2016-09-10 13:57:09

De verborgen schatkist!

Na hier alweer een redelijk tijdje te hebben gelezen vind ik het tijd om mijn jeugd ervaring met jullie te delen. Nog nooit ( ik ben nu 51 jaar!) heb ik hierover van gedachte kunnen wisselen met anderen. Sinds een aantal jaren heeft zich bij me een onbedwingbaar verlangen ontwikkeld om mijn meisje te delen met andere mannen. Dit begon bij me met de fantasie om eens een trio te doen met een man erbij, en is nu geŽindigd met het verlangen om mijn meisje te ZIEN neuken en dus genieten van een jongere potente en groot geschapen man. Een cuck durf ik me niet te noemen want onthouding, vernedering ed. behoord niet tot mijn wensen. Toen ik een jaar of 12 was heb ik eens een houten kist ontdekt onder het bed van mijn ouders. Deze kist zat op slot waardoor ik als kleine jongen natuurlijk nieuwsgierig werd wat er in de "schatkist" verborgen was. Na een lange tijd zoeken, niet op dezelfde dag, maar in de loop van de maanden na ontdekking had ik de sleutel bij een soort toeval ontdekt in de schuur. Mijn ouders waren met regelmaat in het weekeind op stap, zo ook op een avond dat ik besloot om eens een kijkje te gaan nemen wat er in deze kist verborgen zat.Sleuteltje gehaald en ik opende de kist vol nieuwsgierigheid. Niet wetende wat me te wachten stond, omdat ik op die leeftijd nog niet echt met sexualiteit bezig was, hoewel masturberen al wel tot mijn bezigheden behoorde. Mijn verbazing was dan ook bijzonder groot toen de kist, die ook nog eens een bepaalde geur met zich meedroeg, open ging. Een dildo, enkele porno boekjes, en een hoop foto's alsmede filmrollen kwam ik erin tegen. Voorzichtig haalde ik een stapeltje foto's eruit en tot mijn schrik was erg groot toen ik zag wat er op de foto's te zien was. Naaktfoto's van mijn eigen moeder !! En niet alleen dat ! Actiefoto's van mijn eigen moeder, maar met niet mijn vader. Mijn moeder met andere donkere mannen, neukend op de bank en in bed. In een soort paniek heb ik snel alles weer opgeborgen en de sleutel terug gehangen in het schuurtje. De dagen daarop zijn deze beelden die ik op de foto's gezien had op mijn netvlies blijven plakken.

Een soort ongeloof trad bij me op zodat ik nog eens een keer wilde kijken wat er allemaal in het kistje zat. Daarvoor moest ik weer wachten totdat mijn ouders een keer niet thuis zouden zijn. Op een dag, toen ik alleen thuis was, heb ik hetzelfde nogmaals herhaald. Sleuteltje gehaald, kistje geopend. Dit keer was de schrik minder groot, omdat ik kon verwachten wat ik aantrof. Ik ben de foto's nog eens goed gaan bekijken en herkende op de foto's een aantal donkere mannen die zo nu en dan bij ons over de vloer kwamen. Ik had natuurlijk gewoon het idee dat dit kennissen waren die op de koffie kwamen. Nu wist ik wel beter, dit waren de mannen die mijn moeder neukte nadat ik op bed lag. Ik begreep meteen waarom mijn vader een donkere kamer had om zelf foto's te ontwikkelen. Tevens moest mijn vader wel de fotograaf zijn besefte ik. Bijzonder nieuwsgierig was ik ook wat er op de filmrollen te zien zou zijn, hoewel ik natuurlijk wel een vermoeden had. Voorzichtig heb ik enkele filmrollen tegen het licht gehouden om ze te bekijken. Dezelfde taferelen die op de foto's had gezien, zag ik ook op de films.


Nog eens verder gekeken kwam ik in de kist ook nog "sexboekjes" tegen zoals de Candy en Chick. Een groot deel van de blaadjes was gevuld met (sex) contactadvertenties. Voor de jongere lezers, vroeger ging sex contacten via boekjes en was er geen internet. Je begrijp natuurlijk dat de omlijnde advertenties mijn aandacht trokken.Dat waren advertenties van donkere mannen die een blanke vrouw zochten om te neuken. Ook advertenties kwam ik in verschillende boekjes tegen met een foto van mijn moeder waarbij gezocht werd naar mannen.

Vreemd, erg vreemd heb ik dit ervaren.

Maar tevens wonden de beelden die ik gezien had mij ook weer op. De maanden na deze ontdekking begonnen er een heel aantal kwartjes bij me vallen.Hierbij een opsomming van een aantal van deze "kwartjes".

.....waarom wij (ik, broer en zus) met regelmaat in het weekeind bij oma moesten logeren.
.....waarom mijn ouders zonder ons naar Ghana op vakantie gingen.
.....waarom mij moeder Nederlandse les gaf aan immigranten (toen gastarbeiders).
.....waarom mijn ouders actief lid waren van een soort Surinaams gezelschap.
.....waarom mijn vader bepaalde dubbelzinnige opmerkingen maakte naar mijn moeder.

Nu zo'n 40 jaar later zijn er nog steeds foto's in mijn geheugen waarbij ik mijn moeder in allerlei standjes geneukt zie worden door donkere mannen, voornamelijk op de bank in de woonkamer. Een groot deel van mijn leven heb ik dit in een soort kluis in mijn geheugen bewaard. De laatste jaren is deze kluis weer geopend, zeker wanneer ik op internet foto's bekeek van blanke vrouwen die zich laten verwennen door donkere mannen. Zelf ben ik nu de leeftijd waarop mijn vader was toen het bij mijn ouders afspeelde. Als een soort zandloper is het verlangen om dit ook te beleven samen met mijn meisje, waar ik nu zo'n 17 jaar samen mee ben, gegroeid.

Dit wilde ik even met jullie delen. Ik ben dan ook reuze nieuwsgierig wat de trigger is geweest voor velen hier, wat er gebeurd is waarom je het verlangen hebt om je vrouw te delen met een andere man of mannen. Het gaat me dus om de psychologie er achter, niet om de daad zelf.Wil je Oudere Vrouwen Neuken?  Oma zoekt Sex!  Huisvrouwen gaan vreemd op de achterbank!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!