Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Trudy)
Cuckold:
(origineel: Sjaak)
Bull:
(origineel: Arie)

2018-01-23 09:11:20

Mijn bazige dominante buurvrouw!

Ik woon in een galerijflat in een nieuwbouwwijk van de stad. Ruime vier-kamer flats met grote balkons achter en een galerij voor. Van buiten ziet het er niet geweldig uit, maar van binnen zijn ze prachtig en ruim. Het zijn koopflats en ze zijn behoorlijk aan de prijs. Het zijn dus meest tweeverdieners die er in wonen of komen wonen en ik ben als vrijgezel een uitzondering. Mijn buurtjes aan de rechterkant waren al op leeftijd en besloten om kleiner te gaan wonen en ze verkochten het huis aan een echtpaar uit Amsterdam, dat gebeurt hier de laatste tijd veel meer. Op de dag dat ze in de flat trokken, maakten we op de galerij kennis. Hij was om te zien iets van een kantoor mannetje, wat schriel en verlegen, maar wel erg vriendelijk.Zijn vrouw was wat groter als hij en vooral gespierder. Ze had op hoog niveau aan handbal gedaan en dat was duidelijk te zien. Ze zag er getraind en sterk uit, fors zonder dik te zijn. Ze had een blonde kop met krullen en doordringende grijze ogen en een harde stem. Het was in ieder geval in n oogopslag duidelijk wie de baas was van dit stel. Het waren midden-dertigers alle twee. Zij vroeg me de hemd van het lijf en vertelde ook wel wat over haarzelf. Maar daar kreeg haar man niet echt de kans toe. Ook al zijn de muren niet echt van karton toch hoorde ik regelmatig haar harde stem en het leek er op dat ze hem voortdurend uitkafferde en kleineerde. Toen ik dan ook door hen op de koffie werd uitgenodigd, was ik niet echt enthousiast maar zei uit beleefdheid ja.

Zo zat ik op een vroege zondagmorgen op de bank bij Trudy en Sjaak. Ik zat in een hoekje van de drie-zits en in de andere hoek zat Trudy. Wat meteen opviel was dat ze helemaal niets deed. Sjaak maakte de koffie, schonk het in, presenteerde koekjes en sloop bijna, ietwat gebogen, het huis rond om daarna plaats te nemen in een kleine fauteuil tegenover ons. Hij nam ook alleen aan het gesprek deel na een goedkeurend knikje van Trudy. Eerst ging het gesprek over koetjes en kalfjes, maar bij het tweede kopje koffie kwam de aap al uit de mouw. Ze vertelde dat ze, zelfs als kind al, altijd de baas wilde spelen en haar wil aan iedereen opleggen. In de relaties die ze had lukte dat niet erg en die liepen dan ook steeds stuk tot ze de verlegen Sjaak ontmoette die bij de gemeente kantoorwerk deed en nog bij zijn moeder woonde, die ook erg dominant was. Sjaak stapte van zijn moeder over naar haar en was heel gehoorzaam en dat maakte de relatie voor beiden tot een succes. Ook in de seks bepaalde Trudy wat er gebeurde en niet gebeurde. Sjaak was een meester in het geven van oraal plezier aan zijn vrouw maar van neuken bracht hij niet veel terecht, hij was niet al te groot geschapen en kwam veel te snel klaar, tenminste dat vertelde Trudy mij.

Ik zat met een rood hoofd op de bank te luisteren naar haar verhaal. Ze had een eenvoudig wit jurkje aan en het vertellen wond haar blijkbaar op, want ze zat te schuiven op de bank en liet steeds meer van haar lichaam zien. Ze vertelde ook dat ze steeds meer behoefte er aan had om seks met een andere man te hebben, liefst terwijl Sjaak toekeek, maar dat ze in Amsterdam te weinig privacy hadden om dat te doen. Hier was dat een ander verhaal en ze had mij een keer per ongeluk gezien terwijl ik naakt en met een behoorlijk stijve pik op het balkon zat en ook omdat ze nooit damesbezoek bij me had gezien had ze het plan opgevat om mij op de koffie te vragen en haar eigen lekkers daarbij aan te bieden. Dat ik bleef zitten bij het verhaal en een duidelijke bobbel in mijn broek had en zo liet zien dat de situatie mij opwond, was voor Trudy een teken om verder te gaan. Ze stond op en Sjaak ook en hij maakte de rits op haar rug los en haar jurkje zakte naar beneden. Verder bleek ze niets aan te hebben, dus ze stond nu naakt voor mij.

Wil je me een flinke beurt geven Arie? zei ze zacht en verleidelijk...

Trek dan je kleren uit en kom bij me. Ook al was ze mijn type niet zo met haar grote borsten en gespierde lichaam, ik had nog nooit nee gezegd als er wat te neuken viel, dus ook nu niet. Terwijl ik mijn kleren uit deed moest Sjaak het voorbereidende werk bij haar doen en verwende met handen en mond haar borsten, tepels en volkomen glad geschoren kut. Ik wil meteen zwaar geneukt worden Arie zei ze het voorwerk van Sjaak maakt voorspel voor mij overbodig en jij hebt al een flinke stijve dus die kan je gelijk in mijn neukgat boren. Ze lag nu half op de bank en duwde met kracht Sjaaks hoofd tussen haar benen waar hij slubberend zijn werk deed. Tot mijn grote schrik kreeg Sjaak nu de opdracht om mijn lul klaar voor gebruik te maken en direct deed Sjaak zonder te vragen wat hij van haar moest doen. Hij nam mijn pik in zijn mond om die flink te bevochtigen met zijn speeksel. Ik was nog nooit door een man gepijpt, maar na de eerste schrik voelde het niet eens onprettig.

Sjaak trok zich terug en kreeg de opdracht om zich ook uit te kleden en dicht naast ons te blijven staan en goed te kijken hoe ze door een echte kerel geneukt werd, tenminste dat zei ze zo tegen hem. Er lag een grote badhanddoek op de zachte wollen vloerbedekking en daar ging ze op liggen en legde een kussen onder haar billen zodat haar kruis uitnodigend omhoog stak. Ik ging op mijn knien tussen haar gespreide benen zitten en plaatste direct mijn eikel tussen haar lipjes. Ik pakte haar borsten vast en duwde in n keer mijn hele pik bij haar naar binnen. Ze kreunde hard van genot en ik kneep hard in haar tepels terwijl ik haar keihard neukte. Steeds weer trok ik mijn lul bijna helemaal uit haar om hem met kracht weer in haar te stoten.

Ondertussen deed Trudy verslag aan Sjaak. Ohhh Sjaak, zie je hoe hard ik door hem geneukt wordt, ik voel zijn eikel tegen mijn baarmoeder stoten, kijk er goed naar, ik wil dat je alles ziet. Mijn tepels zijn zo hard en gevoelig en mijn kut is zo nat en warm en zijn lul schuurt langs mijn klitje in deze houding. Nog maar een paar stoten en dan kom ik al klaar, echt waar. Ik kon er niks aan doen, maar haar commentaar maakte ook mij wild. Had ik eerst nog even medelijden met Sjaak, nadat ik zijn genietende gezicht en zijn stijve pik had gezien wist ik dat dit niet nodig was.


Ze kwam nu al heftig klaar en haar kut krampte om mijn pik heen in melkende bewegingen. Ondanks haar zinderende orgasme bleef ze tegen me aan stoten met mijn ritme meegaand. Ondertussen stond Sjaak aan zijn pik te trekken en nog tijdens haar orgasme begon ook hij schokkende bewegingen te maken en spoot zijn zaad recht in haar gezicht! Toen ik dat zag hield ik het ook niet meer en spoot mijn lading zaad diep in haar kut. Het orgastische gevoel ebde bij ons alle drie weg. Sjaak liep weg om een handdoekje te pakken om het sperma uit haar gezicht te vegen en kwam snel terug. Trudy was op zijn zachtst gezegd niet blij met de lading sperma in haar gezicht. Ik had je gezegd dat je alleen klaar mocht komen als ik dat zei en je weet dat ik het niet in mijn gezicht wil hebben maar alleen in mijn mond als ik daar zin in heb beet ze hem vinnig toe. Ze maakte haar gezicht schoon met de handdoek.

Voor straf lik je mijn hele kut schoon als zijn leuter er uit is!!!

Zei ze streng tegen Sjaak die beduusd en met gebogen hoofd naast haar stond. Ik kroop tussen haar benen uit waarbij mijn pik langzaam uit haar kut gleed, gevolgd door een stroompje sperma. Sjaak nam mijn plaats tussen haar benen in en begon haar geopende gleuf met zijn tong schoon te likken en slurpte daarbij al mijn sperma op alsof het een versnapering was. Ik zat nu op mijn knien naast haar hoofd en ze liet mijn half slappe pik in haar mond verdwijnen en likte hem ook helemaal schoon, genietend van haar eigen sappen en de restjes sperma. Dat was best wel lekker geil en het duurde dan ook niet lang voordat er weer leven in kwam.

Mooi zei Trudy met een geile blik ik haar ogen, zo te zien kan ie nog een keer, dan kan ik mooi een fantasietje uitvoeren dat ik al een tijdje heb. Het was duidelijk wie de touwtjes in handen had. Sjaak moest op zijn rug op de handdoek liggen met een dik kussen onder zijn hoofd. Trudy ging ter hoogte van zijn hoofd met gespreide benen op haar knien zitten met Sjaaks gezicht vlak bij haar kut. Kom maar achter me zitten Arie en boor die pik maar in n van mijn gaten, jij mag kiezen, ik vind het in mijn kut en kont allebei even lekker als ik maar stevig genomen wordt zei Trudy en ik volgde het bevel op. Ik stopte mijn pik weer lekker in haar kut want ik ben niet zon liefhebber van anaal. Terwijl ik haar hard in haar lekkere kut neukte likte en sabbelde Sjaak aan haar klit en kut lippen en gaf ook regelmatig een likje over mijn zak of het bloot komende stukje neukvlees.

Voor Trudy was dit standje zo lekker dat ze vrijwel constant in orgastische staat verkeerde, het ene hoogtepunt volgde het andere hoogtepunt in snel tempo op. Ze schreeuwde van genot en het sap liep over mijn pik en droop op Sjaaks gezicht. Ik was net al flink klaar gekomen dus kon wel een tijdje door maar na een poosje voelde ik toch mijn zaad weer borrelen. Trudy voelde mijn hoogtepunt ook aankomen en riep: spuit het in zijn mond Arie, spuit het in zijn mond, de klootzak verdient het! Eigenlijk was ik het niet van plan maar toen ik even wat terug trok pakte Sjaak mijn pik vast, trok hem uit haar kut en begon verwoed te zuigen en al snel spoot ik zijn mond vol met sperma, wat hij allemaal met smaak doorslikte.

We gleden van elkaar af en uit mijn ooghoek zag ik het kleine pikkie van Sjaak nog strak stijf staan. Om hem te bedanken voor bewezen diensten trok ik hem in hoog tempo af tot hij een flinke kwak zaad op zijn eigen buik deponeerde. Pijpen ging mij te ver, maar dit orgasme had hij verdiend. Dat vond Trudy waarschijnlijk ook, want ze begon met smaak zijn zaad op te likken en daarna gaf ze ons allebei een ferme tongzoen. Daarmee eindigde dit onverwachte seksfeestje en we kleedden ons weer en namen nog een bakkie koffie.

Ik vertelde hen na afloop dat ik het erg lekker vond, maar dat het voor mij niet voor herhaling vatbaar was, ik ben niet echt gek op machtsspelletjes en bisex. Dat begrepen ze.Welke vrouw droomt er niet van grote borsten?  Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!  Dikke dame zoekt potente dekhengt!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!