Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Buurman:
(origineel: Stefan)
Cuckoldress:
(origineel: Peggy)

2017-12-19 09:48:54

Mijn vrouw betaald in natura!

Nu zo’n 2 weken geleden heb ik een steigerhouten tafel gemaakt op verzoek van haar. Onze woonkamer is nogal groot en er is plaats voor een grote tafel erbij. Na wat speurwerk op internet had ze leuke bijpassende stoeltjes gevonden. Het hout van de stoeltjes was precies de juiste kleur, echter de stoffen zittingen niet. Dat is ook niet zo’n groot probleem daar mijn (bedrijf) buurman stoffeerder is. Hij zit met zijn bedrijf direct naast de mijn bedrijf. Op een dag ben ik met een zitting naar hem toe gegaan om te vragen wat het opnieuw bekleden ervan zou gaan kosten. Hij zegt lachend, dat het de wereld niet kost en dat ik ze maar een keer moest afgeven, dat het wel goed komt. Ik kan echter geen kleur voor de stof bepalen, daar zijn vrouwen toch iets beter in. Later die dag heb ik haar laten weten dat ze zelf maar even bij de buurman langs moet om de juiste stof uit te zoeken.Een paar dagen later komt Peggy, mijn vrouw, langs met de zittingen om deze bij de buurman af te geven. Na haar even geholpen te hebben met het dragen, heb ik haar met de buurman alleen gelaten om de juiste stof uit te zoeken. Een half uur verstrijkt, waarbij ze nog steeds niet terug is. Kan ze de juiste stof niet kiezen misschien? Ik besluit maar eens een kijkje te gaan nemen om haar eventueel met haar keuze te helpen. Binnen gekomen loop ik zijn werkplaats in en zie er niemand. Verbaasd kijk ik om me heen waar ze zijn. Op dat moment hoor ik licht gestommel van de zolder. Zijn zolder fungeert als opslag van zijn rollen stof. Ik besef op dat moment dat ze natuurlijk daar de juiste stof aan het uitzoeken zijn en loop de trap op. Bijna boven aan de trap blijf ik staan met mijn ogen op vloer hoogte. Mijn ogen speuren de ruimte af om te zien waar ze zijn. Er brand maar 1 TL lamp, dus er is weinig licht. In mijn ooghoek zie ik iets bewegen achterin. Terwijl ik wil doorlopen zie ik tot mijn grote verbazing dat Peggy half achterover liggend op wat rollen stof zit, waarbij ik zie dat hij zijn hand tussen haar benen heeft onder haar half opgetrokken rokje. Als aan de grond genageld zet ik een paar stappen terug op de trap, waarbij mijn ogen een goed zicht hebben over de vloer.

In eerste instantie geloof ik mijn ogen niet, waarschijnlijk doordat er weinig licht is. Maar tot mijn verbazing zie ik het toch echt goed! Mijn lichaam wil er op af lopen, maar mijn hersenen houden me tegen om goed te kijken wat er gebeurd. Stefan, zo heet de buurman, streelt de binnenkant van haar dijen waarbij hij haar iets in haar oren fluistert. Ze glimlacht kan ik zien in het schemerlicht. Ze zet haar benen iets hoger waarbij Stefan haar slipje langzaam naar beneden schuift tot op haar enkels. Vervolgens verdwijnt zijn hand weer tussen haar benen, waarbij zij haar hoofd naar achter laat hangen. Een voor een maakt hij met zijn andere hand de knoopjes los van haar blouse. Hoe verder haar blouse open gaat hoe beter ik zie dat ze geen bh aan heeft. Alsof hij de gordijnen opent, komen haar volle borsten tevoorschijn. Aan de beweging van Stefan zijn armen zie ik hoe hij haar steeds sneller begint te vingeren. Na enkele ogenblikken schokt haar lichaam als of ze door stroomstoten wordt geraakt.

“Maar buurman, wat doet u nu?“

Gaat er door mijn hoofd, terwijl mijn hartslag inmiddels is verdubbeld. Heb ik nu werkelijk een erectie? Met mijn hand op mijn kruis voor bevestiging kijk ik verder wat er gebeurd. Peggy komt iets overeind, waarbij ze met een snelle beweging zijn rits van zijn gulp opent. Met een handige beweging haalt ze zijn paal tevoorschijn. Dat hij niet achteraan gestaan heeft bij het uitdelen ervan mag duidelijk zijn!

Oeps!!! Is mijn pikkie nu zo klein of is buurmans zijn pik nu zo groot?

Haar hand lijkt hierbij erg klein om zijn enorme pik. Ik zie Peggy naar zijn pik staren waarbij een grote glimlach op haar gezicht verschijnt. Stefan zet zijn handen in zijn zij om haar alle ruimte te geven voor zijn fier omhoog staande paal. Haar hand om zijn pik gaat van een rustige langzame beweging over in hele snelle beweging. Wil ze Stefan zijn pik nog groter hebben dan omdat ze zo heftig aan het rukken is? Terwijl ik dit zie gebeuren sta ikzelf inmiddels ook al met mijn stijve in mijn handen te rukken op de trap. We hebben samen genoeg en goeie seks, maar wat ik nu sta te bekijken maakt me geiler dan ooit!


Plotseling houdt ze op met zijn zeker 21 centimeter grote paal te masseren.

Met haar hand om zijn stam komt ze met haar mond dichterbij zijn eikel. Haar tong gaat langzaam van beneden naar boven alsof ze een ijsje aan het likken is. Met een ronddraaiende beweging maakt ze haar lippen nat terwijl ze met een “big smile” hem in de ogen kijkt. Haar wangen krijgen kuiltjes terwijl ze haar lippen om zijn eikel hebben. Stefan speelt met haar priemende tepels. Alsof ze zo’n formaat gewend is zie ik zijn pik voor de helft in haar mondje verdwijnen, waarna ze snel terug trekt. Ik zie hoe haar hoofd steeds sneller beweegt terwijl ze Stefan aan het pijpen is. Elke beweging lijkt zijn pik verder en verder in haar mondje te verdwijnen. Af en toe houdt ze stil om zijn paal helemaal in haar mond te kunnen krijgen. Ik realiseer dat Peggy zijn pik nu wel achterin haar keel moet voelen, maar ze geeft geen krimp.

Waarom kom ik niet in actie, waarom sta ik op een afstandje te rukken bij dit schouwspel? Waarom heb ik zelf uberhaupt een stijve? Mijn vrouw zit op enkele meters de buurman te pijpen! Een paar keer had ik mezelf weleens afgetrokken met de gedachte dat ik toekeek hoe mijn Peggy met een andere man bezig was. Gebeurd dit nu werkelijk voor mijn neus?

Ja jongen, dit gebeurd nu werkelijk voor je neus! Nog nooit heb ik mezelf zo geil gevoeld als nu. Het maakt me enorm geil om je keurige vrouw zich als een sletje te zien gedragen, waarbij ze zelf enorm geniet van een pik die een pik genoemd mag worden!

Stefan trekt zich terug uit haar mond terwijl hij Peggy bij haar haren vast houdt. Als een jong vogeltje met haar mondje wijd open kijkt ze Stefan aan die zichzelf nu aan het rukken is. Na enkele ogenblikken houdt hij op met trekken en stokstijf blijft hij staan. Een enorme straal sperma zie ik over haar hoofd vliegen. Zijn tweede straal beland recht in haar gezicht die verschrikt vertrekt. Haar glimlach komt al snel terug terwijl zijn zaad van haar gezicht afdruipt. Mijn hart bonkt, mijn kleine pikkie klopt en met een enorme tinteling in mijn hoofd besef ik dat mijn orgasme op komst is. Een paar flinke stralen sperma belanden op de trap. Ondanks de vreemde situatie voel ik een orgasme als nooit te voren!

Stefan geeft Peggy een lap stof aan om het sperma van haar gezicht te kunnen vegen terwijl hij zijn pik weer opbergt in zijn broek. Peggy trekt haar slipje weer omhoog en knoopt haar blousje weer dicht. Met mijn gulp nog open snel ik van de trap als een kleine jongen die op het punt staat betrapt te worden. Na een paar minuten komt Peggy weer bij ons binnen, waarbij ik doe alsof ik druk aan het werk ben. Ik besluit om te doen alsof ik van niets weet en vraag haar of ze de juiste stof heeft kunnen vinden voor de stoeltjes. “Ja hoor, komt voor elkaar”, zegt ze terwijl ik paar natte plekjes op haar blouse zie zitten. Het idee dat ze daar voor me staat met zijn zaad nog op haar blouse, maakt me alweer bijna stijf. “ En de prijs? “ stommel ik…. “Maak je daar maar niet druk om, daar komen Stefan en ik wel uit…. “ zegt ze.

“Ik heb hem alvast een aanbetaling gedaan, volgende week reken ik alles met hem af” zegt ze.Vergroot je borsten op een natuurlijke manier!  Wil jij een sexafspraak met een dikke dame?  Welke vrouw droomt er niet van grote borsten?  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!