Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Fien)
Cuckold:
(origineel: Jan)
Negerjongen:
(origineel: William)

2017-08-09 17:26:55

Een jonge neger voor mijn vrouw! [1]

1Dit verhaal is waar gebeurd en gaat over een wens van mijn vrouw. Ik heet Jan en ben 43 jaar oud ik ben 15 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw Fien die 41 jaar oud is. Ik heb een baan als hoofd-personeel bij een multifunctional. Ik ben ongeveer 1,90 m groot heb een sportief en donker uiterlijk. Fien heeft een baan als verpleegster in het ziekenhuis. Zij is ook ongeveer 1,90 m en dat is groot voor een vrouw, ze heeft lange blonde haren die ze soms opsteekt wat haar een intelligent uiterlijk oplevert. Verder heeft ze een heerlijk bol kontje en lekkere lange benen. Fien is buitenshuis behoorlijk verlegen wat ze thuis absoluut niet is. Ze mag thuis bijvoorbeeld graag in lederen kleren (strakke leren broek of rok of haar hoge kaplaarzen) lopen wat ze buitenshuis beslist niet zal doen. Samen verdienen we een riant salaris zodat we in een rustig dorp een riante vrijstaande woning bezitten. Kinderen hebben we niet omdat we ze niet kunnen krijgen.We hebben ons 10 jaar geleden alle twee laten onderzoeken en hierbij kwam men tot de conclusie dat we beiden onvruchtbaar zijn. We vonden dit heel erg maar er was niets aan te doen. We hebben toen nog overwogen om een kind te adopteren,maar hier hebben we toch vanaf gezien. Fien en ik leiden een goed leven gaan 3 4 keer per jaar op vakantie naar exotische plaatsen, doen veel aan sport zodat we er goed uitzien en we genieten vooral van elkaar.

Seks is een liefhebberij van ons allebei!

Als Fien opgewonden is kan ze mij altijd behoorlijk uitdagen. Fien kleedt zich dan meestal heel uitdagend bijna hoerig. Ze heeft dan vaak haar hoge lederen kaplaarzen met hoge hakken aan waarin haar lange benen prachtig uitkomen. Een strak rokje om haar lekkere kont of een strakke spijkerbroek en een strak hemdje waarin de vormen van haar iets groter dan normale Williamrsten goed te zien zijn.

Als ze deze outfit aan heeft en de gordijnen 's avonds heeft gesloten en soms ook nog een geile videoband opzet dan weet ik genoeg. Na weer eens een geile neukpartij in bed zei ik tegen Fien" Wat hebben we toch een best sexleven". "Ja dat vind ik ook" zei Fien en ze keek mij diep in de ogen en vroeg "heb jij wel eens een fantasie over sex?". Nou dat had ik zeer beslist niet " nee Fien ik ben meer dan tevreden met wat we hebben". "Tevreden ben ik ook wel" zei Fien..." maar ik heb wel eens een fantasie of eigenlijk twee". "Nou vertel eens want je maakt mij wel nieuwsgierig" zei ik. "In de ene fantasie laat ik mij door een jonge jongen zonder ervaring neuken en in de andere laat ik mij door een neger met een forse lul neuken". "Nou,nou je fantaseert nogal wat" zei ik tegen Fien. "Maar het is ook maar een fantasie, ik kom bij jou niet tekort hoor" kaatste Fien terug. In de weken hierna moest ik steeds aan de fantasie van Fien denken, zou ze dit echt een keer willen, geneukt worden door een onervaren knaap of door een neger.

Een half jaar lang hadden we het hier niet meer over en ging ons leventje z'n gewone gang, met de gewone naai en neukbeurten. Toen ik 8 weken geleden een intake gesprek moest houden met een toekomstig stageloper die onze afdeling groenvoorziening kwam versterken moest ik meteen weer denken aan de fantasie van Fien want er zat een jonge fors uit de kluiten gewassen kerel van 15 jaar tegenover mij en het was nog een neger ook. Ik had een leuk en open gesprek met William (zijn roepnaam) en hij kwam wat verlegen en bescheiden over. Mijn eerste indruk van hem was goed en daarom gaf ik groen licht voor de stage en kon hij over 14 dagen beginnen. In het weekend vertelde ik Fien over William, en ik liet blijken dat ze van mij mocht als ze eventueel wat met hem wou, het leek mij namelijk ook wel spannend om haar met een ander te zien neuken.

Fien moest er over nadenken en zondagavond voor dat we naar bed gingen zei ze tegen mij " ik heb er goed over nagedacht en de gedachte aan deze jonge neger laat mij bijna niet los, we moeten maar een plan maken want ik wil het graag". We maakten die avond samen een plan zodat Fien in de gelegenheid kwam om haar fantasie de verwezenlijken als alles lukte. Die maandag op het werk liet ik William bij mij komen en vroeg hoe de stage hem beviel bij ons bedrijf. Hij vond het prachtig en kon veel leren van onze tuinmensen en dat was de bedoeling van de stage vond hij. Ik vroeg hem of hij ook een baantje had in zijn vrije tijd. Soms werkte hij in een winkel maar daar hadden ze niet altijd werk voor hem. Ik vertelde hem dat ik zelf nog hulp in de tuin zocht omdat ik op zaterdag vaak afwezig was en mijn vrouw de tuin niet alleen kon doen. Hij had wel belangstelling en vroeg wanneer hij kon beginnen.

"Nou wat mij betreft aanstaande zaterdag wel...", hoorde ik mij zelf zeggen. "Dat is goed hoe laat moet ik er zijn" vroeg William "Is negen uur niet te vroeg". "Nee hoor dat is prima" zei William. Toen ik 's avonds thuis kwam vertelde ik aan Fien dat William aanstaande zaterdag haar kwam helpen in de tuin. "Alleen in de tuin" zei Fien en keek mij heel erg ondeugend aan. Klokslag negen uur kwam William die zaterdagmorgen aanfietsen. Hij zet zijn fiets bij de voordeur en belde aan. Fien deed de deur open en stond als een frisse ochtend nimf in een strakke spijkerbroek de jongen te woord. "Hallo" zei William "woont hier Jan want ik moet zijn vrouw helpen in de tuin". "Ja " zei Fien "dat klopt en ik ben de vrouw van Jan" en ze schudde William de hand. "Zet je fiets maar achter neer dan kun je zo door de achterdeur naar de keuken en gaan we eerst koffie drinken". "Vindt je hem leuk" vroeg ik Fien toen ze binnen kwam.

"Hij is super" zei Fien" jong, groot, sterk en zwart".

Eerst gingen we koffie drinken en namen we de plannen door wat vandaag de bedoeling was om in de tuin te doen. "Tegen twaalf uur ongeveer moet ik weg dus dan moet je het alleen met mijn vrouw doen" zei ik tegen William" dat durf je toch wel"? Hij keek naar Fien en gaf een korte knik met zijn hoofd als teken dat het wel goed kwam. Rond twaalf uur ging ik onder de douche,Fien maakte wat eten klaar en William was nog in de tuin aan het werk. Toen Fien William had geroepen om wat te komen eten kwam ik net onder de douche weg,ik at snel wat en gaf Fien een kus. "Fien rekent wel met je af als je klaar bent" zei ik tegen William "en maandag zie ik je weer". Aan de ene kant verliet ik het huis en aan de ander kant liep ik er weer in. Ik ging in de hal op de trap staan en zo kon ik mooi door het raam de kamer kijken waar Fien met William naar toe zou gaan om een poging te wagen.

Toen het eten op was zei Fien tegen William" na het eten gaan wij altijd even in de kamer zitten om het eten te laten zakken en drinken we nog een kop koffie,wil je ook koffie". "Graag" zei William " want ik vind koffie heerlijk na het eten". Fien ging naar de keuken om koffie te zetten en meteen ging ze zich ook omkleden. Ze deed haar strakke roze hemdje aan waar haar tieten zo goed in te zien waren. Haar strakke zwarte stretch rokje wat zo lekker om haar kontje en dijen knelde. En tot slot trok ze haar hoge zwarte kaplaarzen aan zodat ze er lekker geil uitzag. Toen ze met de koffie in de kamer kwam schrok William zich een hoedje van de mooie verschijning die hij zag. Heel elegant liep Fien op haar zwarte laarzen met hoge hakken naar William zette zijn koffie op de tafel en vroeg of hij ook melk en suiker wilde. "Ja graag" zei William en kon zijn ogen niet van haar lekkere kontje afhouden. Fien moest bukken om bij de suiker te komen en ze boog flink ver voorover zodat haar rokje van haar dijen omhoog schoof en William zo tegen haar blote billen keek.

De jongen werd flink onrustig want hij wist niet waar hij moest kijken. Toen moest Fien nog een keer bukken om de melk te pakken en ging ze nog verder voorover zodat haar bolle kut die achter haar string zat tussen haar dikke dijen weg kwam. Als de jongen iets voorover ging kon hij zo zijn neus in de geile kut van Fien steken maar voorlopig bleef het alleen bij kijken en durfde William nog niks.

Fien liep rond de tafel en ging aan de andere kant van William zitten legde haar ene gelaarsde been op de tafel en begon aan haar koffie te nippen. De jonge neger was nog niet helemaal op zijn gemak maar Fien praatte over koetjes en kalfjes en ondertussen ging ze steeds wijder met haar benen uit elkaar want ze had al gezien dat William steeds tegen haar string aan zat te gluren. Maar welke gezonde knul zou dat niet doen met zo'n knappe vrouw. Ja, Fien was in topvorm want zoals ze de negerjongen op zat te geilen zo had ze mij nog nooit opgegeild. "Wil je nog een kop koffie William" vroeg Fien. "Ja lekker" zei William en keek meteen weer tegen kut van Fien aan. Fien liep weer heup wiegend op haar hoge laarzen voor William langs bukte zich om de lege beker op te pakken en om hem weer een blik op haar lekkere kontje te gunnen.


In de keuken schonk ze nogmaals koffie voor hem in en voelde even in haar kruis ze raakte al behoorlijk opgewonden en ze hoopte dat de negerjongen met haar zou willen neuken, daar was ze nu wel aan toe. Ze liep weer terug naar de kamer ging met haar lekkere kond voor William staan zette geil haar lange benen uit elkaar ,boog zich voorover om melk en suiker in het kopje te doen en bood William andermaal een prima blik op haar hele achterkant. Toen deed ze net als of ze zwikte op haar hoge laarzen en viel pardoes met haar kond bij William op zijn schoot. Het eerste wat Fien voelde was een dikke stijve lul tegen haar string aan. "Oeps" zei Fien"daar viel ik bijna wat een geluk dat jij er zat". Maar de arme negerjongen wist zich met zijn figuur geen raad en zie daarom maar niets. Nu moest Fien weer omhoog en ze zette zich met haar hand af van de bank en greep met haar andere hand natuurlijk per ongeluk in het kruis van de jongen.

"Hoelala" riep Fien aan de grote negerlul voelend.."wat is dit"?

"Ehh...ja.eehh..u ziet er zo eehh ge.. betoverend en mooi uit in uw hoge laarzen met hoge hakken en uw strakke rokje dat ik eigenlijk steeds een .....eh...st". "Stijve lul kreeg" vulde Fien aan terwijl ze de jongen aan zijn lul zat te voelen. "Dus jij wordt geil van mij, nou mooi is dat "zei Fien een beetje dreigend. De negerjongen had het nu helemaal niet meer "uw man zal vast boos op mij worden en dan mag ik u niet meer helpen in de tuin en natuurlijk ook geen stage meer lopen" zei de negerjongen verschrikt. "Nou dat zal nog wel meevallen " zei Fien de situatie uitbuitend" mijn man hoeft dit niet te weten en als jij mij straks een beetje verwend dan zal hij het van mij niet horen".

Ondertussen had Fien de negerlul uit zijn broek gevist en was al behoorlijk met zijn lul aan het sjorren. Het was al een beste grote pik zo groot had Fien nog nooit eerder een lul gezien en hij groeide nog steeds want hij kwam met schokjes omhoog. Bovenop de zwarte lul zat nog een lekkere glimmende eikel die zal ik straks eens lekker pijpen dacht Fien. Ze kroop lekker dicht naast de jongen maar liet zijn negerlul niet los en ging mooi verder met trekken. "Dus jij wordt wel geil van mij "zei Fien nogmaals" nou jongetje ik wordt ook hartstikke geil van jou en je grote zwarte lul ik wilde mij altijd al een keer door een forse negerlul laten neuken maar dit overtreft al mijn verwachtingen". Met haar overgebleven hand pakte ze de hand van William en legde deze op haar lekkere borsten" ga eerst hier maar eens een poosje mee spelen" zei Fien en liet een van haar tieten uit haar hemdje schieten. "Pak maar eens een tepel in je mond" zei Fien " en lik er maar eens lekker aan". Heel bescheiden en nog niet wetend wat hij met deze situatie aan moest nam de jongen haar tepel heel voorzichtig in zijn mond en begon op Fien zijn tepel te zuigen.

Fien zat nog steeds de forse lul te betasten en te bekijken en de jonge neger begon al met zijn bekken omhoog te stoten zodat zijn dikke lul in de hand van Fien schoof ,blijkbaar werd hij nu geil en gooide zijn schroom een beetje van zich af. Fien werd in ieder geval hardstikke geil want ze voelde de nattigheid uit haar kut lopen en haar kittelaar was al maximaal gezwollen want hij schuurde steeds langs haar string.

Fien schoof iets onderuit op de bank deed haar benen zo wijd als ze kon en begon met haar vingers haar kut over de string te strelen. De negerjongen vond dit wel spannend want hij staarde hierna met zijn mond half open. "Wil je even kijken als ik met mijn kutje speel" zei Fien" ga dan maar even op je knieen voor de bank liggen". De negerjongen ging op zijn knieen voor Fien zitten deze legde haar benen met de geile laarzen op de tafel schoof haar string over haar kut aan de kant en begon zich hevig te vingeren. Eerst ging ze met haar vinger van boven naar onder om zo haar hele kut even te prikkelen en om haar stijve klit steeds even aan te raken. "Hier boven zit een knopje"zei Fien"dat heet de kittelaar en is het gevoeligste plekje,als je een vrouw hier streelt of likt wordt ze verschrikkelijk geil".

"Voel er maar eens aan" hijgde Fien.

William wilde zijn vinger naar de kittelaar van Fien brengen maar Fien zei" je moet hem eerst even in mijn kut drukken zodat hij nat wordt want anders gaat het wat stroef en wil het niet. Voorzichtig drukte William zijn vinger in de kut van Fien" en nu met die vinger heen en weer" zei Fien. De jongen had vrij dikke vingers zodat Fien al een heerlijk gevoel in haar kut kreeg en ze begon haar kut dan ook al richting de vinger te duwen als de negerjongen hem bij haar naar binnen duwde.

"Nu met je andere vinger over mijn klit bewegen" zei Fien met een hese stem van geiligheid. De jongen leerde snel maar Fien wilde meer, ze had touwtjes aan haar string en als ze zo'n touwtje los deed dan kon haar string uit. Toen ze het touwtje los had gedaan tilde ze haar strakke kontje een beetje op en deed haar string uit. Ze zette haar voeten weer op de grond deed haar benen wijd gebaarde de jongen om dichterbij te komen met zijn hoofd" nu mag je mijn kut likken,lik vooral langs de schaamlippen en langs mijn kittelaar" geilde Fien. De negerjongen drukte zijn mond op de natte kut van Fien en begon haar als een wilde te likken. Fien pakte hem achter zijn hoofd en duwde woest haar kut in zijn gezicht. Ze was van het opgeilen van de jongen zelf zo geil geworden dat het maar even duurde voor het eerste orgasme zich aandiende. Geil trok ze haar schaamlippen uit elkaar zodat haar klit nog verder tussen haar lippen uitkwam en haar nog meer genot bezorgden. William had goed naar de raadgeving van Fien geluisterd en ging met zijn tong langs haar schaamlippen en likte extra aan haar kittelaar. "'Oooooohhh.........wat doe je dat lekker.............oehhhh...jjjjjjaaaaaaaaa lik aan mijn geile natte kut.......oooohhh jaaaa dieper met je tong........aaahhhhhhh jaaaaaaaaa steek je vinger in mijn kut en lik aan mijn klit dan kom ik zo..............aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaaaaaa ik kom............ik..kom.

Heftig duwde ze haar bekken naar de vinger en de tong van William en op een daverende manier kwam ze klaar. Toen draaide Fien de rollen om ze zei tegen de negerjongen dat hij op de bank moest gaan liggen. Fien pakte zijn stijve stamp en hapte hem naar binnen. De hele lengte kon ze niet in haar mond krijgen maar dat vond ze wel goed want des te meer kreeg ze zo meteen in haar kutje. Ze ging flink met haar hoofd op en neer en ze voelde dat de jongen zijn spieren aan het verkrampen waren. Ook begon zijn eikel flink in Fien z'n mondje te kloppen en het duurde maar even of de sperma klodders spoten bij Fien in de mond. Heftig begon ze te slikken maar alles kon ze niet aan zodat er enige slierten sperma aan haar wangen zaten. Maar in plaats van in haar mond wilde Fien de grote negerlul in haar geile kut. Wonderwel bleef de negerlul stijf en Fien ging met haar benen uit elkaar met haar knieen op de bank zitten pakte de negerlul tussen haar vingers zette hem voor haar geile gleuf en perste haar bekken naar beneden. Langzaam verdween de grote zwarte lul in haar van geilheid lekkende kut. Omdat ze zo nat en geil was verdween de lul vrij gemakkelijk in haar kut. Toen hij er helemaal inzat kon Fien de eikel tegen haar baarmoeder aanvoelen stoten zo lang was de negerlul van William. Ruw begon ze op en neer te bewegen met haar lekkere kontje en geile kut. De zwarte negerlul was bijna helemaal zichtbaar als Fien omhoog ging en verdween dan weer snel in haar kut als Fien met haar kond omlaag ging. Het geil uit Fien haar kut kon je duidelijk aan de lange zwarte lul van William zien zitten, je kon precies zien hoever hij erin schoof en dat was een behoorlijk eind.

Fien vindt het prettig om onder het neuken haar borsten te strelen of dit te laten doen. Het duurde dan ook niet lang of Fien haalde haar tieten uit haar hemdje en begon haar bollen met beide handen te strelen. Ze ging voorover zitten en bood haar lekkere tieten aan de negerjongen aan "lik maar lekker aan mijn tepels" zei Fien met een hese stem. Het was net een smeermachine in een of ander fabriek de neukende Fien en de negerjongen. De grote zwarte lul schoof in de blanke kut van Fien als ze haar kont naar beneden drukte en uit de kut als Fien haar kont omhoog tilde. Maar Fien was nu de negerjongen aan het neuken en eigen lijk wilde ze geneukt worden. Ze tilde haar geile kont zover omhoog dat de dikke lul eruit glipte. De negerjongen keek haar verbaast aan" je mag zo weer verder neuken" zei Fien "maar nu wil ik even onder en wil ik me laten neuken". De negerjongen ging staan en Fien ging met haar rug op de bank liggen ze deed haar benen wijd en zei tegen William " kom nu maar op me liggen geile dekhengst van me dan mag je me nu eens lekker hard klaar neuken, zou je dat kunnen"? William kroop bovenop haar en Fien pakte zijn zwarte lul weer tussen haar vingers en zette de eikel voor haar geile gleuf. De jongen spande zijn billen en gleed in een keer met zijn grote lul in de geile kut van Fien. Fien sloeg haar benen om de mooie bruine gespierde benen van William,deze voelde zich hierdoor aan gespoord en hij begon Fien met lange forse halen te neuken.

Hier werd Fien weer door aangespoord en zij begon de krachtige stoten van de negerjongen op te vangen door hem tegemoet te komen als hij zijn dikke lul in haar stootte. "Ooooohhhh wat neuk je me lekker....... met je grote zwarte lul in me ............oooooohhh wat lekker.....ooooooohhhhhhh toe ........oooooohhhhhh dieper ..........ooohhhh harder........stoot..stoooooot.........oooooooohhh........ik kom.......ik kom.......ooooooohhh wat lekker......wat heftig......

Ook William begon zijn spieren aan te spannen en voelde het orgasme komen. En zijn lul nog een keer diep in de geile kut van Fien duwend spoot hij haar met zijn negersperma helemaal vol. Zijn pik zat nog diep in de kut van Fien maar het sperma begon er al uit te lopen. "Oh" zei Fien" wat heb jij me lekker geneukt met die grote zwarte pik van je zou je dat nog wel eens vaker willen doen". "Dit was de eerste keer dat ik geneukt heb mevrouw en ik wist niet dat het zo lekker was" vertelde William aan Fien" maar zal uw man er niet achter komen".

"Nee" zei Fien "daar zal ik wel voor zorgen dat die het niet komt te weten, ben je deze week nog een keer vrij van school". "Ja woensdagmiddag hoef ik niet naar school" antwoordde William. "Dan kom je woensdagmiddag maar en dan mag je me opnieuw met je grote zwarte lul verwennen, lijkt je dat wat". "Het lijkt me heerlijk mevrouw" zei William. Toen William was vertrokken en Jan de kamer in kwam zei hij tegen Fien "tjonge , jonge wat een neukpartij". "Ja en wat voor een lul" antwoordde Fien"woensdagmiddag komt hij weer en doen we het nog eens dunnetjes over".Vrouwen met grote borsten zoeken een man!  Wil jij een sexafspraak met een dikke dame?  Cuckoldress Gaat Vreemd!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!