Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Fien)
Cuckold:
(origineel: Jan)
Negerjongen:
(origineel: William)
Negervriend:
(origineel: Ramon)

2017-08-09 17:52:10

Een jonge neger voor mijn vrouw! [2]

2Het was woensdagmiddag en Fien is vrij van haar werk. Ze zit te wachten op William de jonge sterke neger die haar zaterdagmiddag zo lekker had geneukt. Nu ze terug denkt aan deze heerlijke neukpartij wordt ze alweer nat in haar kruis. Voor de zoveelste keer gaat ze staan en loopt ze naar het raam om te kijken of haar neukvriend er nog niet aan komt want ze kan bijna niet wachten om de grote zwarte negerlul in haar kut te voelen. Maar nee hij is er nog steeds niet, ze gaat weer zitten en denkt weer aan afgelopen zaterdag. Fien begint met haar handen over haar strakke spijkerbroek te wrijven. Eerst aan de binnenkant van haar dijen en dan als ze haar benen iets uit elkaar heeft geplaatst neemt ze ook haar kruis mee. Heerlijk opwindend is dit denkt ze lekker je kut verwennen die achter een strakke spijkerbroek zit en wetend dat je straks een dikke lul in je kut krijgt.Ze leunt nog wat achterover en laat haar vingers langzaam over de naad van haar broek glijden en telkens drukt ze haar kruis iets omhoog zodat ze streling goed over haar geile kutje kan voelen. Daar hoort ze gerommel in het achterhuis en snel gaat ze staan en loopt naar de deur. William komt haar in de deur tegemoet en Fien groet hem met een omhelzing en zoekt meteen zijn mond om hem met een hartstochtelijke tongzoen te verwelkomen.

"Gelukkig dat je er bent" zei Fien" ik was al bang dat je niet meer zou komen". "Maar Fien toch zo'n lekker wijf als jou laat ik niet zitten hoor" zei William" wat zie je er weer lekker uit in je strakke spijkerbroek man wat heb jij een lekker kontje. Meteen ging de neger voor haar staan en sloeg zijn armen om haar heen en begon over haar lekker kont te strelen. Eerst streelde hij haar geile kontje en stiekem gleed hij met zijn vingers binnendoor om ook haar kut alvast een beetje warm te maken. Fien zocht zijn mond weer en begon met hem te vrijen ze stopte haar tong tussen zijn dikke lippen en William deed het zelfde zodat het een geile vrijpartij werd.

Fien werd al behoorlijk heet en dat wilde ze nog niet" wil je een kop koffie" zei Fien" om de neukpartij nog even uit te stellen. "Ja heerlijk" zei William" ik kom net van school en heb nog niets gehad". Fien liep naar het aanrecht en schonk koffie voor William in toen ze naar buiten keek zag ze aan het eind van het pad in hun tuin een negerjongen zitten op zijn fiets. Het was duidelijk dat hij daar zat te wachten op iets of iemand. "Zit die jongen buiten op jou te wachten" vroeg Fien aan William. William ging staan en keek naar buiten en knikte naar Fien "dat is mijn vriend en hij wilde beslist op mij wachten toen ik vertelde dat ik hier een karweitje op moest knappen wat wel even kan duren. Fien ging weer zitten en ze dacht na misschien kon ze de jongen ook binnenlaten en zou ze zich door twee van die zwarte palen laten neuken. "Is je vriend te vertrouwen en kan hij zijn mond dicht houden" vroeg Fien aan William. "Ja dat kan hij wel " zei William" zal ik hem binnen halen. Fien knikte en vond het goed.

William haalde de jongen op en toen hij binnen kwam gaf hij Fien een hand en stelde zich voor als Ramon. Ramon ging zitten en Fien vroeg of hij ook een kop koffie lustte " graag mevrouw" zei hij. "Mijn naam is Fien en geen mevrouw" beval Fien. "Zullen we in de kamer gaan zitten" vroeg Fien " daar is het veel gezelliger". Maar Fien had hier een bedoeling mee want ze wilde de tv aanzetten, ze had al een sexfilm in de dvd-speler gedaan en ze zou de tv op het dvd-kanaal zetten zodat het per ongeluk leek dat er een sexfilm opwas. De twee jongens gingen op de bank zitten en Fien tegen over hen zitten. Het gesprek vlotte nog niet zo en daarom had Fien een mooie smoes om de tv even aan te zetten. Ze zapte wat langs de kanalen en daar was de sexfilm twee lesbische meiden waren elkaar de kut aan het uitlikken de onderste was een blanke meid en die bovenop lag was een slanke geile negerin.

"Nou,nou" zei Fien" en dat op woensdagmiddag doen negermeisjes dat wat we nu op de tv zien" vroeg Fien op zoete toon. William zei niets en was geboeid aan het kijken maat Ramon wist niet waar hij moest kijken. "Je mag er gerust naar kijken hoor" zei Fien" wij schamen ons hier niet voor". En dus keek Ramon ook maar naar de tv. Ondertussen was de negerin met een voorbindlul de blanke meid op z'n hondjes aan het neuken. De grote plastic lul schoof in uit de kut van het andere meisje die luid aan het kreunen was dat ze nog meer wilde. Fien keek stiekem op zij en zag dat in het kruis van Ramon al een behoorlijke tent stond. Ramon was iets kleiner en ook een jaar jonger dan William had hij verteld maar zijn lul kon nog wel eens groter zijn schatte Fien toen zij het kruis van Ramon eens goed bekeek.

Het werd tijd voor wat actie vond Fien want ze was behoorlijk geil geworden van de sexfilm en van de gedachte dat ze twee grote zwarte lullen tot haar beschikking had. Fien begon met haar linkerhand flink over haar broek te wrijven ter hoogte van haar kut. Met haar rechterhand begon ze haar borsten te strelen en ze raakte behoorlijk opgewonden. Ook William werd flink geil want die zat ook al met zijn hand in zijn broek met zijn pik te spelen alleen hij wist niet waar hij moest kijken naar Fien of naar de sexfilm. Fien ging met haar vingers over haar buik en gleed zo haar strakke spijkerbroek binnen. Maar omdat de broek zo strak zat had ze niet veel ruimte om bij haar kut te komen en daarom deed ze de knoop los en de rits naar beneden. Nu kon ze zich een klein beetje vingeren wat ze dan ook vol overgave deed. Ze speelde met haar natte spleet en met haar gezwollen kittelaar en ondertussen hield ze haar geile negervrienden ook nog in de gaten. William had zijn zwarte pik al uit zijn broek gehaald en was zich hevig aan het afrukken maar voor hem was het hier ook niet meer vreemd.

Ramon wist nog niet wat hij met de situatie aanmoest beurtelings keek hij naar Fien en naar William die zich beide zelf aan het bevredigen waren. Fien zag Ramon steeds kijken en ze zag ook dat hij een gigantische stijve leuter in zijn broek had en ze besloot om hem een beetje te helpen. Fien kwam uit haar stoel en ging tussen haar beide zwarte vrienden op de bank zitten. Ze keek Ramon eens recht in de ogen draaide haar gezicht naar hem toe en begon hem hartstochtelijk te zoenen. Dit had Ramon wel eerder gedaan want hij begon Fien terug te zoenen. Intussen was de hand van Fien al de lul van William aan het strelen die nu zelf was gestopt met aan zijn lul te sjorren. De hand van William ging op zijn beurt op zoek naar de kut van Fien en zij begroete hem door haar benen wijd te spreiden zodat de vingers van William goed in en uit haar geile gleuf konden glijden. Steeds als William zijn vingers in de kut van Fien gleden drukte Fien haar kut omhoog zodat ze lekker op de bank lag te wippen met haar geile kontje. Ook Ramon had nu zijn lul uit zijn broek gehaald en was zich aan het afrukken waarbij hij steeds naar de vingers van zijn vriend keek die in de kut van Fien verdwenen.

Fien had inderdaad goed gekeken want zijn lul was nog groter als die van William.

De gedachte dat ze deze zwarte negerlul straks ook in haar kut zou krijgen maakte haar zo geil dat ze haar spijkerbroek van haar billen deed en wijdbeens voor William ging staan. "Zo geile negerboy lik jij eerst mijn kut maar eens uit want jij hebt dit al vaker gedaan" hijgde ze geil. Ze trok haar kutlippen van elkaar, kwam met haar bekken naar de mond van William toe en deze begon als een wilde haar kut te likken.


William had zaterdag zijn les goed geleerd want hij liet geen plek van haar kut onberoerd. Fien zette haar ene been op de bank zodat William er nog beter bij kon en hij uitgebreid haar kittelaar kon verwennen. Maar Fien was verschrikkelijk geil en het orgasme begon al in haar te rommelen. "Oooh wat lik je mijn kutje weer lekker.........aaaahhh wat heerlijk....... wat heb je toch een lekkere tong........ooooh ik kom......ik kom". Ruw duwde Fien haar geile kut in het gezicht van William een daverend kwam ze klaar. William ging staan en zijn gezicht glom van het geil uit de kut van Fien zo nat was ze. William sloeg zijn armen om Fien heen en begon met haar te vrijen ondertussen kneedde hij haar lekkere kont.

Fien keek naar Ramon en die was nog steeds met zijn zwarte lul aan het spelen. Nu zal ik hem eens verwennen dacht Fien. Ze ging op haar knieen voor hem op de bank liggen en zei tegen Ramon "zal ik je grote zwarte pik eens een beurt geven en vervolgens nam ze hem in haar hand en begon hem ritmisch af te trekken.

Toen de lul op volle oorlogsterkte was nam Fien de dikke eikel in haar mond onvoorstelbaar dacht ze 14 jaar en dan al zo'n grote pik. Ze kon de lul maar nauwelijks in haar mond krijgen maar toen hij er eenmaal inzat begon ze hem driftig te pijpen. Gelukkig dat ik deze mooie zwarte lul nu in gebruik heb dacht ze want het zou toch zonde zijn als hij niet voor de sex werd gebruikt. William stond nu wat doelloos te kijken "hee" zei Fien tegen hem toen ze de lul van Ramon even uit haar mond liet floepen" zou jij je zwarte pik niet eens in mijn geile kut drukken je kunt me zo van achteren nemen".

En dus knielde William achter Fien pakte haar bij de rondingen van haar heupen en stak zijn stijve zwarte pik tussen haar billen. Fien pakte de lul van William tussen haar vingers zette hem voor haar geile kutgat en duwde haar kont naar achteren zodat de lul van William in haar kut verdween. William daarentegen duwde zijn heupen naar voren zodat zijn hele lul in korte tijd helemaal tot aan het eind in Fien zijn kut zat.

Toen William eenmaal aan het neuken was nam Fien de lul van Ramon weer in haar mond en begon hem weer te pijpen. Ramon had het niet meer van geiligheid en kwam pardoes klaar in de mond van Fien ach dacht Fien de jongen kan er ook niets aan doen het is zijn eerste keer.

Fien liet de grote pik uit haar mond schieten en trok het laatste beetje sperma eruit net zoals een boer een koe melkt. William was intussen ook al mooi op weg om klaar te komen hij had Fien bij haar heupen gepakt en was haar met forse halen aan het neuken. Hij deed dit met zoveel kracht dat zijn grote zwarte balzak steeds tegen de billen van Fien klapten. William begon sneller en sneller te neuken en dat was voor Fien het teken dat hij snel klaar zou komen. "Kom je zo klaar lekkere geile dekhengst van me ,spuit mijn kutje maar vol hoor want ik vind het heerlijk al dat geile negerzaad in mijn geile kut" zweepte Fien de snel neukende William nog meer op.

En inderdaad de geile woorden van Fien zorgden dat William ook begon te spuiten en de dikke klodders sperma werden in de kut van fien gepompt. William duwde zijn lul met zoveel kracht in de kut van Fien dat Fien de stralen sperma in haar kut kon voelen spuiten. "Oooh Fien......lekkere geile blanke hoer van me .........ooohhh wat neuk je toch lekker........ooohhhhh Fien .....ik kom...ik...koooom". Toen William uitgespoten was begon zijn zwarte lul langzaam te krimpen en floepte hij uit de kut van Fien. Fien lag nog even na te genieten en zag dat Ramon alweer aan zijn lul zat te trekken. Fien ging met haar rug op de bank liggen sloeg haar ene been over de rugleuning en liet haar andere been op de grond staan zodat ze wijdbeens op de bank lag.

"Kom jij eens bovenop mij liggen geile hengst met je grote zwarte pik"

Zei Fien tegen Ramon. De jonge neger kwam dichterbij en liet zich voorzichtig op Fien zakken zijn grote stijve pik viel bij Fien tussen haar benen. Fien pakte de zwarte pik tussen haar vingers en leidde hem naar haar geile en naar grote zwarte pikken hunkerende kut. Ramon drukte zijn bekken richting de kut van Fien. Fien bleef stil liggen want ze wilde genieten van het moment dat deze grote zwarte lul bij haar naar binnen schoof. Centimeter voor centimeter schoof het grote ding erin en toen hij er tot aan het eind inzat zuchte Fien "zo'n grote pik heb ik nog nooit in mijn kut gehad geef mij maar eens een lekkere geile neukbeurt Ramon".

Dit was niet tegen dovemansoren gezegd met forse lange halen neukte Ramon Fien net of hij nooit anders had gedaan. "Oooooohhh wat lekker.........oooohhhh wat neuk je me heerlijk.... met die grote zwarte lange pik van je ........oooohhh...jaaaa ....dieper....dieper....ooooohhhhhhh.

Fien had haar benen maximaal gespreid en de grote zwarte lul flitste in en uit haar. Ramon neukte haar in een hoog tempo zo hoog dat Fien het ritme niet bij kon houden. Maar ze voelde dat deze jonge hengst ook klaar ging komen en Fien sloeg haar benen om zijn rug en legde haar handen op zijn bolle kont. "Ooooohhhh ........aaaaahhhhh...." meer kwam er niet uit de mond van Ramon toen hij begon te spuiten. Daarintegen begon Fien luid te schreeuwen"aaaaahhhhh....jaaaaaaa....neuk...neuk me ......ooohhhh...jaaaaa....oohhh wat lekker.......ooohhhh wat een lekkere hengste lul......oooohhhhh ...ik kom ...ooohh ik kom alweerrr.....aaaahhhh wat lekker". En Fien sloeg zich vast om Ramon om haar kut vol te laten spuiten met zijn geil. Toen Ramon uit gespoten was lekte de sperma uit de kut van Fien zo vol was haar grotje gespoten. Fien pakte een handdoek en veegde haar kut schoon. Ook de jongens maakten hun lullen schoon met de handdoek en trokken hun kleren weer aan.

"Zouden jullie zaterdagavond weer kunnen" vroeg Fien" want dan is Jan toch naar het voetballen en kunnen jullie mij mooi weer een beste beurt geven". De jongens beloofden dat ze zaterdagavond weer zouden komen en bij de achterdeur gaf Fien hen allebei een dikke kus. "Tot zaterdagavond" zei Fien en zwaaide nog even naar haar jonge zwarte dekhengsten. Fien liep naar binnen ging onder de douche en dacht zuchtend was het maar zaterdagavond.Dikke dame zoekt potente dekhengt!  Rijpe Dame Zoekt...  HARDERE ERECTIE EN EEN GROTERE PENIS DAN OOIT!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!