Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Fien)
Cuckold:
(origineel: Jan)
Negerjongen:
(origineel: William)
Negervriend:
(origineel: Ramon)

2017-08-09 17:52:59

Een jonge neger voor mijn vrouw! [3]

3Het was zaterdagavond en Fien zat in de keuken te wachten op haar twee geile zwarte dekhengsten William en Ramon. Omdat Jan naar het voetballen was met zijn vrienden en hij na het voetballen ging stappen had Fien met haar zwarte vrienden afgesproken om haar een beetje te vermaken. Het was behoorlijk warm geweest vandaag, bijna 30 graden en de warmte hing nog steeds in huis. Fien wilde niet buiten gaan zitten omdat ze ongestoord met haar negervrienden wilde spelen. Maar ze had een dun zomerjurkje aangetrokken en ze was hieronder naakt. Wel had ze haar lange zwarte kaplaarzen weer aangedaan want ze werd altijd opgewonden als ze de jongens er zo lekker mee op kon geilen.Het was natuurlijk ook een geil gezicht als ze met haar lange benen en met de hoge hakken in huis rond liep. Fien hoorde iemand lopen in de tuin en gespannen wachtte ze af. Toen de bel ging keek ze eerst even door het raam wie het was want als het een vreemde was kon ze in deze kleren natuurlijk de deur niet open doen. Het was Ramon die aan de voordeur stond en hij was alleen stelde Fien teleurgesteld vast in plaats van twee dikke zwarte pikken moest ze het nu met een doen.

Fien liep op haar hoge laarzen naar de voordeur deed deze open en liet Ramon snel binnen. "Hee Ramon" groette Fien" ben je alleen". "Hai Fien, William is nog bij mijn huis en ik denk niet dat hij nog komt" antwoordde Ramon. Fien ging Ramon voor naar de keuken en ging zitten. Ramon deed het zelfde en ging tegenover Fien zitten. "Wil William niet meer of is er wat anders" vroeg Fien. "Nou nee maar William is bij mijn zus gebleven"vertelde Ramon. "Bij je zus, hoezo"vroeg Fien. "Nou het is een lang verhaal maar ik zal het je vertellen" en zo begon Ramon zijn verhaal waarom William er niet bij was. "Ik had met William afgesproken dat hij tegen zes uur bij mij zou zijn dan konden we eerst nog even internetten voor we hier naar toe gingen. We hebben een computer op mijn zus haar kamer staan waar we op kunnen internetten die gebruikt mijn zus voor haar studie. Mijn zus is 22 jaar en studeert rechten aan de universiteit. Toen wij een poosje aan het internetten waren kwam mijn zus thuis van het strand. Ze ging zich eerst even douchen en even later was ze terug gekleed in haar badjas. Ze ging op haar bed zitten en vroeg welke site's we bezochten of kijken jullie alleen naar de pornosites vroeg ze nieuwsgierig. Meestal wel antwoordde William en begon haar met belangstelling te bekijken.

Op die sites staan ook grietjes zoals jij zei William tegen haar. Oh ja zei mijn zus dat wil ik dan wel eens zien en ze ging naast William voor de computer zitten. William zocht een geile site op met neukende stellen en zo kwam mijn zus tot de conclusie dat we ons met onze kleine pikkies op deze sites aftrokken. Nee hoor zei William dat doen we niet maar we worden er wel heet van en kleine pikkies hebben we ook niet dat hebben we deze week wel gehoord. En dat was ook wel te zien want William had al een behoorlijke tent in zijn korte sportbroek maar volgens mij zat hij ook op mijn zus te geilen. Hij was in ieder geval vlak naast haar gaan zitten en had zijn hand op haar been gelegd. Maar het kijken naar de plaatjes begon mijn zus te vervelen en daarom ging ze op het bed zitten en haar nagels knippen.

Maar William had volgens mij zijn zinnen op haar gezet en ging naast haar zitten. Omdat mijn zus haar been omhoog had gedaan was haar badjas open gevallen en ik kon haar roze slip en bh zien die goed afstaken bij haar zwarte huid. Maar wat ik ook zag was dat de hand van William naar haar kruis gingen en dat een vinger van William over de kut van mijn zus streek. Maar mijn zus was er niet van gediend en zei dat William er mee moest stoppen, jongetjes van 16 zitten niet aan de kut van dames van 22 jaar, liet mijn zus nog weten.

Maar William was vastberaden en zat steeds met mijn zus te klieren. Ze begonnen te stoeien op het bed van mijn zus en ik zag dat William steeds aan haar dikke tieten zat en ook steeds ongemerkt bij haar kut. Mijn zus zei tegen William dat hij nu eindelijk eens moest stoppen want als ze sex wilde dan wel met iemand die haar kut goed kon vullen en niet met een jochie met een klein onvolgroeid pikkie.

Zo klein is dat pikkie van mij anders niet zei William tegen mijn zus en hij heeft ook al eens in een kut gezeten. Vertel eens zei mijn zus en William vertelde hoe hij jou mocht neuken dat ik jou ook geneukt heb vertelde hij gelukkig niet. Onder het vertellen zat William alweer aan mijn zus en mijn zus viel achterover op haar rug en in haar val bleef ze per ongeluk of expres dat weet ik niet achter de sportbroek van William haken zodat zijn grote stijve pik eruit floepte. Ik zag dat de ogen van mijn zus groot werden van wat ze zag want ze had blijkbaar niet gedacht dat William zo'n grote pik had. William ging met zijn grote leuter richting het gezicht van mijn zus maar die pakte de broek vast en trok deze omhoog zodat de pik van William weer in zijn broek terug keerde.

Mijn zus liep naar haar tasje haalde haar portemonee eruit en vroeg aan mij of ik voor haar naar de winkel kon gaan om sigaretten te halen. Natuurlijk kon ik dat maar ze wilde mij weg hebben want ik had haar geile blik wel gezien toen de grote stijve pik van William uit zijn broek floepte en ik wilde William zijn pleziertje niet bederven.

En daarom deed ik maar net of ik niks in de gaten had en verliet haar kamer. Maar snel liep ik naar mijn eigen kamer en ging op het balkon staan zodat ik goed in de kamer van mijn zus kon kijken en zij mij niet kon zien. Omdat het raam los stond kon ik ook goed horen waar over mijn zus en William praten. Mijn zus ging op de rand van het bed zitten en zei tegen William kom eens voor mij staan. Zo dus jij hebt ook al eens geneukt en een blanke nog wel vroeg mijn zus. Ze pakte William bij zijn stijve lul die nog in zijn sportbroek zat maar je kon duidelijk zien dat mijn zus hem aan het aftrekken was.

En heeft jou grote zwarte lul ook al eens in zwarte kut gezeten of nog niet vroeg mijn zus. Kreunend door de geile hand van mijn zus aan de dikke lul van William ontkende hij dit. Nee ik heb nog nooit een zwarte kut geneukt zei William. Nou als je er niet verder over praat dan mag je je pik straks even in mijn kut duwen. Maar niet over praten want een jongetje van 16 jaar met een vrouw van 22 kan natuurlijk niet. Mijn zus liet zich achterover vallen op het bed en zei tegen William kom eens bij mij liggen lekkere jongen van me. William ging naast haar liggen en begon met haar te vrijen. Mijn zus pakte de hand van William en legde die bovenop haar tiet die nog steeds in haar bh zaten en begon er draaiende bewegingen mee te maken. Toen William stopte met tongen haalde mijn zus haar tieten uit haar bh en zei tegen William zuig maar lekker op mijn tepels en lik er aan. William dook tussen haar dikke tieten en mijn zus trok de broek van William naar beneden en begon hem vol overgave af te trekken. Om de tieten van mijn zus te likken was William beide handen niet nodig en daarom liet hij een afzakken naar haar roze slip en begon haar tussen de benen te strelen.


Voorzichtig ging hij met zijn vinger achter het elastiek van haar slipje en glipte met zijn vinger naar binnen zodat hij nu haar kuthaar streelde. Pak mijn kutje maar stevig want het is al lang geleden dat iemand anders dan ik zelf er mee gespeeld heeft kreunde mijn zus geil. Om aan haar verzoek te voldoen ging William met zijn hele hand haar slip van boven binnen en begon haar kutje stevig te bewerken. Wat vinger je me lekker zei mijn zus tegen William je kunt wel merken dat je dat vaker hebt gedaan. Zo te zien zat William al diep met zijn vinger in haar kut want ze begon steeds met haar heupen naar voren te duwen als William zijn vinger in haar kut drukte. Ga eens met je rug op het bed liggen gebood zij William en schrijlings ging ze boven hem zitten.

Als jij mijn kut likt dan zal ik je pijpen goed.

William gaf geen antwoord en dook meteen in de kut van mijn zus. Mijn zus nam de pik van William in haar mond en begon met haar hoofd op en neer te gaan. William nam haar hele geile natte gleuf voor zijn rekening en verwende haar klit ook die zienderogen groter werd. Wat doe je dat lekker zei mijn zus tegen hem heb je dat van die blankemevrouw geleerd. Ja zei William ik heb haar al twee keer gelikt en ze vindt het heerlijk. Ik laat me ook wel eens likken door mijn vriendin bekende mijn zus want ik ben bisexueel dat betekend dat ik op mannen en vrouwen val maar zij beft niet zo lekker als jij.

Misschien moet ik een keer naar die Fien toe wie weet is zij ook bi zat mijn zus hardop te denken. Ze houd in ieder geval veel van seks en ze is verschrikkelijk mooi pochte William. Als je haar ziet op haar lange zwarte leren laarzen dan wordt je verschrikkelijk geil. Ik wordt het al van jou zegt mijn zus kom eens bovenop me liggen en steek je grote pik in mijn geile gleuf. Mijn zus trok William bovenop haar pakte zijn pik zette die voor haar gleuf en trok met haar handen op William zijn billen hem diep in haar. Toen William haar met lange halen begon te neuken ben ik maar hier naar toe gegaan en dit is de reden dat ik alleen ben" zei Ramon. Onder het vertellen was Fien al zo geil geworden dat ze haar benen had gespreid en haar vingertoppen over haar bijgeschoren kut had laten dwalen. Toen Ramon had verteld dat zijn zus ook wel wat in Fien zag had ze het niet meer gehad van geiligheid en had haar vingers diep in haar hunkerende kut geduwd.

"Dus William is nu die geile zus van jou aan het neuken en ze wil mijn kut ook wel een keer likken als ik dat zo hoor nou ze is welkom hoor want ook ik hou wel van sex met vrouwen" zei Fien met een hese stem. Fien was gaan staan had haar dunne zomerjurkje over haar hoofd getrokken en met wiegende heupen was ze op haar lange zwarte laarzen naar Ramon gelopen. Fien had het t-shirt en de korte broek van Ramon uit gedaan zodat ze vrij met hem kon spelen. En daar zat haar jonge dekhengst helemaal naakt en met een grote zwarte stijve lul omhoog. Fien wenkte Ramon en gebood hem dat hij op de grond moest gaan liggen wat hij snel deed. Fien ging met haar geile natte kut precies boven het hoofd van Ramon zitten zodat die haar kut kon likken en Fien nam zijn grote stijve pik in haar mond en begon hem hevig te pijpen. Ze hapte zijn zwarte lul in haar mond als ware het een grote reep chocolade. Ramon trok haar billen uit elkaar zodat haar natte kut bloot kwam te liggen en hij likte haar sterk gezwollen kittelaar. Fien had het al niet meer van geiligheid en duwde haar natte kut in het gezicht van Ramon die zijn dikke tong in de neukgrot van Fien boorde. "Oooohh...wat neuk je me lekker met je tong.........ooohhhhh jaaaa neeem ook mijn klit meee................oooohh jaaaaa ooooohhh ik kom.....iiiiik kkkkooommmmmmm.

En rillend kwam Fien klaar.

Fien ging op haar knieen zitten en zei tegen Ramon" kom geile dekhengst van me neuk je hengstige merrie maar eens goed want ik ben wel zo geil geworden van jou verhaal dat je vanavond met een keer neuken niet klaar bent. Ramon ging op zijn knieen achter Fien zitten en riep"de hengst zal je eens flink dekken" en meteen ramde hij zijn grote zwarte pik diep in de natte jeukende kut van Fien.Toen ze goed in het ritme zaten schoof de pik van Ramon in en uit de kut van Fien net of ze nooit anders hadden gedaan. Fien hield dit niet lang vol zo geil was ze en ze begon alweer te hijgen"oooohhhh wat neukt de hengst de merrie lekker.........oooohhhh ram je grote zwarte pik diep in mijn van geiligheid jeukende kut........oooooooohhh ram ...dieper ...harder....ooohhh geef het vrouwtje wat ze nodig heeft.....ooohhh ik alweer klaar....ooohh wat zalig......oooohhhik kom..ik kom. Op het zelfde moment kwam Ramon ook klaar en met krachtige stralen spoot hij zijn sperma in de van haar eigen geil lekkende kut. Uitgeput vielen Fien en Ramon naast elkaar neer Fien gaf Ramon nog een kus en fluisterde hem toe...

"Wat kun jij lekker neuken zeg!"

Ramon groeide van het compliment en was er zeer blij mee. Fien vroeg aan Ramon of hij wat wilde drinken "doe maar cola" zei Ramon. Toen Fien naar de koelkast liep kwam William binnen. "Hallo Fien daar ben ik"groette hij vriendelijk en kuste Fien vol op haar mond. "He" zei Fien "je ruikt naar vrouwenparfum". "Ramon heeft zeker al verteld waar ik was" zei William. "Ja hij heeft mij het hele verhaal verteld en ik werd er zo geil van dat hij mij al twee keer heeft klaar laten komen en mijn kut wil nog steeds gevuld worden" zei Fien.

William ging tegen haar aan staan en begon met Fien te vrijen zijn lul begon te groeien en hij drukte zich tegen Fien aan die haar kut op haar beurt weer tegen de lul van William drukte. Fien ging op haar knie liggen en trok de broek van William naar beneden zodat zijn zwarte stijve pik uit zijn benarde positie te voorschijn kwam. Ze nam de stijve snikkel in haar hand en begon hem stevig af te trekken. Toen ze hem een poosje had getrokken nam ze hem in haar mond en begon de heerlijke negerpik te pijpen. William nam haar hoofd tussen zijn handen en begon haar ruw in haar mond te neuken. "Oooh niet te geil wat ik kom bijna klaar" zegt William" en ik wil het liever in je geile kut spuiten". Daarop liet Fien zich achterover in een stoel vallen en trok haar benen omhoog. Toen ze haar benen ook nog wijd uit elkaar had gedaan zei ze tegen William" kom dan maar en neuk me ik ben er klaar voor". Ze trok William boven op zich leidde zijn stijve lul voor haar genotsgrot en trok William met haar handen op zijn billen in zich. William had het ook niet meer van geiligheid en begon haar zo wild te neuken dat de stoel bij iedere stoot in haar kut terug schoof. "Tjonge wat neuken jullie mij toch lekker" kreunde Fien en met lange halen schoof William in en uit haar. "Ik was al bang dat je niet meer zou komen"hijgde Fien" ik dacht hij geeft alles aan die geile zus van Ramon maar gelukkig heb je ook nog aan mij gedacht".

"Zo'n geil wijf als jou vergeet je nooit Fien ook de zus van Ramon wil wel eens met je geilen want volgens haar heb je het mij goed geleerd". "Dank je wel maar ga me nu maar eens flink hard neuken want ik kom bijna weer klaar". En William deed flink zijn best hij ramde zijn grote pik snel in en uit Fien die alweer begon te schreeuwen"ooooooohhhhhh ram die pik ...ram hem hem hard in mijn geile kut ........oooohhh volgende week mag tes zijn zus mijn kut likken....oohhh alleen die gedachte al........oooohhh wat..wordt ik hier geil van.... ooooohhhhhhhh dieper...dieper met die grote zwarte negerpik.....oooohhhik kom...aaaaaah.

Fien liet zich slap achterover vallen en ze kon niet meer. Nadat ze een poosje had gelegen nodigde ze haar zwarte hengsten mee uit om onder de douche te gaan waar ze allebei maar wat graag op in gingen want wat is er nou lekkerder dan je pik laten wassen door Fien.Huisvrouwen willen vandaag nog neuken!  Vrouwen met grote borsten zoeken een man!  Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!