentafel liggen. Ze spreidde haar benen wijd,trok haar leren rok omhoog en liet Fien tegen haar rode string aankijken die goed afstak bij haar bruine huidskleur. "Ooh wat heb je me geil gemaakt Fien"zei Joyce zich ondertussen hevig over haar kut wrijvend. Het geil van haar natte kut kwam al door de stof van de string heen zo nat was Joyce. Joyce spreidde haar benen nog verder uit elkaar en schoof langzaam haar string aan de kant alsof ze een geile show aan het geven was. Toen haar kut bloot was keek Fien in de uit elkaar gebloeide pruim van Joyce die van binnen dieprood was en glinsterde van het kutgeil. "Lik nu mijn zwarte negerkut maar Fien, ik ben er aan toe" hijgde Joyce van geilheid...


Fien liet zich dit geen tweede keer zeggen en dook meteen tussen de benen van Joyce. Ook Fien snoof eerst de geur van een geile natte jonge meidenkut op en zij vond het ook lekker en opwindend ruiken. Voorzichtig likte Fien de kut van Joyce, eerst ging ze langs de buitenste schaamlippen en vervolgens likte ze de meer gevoelige kleine schaamlippen waarboven het genotsknopje van Joyce zich bevond.

De kittelaar begon al snel uit de groeien tot een behoorlijke knop zodat Fien hem heerlijk tussen haar lippen kon nemen. Ze pijpte de klit van Joyce als was het een lul en Joyce begon al snel hevig te schokken met haar bekken zodat haar orgasme zich aankondigde. "Ooohhh Fien.......ooohhhh....... wat lik je mijn geile zwarte hoerenkut toch lekker...ooooohhh heerlijk... oohhh ik kom...ik...kom!!! Joyce tilde haar stevige zwarte kont van de tafel en drukte haar kut heftig in het gezicht van Fien en rillend kwam ze klaar. Fien ging bovenop Joyce liggen en begon hartstochtelijk met haar te vrijen. "Zullen we dit boven op bed voortzetten" stelde Fien voor. "Ja dat is goed"antwoorde Joyce " maar zal ik de jongens even bellen want ik heb wel zin in een dikke pik in mijn geile kut". "Ooohh ja... ik ook wel" zei Fien, "zo'n lekkere dikke stijve negerlul". Joyce pakte haar mobieltje drukte het nummer van William en vroeg aan de jongens of ze naar het huis van Fien wilden komen. "Over een kwartiertje zijn ze hier"voorspelde Joyce. "Dan gaan wij boven nog even verder spelen want ik nog lang niet op jou kutje uit gekeken"zei Fien.

Geil met haar kont draaiend liep ze voor Joyce uit naar de trap omhoog. "Je hoeft niet zo hoerig te doen hoor"zei Joyce "ik vind je zo al geil genoeg". Toen Fien halverwege de trap was en haar rechterbeen een tree hoger stond dan haar linker zei Joyce "blijf zo eens staan Fien". Joyce keek recht omhoog en zag de prachtige licht behaarde kut en de strakke kont van Fien boven haar. Ze zag dat een druppel vocht zich los maakte van het schaamhaar van Fien en langs haar linker bovenbeen naar beneden liep langs haar lange leren laars.

Joyce ging met haar tong het druppeltje volgen en ze begon ter hoogte van de laars. Ze likte een stukje van de laars wat haar opwond om met haar tong langs de leren laars te gaan. Vervolgens likte ze het been omhoog en kwam bij de rijpe natte kut van Fien. Fien zette haar benen weer verder uit elkaar en plaatste haar handen een paar treden hoger zodat ze voorover gebogen stond. Joyce kon haar geile kut nu prachtig van achter likken en dat begon ze dan ook vol overgave te doen. Omdat Fien nog iets door haar knieen boog kwam haar prachtige vrucht lekker tussen haar strakke billen vandaan zodat Joyce nog meer vrijbaan had. Fien begon alweer te kreunen dat ze zo geil was en dat Joyce haar kut zo heerlijk likte. "Maar we gaan verder naar boven " riep Joyce "want anders lik ik je hier nog staande op de trap klaar en mijn kut begint ook alweer te jeuken en wil ook weer verwend worden".

Fien en Joyce liepen gearmd naar de slaapkamer van Fien en voordat ze zich op het bed lieten vallen gaven ze elkaar een intieme tongzoen. Fien liet zich achterover op het bed vallen en wenkte Joyce met haar vinger. Joyce ging in de standje 69 houding over Fien liggen zodat ze elkaars kut konden likken. De beide dames wisten van wanten en ze gaven elkaar een geweldige befbeurt. Ze waren zo intensief met elkaar bezig dat ze niet eens gemerkt hadden dat de jongens binnen waren gekomen en verwonderd naar het lesbische tafereel keken.

"Nou" verbrak William de stilte", jullie kunnen er ook wat van, zijn wij nog wel nodig". "Ooohh .....jaaaaa", kreunde Joyce, "ik wil een dikke geile pik in mijn kut en wel meteen". Terwijl Fien nog de kittelaar van Joyce aan het bewerken was met haar tong haalde William zijn stijve zwarte pik uit zijn broek en stak deze voor de neus van Fien in de kut van Joyce.

Langzaam zag Fien de lange zwarte pik in de zwarte kut van Joyce verdwijnen.

Joyce begon hevig te kreunen en hitste William op met de woorden "ook ....geef me het ..maar...druk je ..lange geile pik ..in mijn kut....ooohhh neuk...neuk me....oooohhh en als William zijn pik naar binnen drukte duwde de geile Joyce haar kont terug zodat de zwarte lul snel in haar kut verdween. Omdat Fien nog tussen de benen van Joyce lag zag ze de pik steeds voor haar neus langs gaan en omdat Joyce zo nat was kon Fien precies zien hoever de lul van William in haar kut verdween want het geil tekende zich duidelijk op de genotstaaf van William af. Joyce concentreerde zich nu op de neukbeurt van William en liet de kut van Fien met rust en daarom ging Fien van haar bed af en liep naar Ramon die met zijn rug tegen de kast muur stond en zijn grote zwarte slurf in zijn hand had. "Zal ik jou verwennen "vroeg Fien aan Ramon. Ze wachtte het antwoord niet af , ging op haar knieen zitten en nam de stijve pik van Ramon tussen haar lippen en begon hem te pijpen. Heerlijk likte ze aan de dikke zwarte eikel waarvan Ramon erg opgewonden raakte want hij pakte Fien bij haar achterhoofd en duwde ruw zijn pik in haar mond.

Maar Fien wilde niet ruw in haar mond geneukt worden ze wilde deze grote negerpik in haar van geilheid jeukende kut. Ze ging staan en zei tegen Ramon"ik wil dat je me staande neukt". "Dat is goed"zei Ramon en draaide Fien met haar rug tegen de muur. Fien zette haar benen wijd en een eindje van de muur zodat Ramon tussen haar wijd geopende benen kon staan. Fien pakte de grote pik van Ramon bij de wortel zette hem voor haar kutgat en zei tegen Ramon " geef me een goeie neukbeurt hengst van me". Ramon duwde zijn bekken voorzichtig naar voren zodat zijn pik langzaam in de kut van Fien schoof. Fien daar en tegen hield zich goed aan Ramon vast want de grote zwarte lul schoof als een dikke paal in haar. Ze voelde zich als een stuk vlees aan een prikker gespietst maar het gevoel was heerlijk. Het was net alsof je nog meer wrijving voelde als je staand wordt geneukt. "Volgens mij zit ie er helemaal in" zei Ramon tegen Fien.

"Oooohhh......volgens mij ook...", kreunde Fien geil.

Ze sloeg haar ene been om de heup van Ramon zodat ze haar ene been nu hoger en nog wijder had. ze boog iets door haar knie met het been dat ze nog op de grond had staan en zo schoof de pik van Ramon nog iets verder in haar. "Neuk me nu maar eens lekker wild"hijgde Fien geil in het oor van Ramon. Door de aanraking van de leren laars op Ramon zijn billen had hij geen aansporing nodig. Als een wilde begon hij in de kut van Fien te beuken,zijn grote ballen klapten steeds onder de kont van Fien en dit maakte een kletsend geluid.

"Oooohhh.......Ramon.....Ramon ..wat neuk je me .....lekker....aaaaahhh....wat zit je weer heerlijk met je hengstenlul in mijn kut te poken...........oooooohohhh ik kom.....ik kom alweer aaaahhhhh......... dieper...... nog dieper met die grote hengsten pik van je.....ohhhh dek je hengstige merrie.....neuk mijn geile jeukende kut......oooohhh ik......

En Fien kwam klaar zo was ze nog nooit klaar gekomen het orgasme was zo heftig dat toen de grote pik van Ramon uit haar was gefloept ze op het bed naast de nog neukende William en Joyce moest gaan liggen om niet flauw te vallen. Ook dit neukende tweetal kwam tot een hoogtepunt want het bed begon steeds wilder te piepen en te kraken. Joyce begon wild met haar hoofd te schudden en riep steeds geile dingen tegen William die haar nog krachtiger neukte. Toen ze beide klaar waren gekomen lagen ze alle vier slap op het bed. "We gaan beneden nog even wat drinken en dan gaan we douchen met z'n vieren en we spreken meteen weer af of niet Joyce" vroeg Fien. Joyce bevestigde dit met een warme tongzoen.Meesteres zoekt onderdanige slaafjes!  Kom neuken met shemales!  Rijpe Dame Zoekt...  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!