Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Wendy)
Cuckold:
(origineel: Henk)
Bull:
(origineel: Wim)
Vriendin:
(origineel: Nina)

2017-09-11 16:38:00

Waar een vriendin al niet goed voor is!

Mijn Wendy is een echte vrouw. Met haar 46 jaar, in de bloei van haar leven. 3 kids verder nog een machtige body. Met haar cup 80E heeft ze een paar fantastische grote borsten. donkere grote tepelhoven, die bij opwindend zeker 1 tot 2 cm. uitsteken. met haar 70 kg goed in vorm. Onze seks is goed. gewoon goed. Nooit heeft ze open gestaan voor wat experimenten. Waar ik zelf de gekste ideeŽn heb, is het me nooit gelukt om Wendy daarin mee te krijgen. De laatste tijd winden cuckold sexverhalen me enorm op. Ik ben zelf behoorlijk onderdanig aangelegd. Gek genoeg is daar in de seks met mijn vrouw niets van te merken, maar in mijn fantasie volop. Ik kan me enorm opgeilen aan het idee dat mijn vrouw door een forse vent hard genomen wordt, terwijl ik hulpeloos en bloedgeil moet toekijken. Zoals jullie je kunnen voorstellen is zoiets natuurlijk bijna niet in werkelijkheid te realiseren. Toen echter laatst Nina langs kwam, een vriendin van Wendy, bracht ze me op een idee.Nina is wat kleiner dan Wendy, heeft kort donker haar, en sport veel. Ze is kordaat en schaamt zich vaak niet om te vermelden hoe goed haar seks met Jeffrey( haar man wel niet is). Op een zomeravond, na wat flesjes wijn in de tuin, komt het gesprek op mijn geliefde onderwerp. Ik ga achter Wendy staan en streel en masseer haar schouders. Wendy ontspant en als ik naar beneden kijk zie ik dat haar tepels hard worden. Ik ga door en kijk omhoog, Nina aan. Ik trek mijn wenkbrauwen op en geef met een oogopslag aan Nina aan , wat ik zie. "sjonge jonge Wendy, wat moet jij een grote tepels hebben zeg, zie eens hoe hard ze zijn" zegt Nina.

Wendy pakt haar eigen borsten vast, ze schaamt zich. "nou zeg, zitten jullie me te bekijken of zo", antwoordt Wendy. "ga maar door" zegt Nina tegen me, "en jij Wendy, doe je handen eens weg", "dan kan ik beter naar je kijken". Langzaam laat Wendy haar handen zakken, en ontspant zich. Ik ga door en masseer haar hoofd en nek. Ze kreunt zacht. Nina geeft Wendy volop complimenten. "wat een mooie grote tieten heb je toch meid", "en die tepels, zo groot zijn de mijne nooit". Nina vervolgt; " wat een geil gezicht meid, je geniet ervan of niet soms?" . Wendy knikt. Ik weet hoe nat ze hiervan kan worden. In de spiegeling van de deur zie ik dat ze haar ogen gesloten heeft. Mijn pik klopt en ik moet mijn erectie even recht leggen in mijn jeans, het doet gewoon pijn.

Plots staat Nina op; "ga jij eens op het bankje zitten en kijk" zegt ze dwingend tegen me. Als ik niet gelijk reageer kijkt ze me met grote ogen aan, en dirigeert me zonder twijfel naar de zijkant. Ze pakt Wendy vast en helpt haar overeind. Wendy's handen zet ze midden op de tafel voor me. "wat gaan we doen? "vraagt Wendy lacherig en onzeker. Nina stoort zich niet en antwoord ook niet. Ze gaat naast Wendy staan en vervolgt het masseren van haar nek. Wat ik nooit verwacht had gebeurde. Wendy ontspande en genoot van Nina's handen door haar nek. Nina vervolgde door achter Wendy te gaan staan en haar rug te strelen. eindigend boven haar kont en dan weer langzaam omhoog tot in haar haren. Wendy rilde en vergiste ik me of hoorde ik Wendy zacht kreunen. Wendy leek in een trance en verroerde geen vin. Ze droeg een dun wit zomerjurkje met knoopjes voor tot net boven haar knieŽn. Mijn paal klopte als een bezetene in mijn strakke jeans, maar ik durfde niet zo ver te gaan om hem tevoorschijn te halen en wild te gaan rukken. het kreunen van Wendy werd luider. "ZO, " zei Nina plots, "nu heb ik jullie beide bloedgeil", "dit heb ik altijd al een keer willen doen" vervolgde Nina, en ze nam plaats vlak achter Wendy. Met beide handen om haar lichaam hem scheurde ze in een keer het jurkje open.

Wendy's zware borsten vielen vrij en hingen licht deinend net boven de tafel. Ze tilde het jurkje op zodat het geheel om Wendy's heupen hing. In een beweging sneuvelde het kleine slipje van Wendy. Daar stond mijn vrouw, voorovergebukt, haar ogen gesloten, alsof ze zich schaamde, haar tepels staalhard, zwaar ademend, en licht met haar heupen draaidend. "Henk, ga eens op de stoel voor Wendy zitten, en haal nu je paal maar tevoorschijn" hoorde ik Nina zeggen. Ik deed maar al te graag wat er van me gevraagd werd. Ik nam plaats, ontblootte mijn paal en keek mijn eigen Wendy recht in haar ogen. Ogen die de opende omdat ze hoorde dat ik daar zou zitten. "Nina kwam naast me staan en lachte. "Wendy, zeg jij het maar, wil jij eerst klaarkomen of wil je eerst je man zien spuiten:?" "maar me klaar" hijgde Wendy. Ze ging naast Wendy staan en nam stevig haar tepels vast.

Wendy hijgde zwaar.

Plots liep Nina weg. Verbaasd zag ik haar de keuken in lopen om even later met een enorme komkommer terug te komen. Ze likte aan het grote gevaarte, dat ik wel zag, echter omdat ze achter Wendy stond, wist die niet waarmee ze zo dadelijk doorboord zou worden. Nina hield haar mond vlakbij Wendy's oor en fluisterde: "dus jij wilt klaarkomen" Wendy knikte gretig, "en je vindt het niet erg dat je man zit toe te kijken hoe ik je neuk?" Wendy schudde van nee, waarop Nina achter Wendy ging staan, de komkommer in haar hand.

"Wat een grote geile gezwollen KUT heb je toch Wendy, dit heb ik nu altijd al willen doen!"

Ik zie hoe Nina de komkommer tegen Wendy's hete gleuf houdt. Aan het groter worden van Wendy's ogen zie ik dat de eerste 20 centimeter in haar grot verdwijnen. Wendy hijgt zwaar en stoot zichtbaar terug. Ik vergeet bijna te rukken, zo geil is het schouwspel voor me. "blijf van je pik af" bijt Nina me toe, "jij komt zo aan de beurt"!!" Met een hand stotend in Wendy`s gleuf leunt Nina over Wendy heen en begint haar klit hard te masseren. het hijgen van Wendy verandert in kreunen, kreunen wordt gillen en binnen enkele minuten zie ik Wendy machteloos voorover op tafel vallen en met gesmoorde kreten en tranen in haar ogen klaarkomen. Nina richt zich triomfantelijk op en kijkt me aan. " en, genoten, geile hengst?" Ik knik snel, zweet me kapot van opwinding. "kom eens hier", wenkt Nina me. Ze zet me achter Wendy en zegt "toe maar neuk je maar klaar" Ik stoot maar merk al gauw dat Wendy's kut zo opgerekt is door de grote komkommer en zo nat door haar geil, dat ik weinig voel. Onrustig en zo geil als een hete reu sta ik af te wachten op wat Nina me zegt. "Oke dan, je heb netjes geluisterd, als beloning mag je je in mij klaar neuken, ik ben hartstikke geil van jullie geworden". Nina gaat pal naast Wendy voorover op de tafel liggen, tilt haar rokje op en slaat zichzelf hard op haar kont.

"Kom dan, geile hengst, dek me" NU!"

Ik heb geen aansporing nodig en ram mijn hete lul ik Nina's kleine strakke kut. Helaas duurde het maar hooguit een minuut voor ik zwaar grommend mijn zaad diep in haar spoot.

Wendy was naast me inmiddels wat bij haar positieven gekomen, en zag Nina op de bank gaan zitten. Ze zat wat na te hijgen, en spreidde haar benen wijd. We keken beiden in haar natte grot, waar duidelijk mijn zaad uitliep. " wil je ook wat van zijn zaad Wendy?" vroeg Nina aan mijn vrouw. Wendy keek verbaast, waarop Nina haar vroeg naast haar te gaan zitten met haar benen wijd. Kom op Henk, lik me maar eens goed schoon, en geef je eigen Wendy ook maar eens wat zaad. Ik ging op mijn knieŽn en likte Nina's kleine kut leeg. Mijn eigen zaad, vermengt met haar kutgeil hield ik in mijn mond. Ik kroop naar Wendy en plaatste mijn volle mond op haar zeiknatte opgesperde kut. Met alle kracht spuugde ik haar nogmaals vol met mijn zaad.

Boven me hoorde ik Nina tegen Wendy zeggen: "Was dit ongeveer zoals je het wilde geil ding??"

Daar zat ik dan, op mijn knieŽn, net mijn eigen zaad uit Nina's kut gezogen en zo "Diep mogelijk in de grote zeiknatte poes van mijn eigen Wendy gespoten, en hoorde ik boven me de beide dames lachen." Ja Henk, dit wilde ik, en Nina zal ons begeleiden". "Aanstaande zaterdag geven we een feestje, zorg dat je in topvorm bent". In topvorm?? Waar had Wendy het over. Afijn, de dagen gingen voorbij en de zaterdag kwam met rasse schreden dichterbij.

Zaterdagochtend kwam Nina op de koffie om me het een en ander uit te leggen.

"Luister Henk," zei Nina, terwijl ze me diep in mijn ogen keek, " Wendy wil grenzen verleggen, kijken wat haar opwindt en jij mag toekijken, je opgeilen, maar je houdt je handen thuis", "begrepen?" Met open mond en vol verbazing hoorde ik Nina deze instructies geven. Vele vragen had ik, maar een knipoog van Wendy , die achter Nina stond, deed me zwichten. Ik knikte en zei zacht "ja" tegen Nina.

's Middags ging ik even wandelen om mijn gedachten te verzetten. Toen ik terugkwam zag ik net een busje van de plaatselijke aannemer van onze oprit wegrijden. Het was Wim, een grote stoere aannemer, timmerman, met handen als kolenschoppen en een enorm gespierd lichaam. Ik weet nog dat ik altijd met ontzag naar hem en naar zijn enorme pik keek tijdens het douchen na het voetbal vroeger. Wim deed het raam van zijn auto open en riep; "Veel plezier vanavond en misschien zie ik je nog, haha". Ik had op dat moment nog geen idee wat hij daarmee bedoelde. Nu heeft ons huis een open schuifdeur tussen het oude huis en de aanbouw. Toen ik wat verkleumd binnen kwam zag ik direct wat Wim gedaan had. Twee grote haken in het plafond, precies in de open ruimte tussen de schuifdeur, met aan beide uiteindes 2 boeien, verbonden aan een dik touw. "wat betekent dit Wendy" vroeg ik verbaast aan beide dames aan de keukentafel. "oh" zei Nina, "Aan die haken gaat Wendy vanavond hangen, naakt, als alle gasten er zijn" Dan kan iedereen maximaal van haar genieten, terwijl jij daar zit". Daarbij wees ze naar de grote relaxstoel in onze kamer. Ik zag dat op de leuningen van de stoel ook 2 boeien bevestigd waren. "ja, ja" zei Nina, 'zorg dat je om 20:00 uur precies naakt in die stoel zit". Zo geschiedde!


Om iets voor 20:00 kwam ik schuchter, naakt naar beneden. Lachend en tevreden keek Nina me aan. "goed ,zo Henk, neem plaats en geniet". Ik ging zitten en Nina klikte de boeien dicht. Ze ging voor me staan en lachte. Vol schaamte zat ik daar, machteloos en vol verwachting. Het halve uur daarna kwamen de gasten binnen. De meeste kende ik niet. mannen en vrouwen, die me negeerden, af en toe een nieuwsgierige blik, maar verder niets. Nina nam het woord en zei: "Dames en Heren, zijn jullie klaar voor de gastvrouw van vanavond?" applaus van iedereen en vragende blikken, naar de deur waar Wendy zo dadelijk door zou komen......

Wendy kwam binnen, volledig naakt, op naaldhakken, waardoor haar mooie benen prachtig uitkwamen, haar kutje mooi smal geschoren en haar trots, haar deinende machtige blanke tieten deinend op het ritme van haar lopen. haar tepels, donkerbruin en gezwollen. Ze is zichtbaar trots en toont haar lichaam. complimenten vliegen in het rond, applaus van de mannen, en ook de vrouwen in de groep hoor ik roepen wat een fantastische tieten Wendy heeft. "neem maar plaats Wendy" hoor ik Nina zeggen, terwijl ik door de menigte voor me niets zie. Ik weet dat Wendy nu in de open schuifdeur plaats neemt en beide boeien aanklikt. Haar benen spreiden zich en Nina doet Wendy een blinddoek om.

Dan komt ze naar mij toegelopen en doet ook mij een blinddoek om. Ze vraagt de groep wie het eerst van Wendy wil genieten en na wat discussie mogen 2 vrouwen eerst. Nina dirigeert de rest aan de kant en ik hoor dat de dames Wendy's lichaam betasten. Wendy hijgt en ik hoor haar duidelijk roepen: "Oohhhhh, dit wil ik, neem me, betast me, doe wat jullie willen". Dit gaat zo door en de geile kreten van de dames zijn niet van de lucht. Plots voel ik een hand op mijn schouder. Duidelijk een mannenhand, groot en stevig. Een stem fluistert in mijn oor..

"Dag Henk, zorg je dat je goed luistert als ik je vrouwtje dadelijk eens goed doorneuk, hihi".

Shit, ik herkende de stem van Wim, de aannemer. Nee toch, niet Wim. Wim vervolgde;" oh , zal ik voor jou ook wat lekkers halen?" Hij riep: "Ilse, kom eens". Ik hoorde hakken aan komen lopen. Wim stelde me Ilse voor, zonder dat ik ook maar iets van haar kon zien. "Ilse ga maar eens lekker op Henk's schoot zitten". Hij zit vast de kan je toch niets doen. Verderop hoorde ik Nina vragen:" Wie wil er nu" ??, waarop Wim duidelijk riep: "JA , IK".

"Oke, Wim, laat maar eens wat zien". Wetende dat Wim nu naar mijn naakte Wendy toeliep waarschijnlijk met zijn enorme erectie recht vooruit, maakte me gek van geilheid. Ik voelde dat ik een stijve kreeg, die tegen het kutje en kontje van de vrouw drukte die op mijn schoot zat. "Wauw wat een lul zeg" en "Jezus Mieke, zie je die enorme ballen" hoorde ik vrouwen in de menigte roepen. Ik slikte en probeerde met mijn bekken te stoten zodat mijn kleine eikel in de kut van de vrouw zou stoten. "Wat een kleine pik heb je" hoorde ik de vrouw in mijn oor fluisteren. "Ik zal je wel pijpen!" Ze voegde de daad bij het woord, zakte op haar knieŽn en begon me heerlijk te pijpen. Mmmmmm Gefocust op haar zuigen aan mijn pikkie schrok ik opeens toen ik een keiharde gil hoorde. Het was Wendy. "Zie je Mieke, hij stoot de hele lange dikke lul zo in haar gleuf!" "Zie je hoe gespannen die kutlippen staan door de vette pik, Kees?" "Ze geniet er van de teef, zie maar hoe ze ligt te kronkelen en haar ogen sluit, die heeft behoefte aan zo'n dikke paal!"

Ik hoorde iedereen roepen.het was duidelijk, Wendy werd gepaald door de grote lul van Wim, en iedereen stond te kijken. Ik was de enige die niets zag, ik moest het doen met het commentaar van de kijkers. Aan de gillen van Wendy hoorde ik dat ze bijna klaarkwam. Net toen ik wist dat Wendy ging ontploffen hoorde ik Wim hard grommen. Hij spoot zich leeg in de grote hete kut van mijn eigen vrouw..... en ik, ik kwam stil en ingehouden klaar in de mond van Ilse die me zalig pijpte. Verslagen zat ik in de stoel. handen vast en geblinddoekt. Als vanuit het niets hoorde ik in mijn oor...

"Henk heb je gehoord hoe ik je vrouwtje genaaid heb en hoe ze klaarkwam op mijn lul...?"

Wim liet me nog even fijntjes weten wat mijn plek was. Daarna liep langzaam ons huis leeg en deed Nina bij mij en bij Wendy de blinddoeken af. We keken elkaar aan, ..... en lachten. Wat hadden we genoten.....

De dagen na het feest gingen in een roes voorbij. ik genoot na van het geile schouwspel, dat ik alleen hoorde en eigenlijk helemaal niet gezien had. Genoot na van de gil van Wendy die de enorme lul van Wim ontving terwijl ze weerloos in de boeien hing, midden in onze kamer. Maar vooral genoot ik van mijn rol als cuckold. Als man die erbij was terwijl zijn vrouw genomen werd. Dat smaakte naar meer. Voorzichtig polste ik Wendy tijdens gesprekken, en ook zij gaf ruiterlijk toe dat ze zich voor het eerst van haar leven echt had laten gaan. Geil had genoten van seks, van de dikke paal van Wim. Ik weet dat mijn pik met 14 cm niet bijzonder groot is, maar hij voldeed altijd.... toch?

Wendy gaf toe dat ze al jaren een enorme dildo gebuikte tijdens het masturberen. Nog nooit had ik die gezien. Toen ze hem blozend tevoorschijn haalde schrok ik. mijn hand kon er absoluut niet omheen. Ik schatte de omvang van een bierflesje en 28 cm lang. Daarna neukte ze zichzelf klaar. Geen wonder dat mijn pikkie haar niet maximaal vulde. Van de dildo kwam het gesprek natuurlijk al gauw op Wim, die qua omvang een vergelijkbare pik had. Ik had deze tijdens het douchen na het voetbal alleen slap gezien en toen was het al een enorme worst tussen zijn benen. Wim was toen bovendien 16 of 17 jaar. Nu met zijn 32 jaar was zijn neuklul waarschijnlijk op volle sterkte. Als vanzelf kwam natuurlijk de vraag naar voren of Wendy nogmaals door de enorme paal gevuld zou willen worden. Schuchter knikte Wendy 'ja". Toen ik daarbij aangaf heeeeel graag van dichtbij te willen kijken was een smsje naar Wim het logische gevolg. Ik sprak met Wim af en vertelde hem van onze ideeŽn. Natuurlijk was Wim wel te porren voor deze uitnodiging, al moest hij wennen aan het idee dat ik vlak naast hen toekeek.

Een mooie zomeravond werd uitgekozen om onze fantasie in vervulling te laten gaan. Op de avond nodigden we Wim uit voor eten allereerst. Ik zou koken en terwijl Wim en Wendy buiten genoten van een wijntje was in in de keuken bezig. Door het raam heen zag ik ze beide lachen en praten. Ik serveerde de soep. Wendy vroeg me terug te gaan naar de keuken en een schortje voor te doen. Ik werd al aardig in mijn rol gedwongen, dat was wel duidelijk. Ik kwam terug, met schort, waarop Wim zei: "nee, niet zo, met Šllťťn een schort aan natuurlijk Henk". Daar ging ik weer met de soep. Toen ik voor de derde keer langs Wim liep, nu met alleen een schort aan en schoenen tikte Wim me hard tegen mijn blote kont tijdens het voorbij lopen. "goed zo, Henk", zei hij lachend. Ik moest gaan zitten aan het einde van de tafel en zag Wendy en Wim genieten van de soep. Zo volgden ook de volgende gangen en toen Wim vergenoegd achterover leunde en aangaf vol te zitten, nam Wendy het woord:

"Henk, als jij Wim nu eens een beetje opgeilt" dan kleed ik me boven even om.

Wendy liep naar boven en voor ik het wist had Wim zijn broek open en hing zijn grote gezwollen slappe lul voor me klaar. "Toe maar Henk, zuig mijn lolly maar eens lekker hard, dan kan ik je teefje maximaal vullen dadelijk". Als vanzelf zakte ik op mijn knieŽn en voorzichtig stak ik mijn tong uit. ik likte aan zijn enorme eikel, die schoksgewijs voor mijn gezicht omhoog klom. Toen de paal half stijf stond, besloot ik mijn natte lippen vol om de staaf heen te schuiven. Verder dan 10/12 cm. kwam ik niet, maar aan het diepe grom van Wim merkte ik dat ik goed zoog. Met mijn hand probeerde ik beide ballen vast te houden. Deze waren echter zo groot dat ik iedere bal apart moest strelen. Wim genoot en ik merkte niet dat Wendy teruggekomen was en achter me op de tafel was gaan liggen. Zo plots als mijn pijpbeurt begon, zo plots duwde Wim me weg.

"Ga maar een op je knieŽn naar de tafel zitten!"

Ik nam plaats pal naast Wendy en zag dat ze haar grote uitstekende buitenste schaamlippen streelde. Haar klit was groot, als haar tepels en Wim nam plaats voor haar. Ik pakte als vanzelf zijn eikel vast en streelde met de onwijs grote knop Wendy's natte kut. Wendy smachtte naar de dikke neukpik, maar Wim bleef staan. Hij liet haar smeken, draaien met haar bekken. Wim keek me aan en vroeg me of ik dicht genoeg bij zat om de te zien hoe zijn pik in haar neukgrot zou verdwijnen. Ik zat kwijlend en met grote ogen te kijken. "Doe het NU, WACHT NIET LANGER, GEILE DEKHENGST" schreeuwde Wendy, zodat de hele buurt het gehoord moet hebben. Dat was wat Wim nodig had, en hij plante zijn handen op haar heupen. Toen stootte hij de volle lengte in haar zeiknatte kut.

Haar schaamlippen werden uitelkaar geduwd, Wendy slaakte een kreet en begon te kreunen. Ahhh jezus Neuk me! Ohhh wat lekker. Neuke me Wim! Zo hard als je kan. Laat Henk maar zien wat neuken is! Wim begon haar wild te neuken, steeds harder stootte hij zijn enorme lul in Wendy's kut. Wendy begon met haar ogen te draaien en het leek wel of ze van de wereld raakte van genot. Wim's enorme ballen kletsen tegen Wendy haar billen wanneer zijn hele worst tegen haar baarmoeder ramde. Wendy gilde het nu uit van genot en kwam keer op keer klaar. Wim haalde zijn pik helemaal uit haar opengeneukte kut. Kijk maar eens goed Henk wat ik met je vrouw haar kut heb gedaan.

De kut van Wendy stond helemaal open, een groot opengeneukt gapend gat. Ohh jezus dacht ik. Wim sloeg zijn harde snikkel tegen mijn wangen. Ja, Henk dit is wat je vrouw bij jou tekort komt. Komop opstaan Henk beval Wim mij. Stop je kleine pikkie maar even in haar opengeneukte kut. Dan mag je de ruimte even voelen. Mijn pikkie verdween gewoon in Wendy haar kut, zonder enige moeite floepte hij in haar grote kut. Ik keek Wendy aan en zag dat ze niks voelde van mijn pik. Wendy begon te lachen..Hahaha ja Henk je pikkie is te klein, veels te klein. Mijn pikkie verzoop in haar grote gat. Henk je kan wel stoppen hoor zei Wendy, ik heb niet het idee dat er iets in mijn kutje gebeurd. Ik haalde mijn pik eruit. Wim lachte en zei, zal ik je vrouw maar weer gaan neuken! Volgens mij verlangt ze weer naar een echte pik. Ja, lachte Wendy, Komop Wim neuk me. Met een kreun van Wendy, pompte Wim zijn worst in haar spleet. Wendy begon direct te kronkelen en kreunen. Wim begon haar steeds harder te neuken. Ik zag hoe Wendy weer begon lkjlaar te komen op zijn pik. Steeds wilder werd ze nu geneukt. Wendy raakte weer van de wereld en zuchte en kreunde "Ohh Wim, ik wil dat je me volspuit" Ik wil je zaad voelen spuiten diep in mijn kut. Wim neukte haar nu als een wilde.

Wendy schreeuwde het uit, Ohhh Ja, spuit me vol met je hete zaad!

Wims lul werd nog groter, ik zag hoe zijn ballen begonnen te schokken. Met lange diepe halen neukte hij mijn vrouws kut. Wim gromde, ik zag hoe hij diep in Wendy zijn zak begon leeg te spuiten. Wendy draaide met haar ogen en kreeg weer een spetterend orgasme. Wim bleef zijn grote pik maar leegspuiten, straal naar straal werd er in haar kut gespoten.

Wim haalde heel langzaam zijn nog stijve lul uit haar kut. Hier komen Henk, je mag haar kut schoonmaken. Komop! Ik keek naar haar opengeneukte, vuurrode kut. Het zaad van Wim glinsterde diep van binnen. Wendy deed haar benen in haar nek, zodat er een gat vol met zaad voor me klaarstond. Ja, slurpen maar Henk, zei Wim. Ik ging met mijn lippen er naar toe en begon haar leeg te drinken. Het sperma van Wim smaakte zout en puur mannelijk. Een lange sliert zaad zoog ik naar binnen en ik slikte en slikte. Er leek geen einde aan te komen, zoveel had hij in Wendy gespoten. Wendy begon te kreunen, ik likte en slikte maar door. Mijn hele gezicht plakte van Wims sperma. Ik bleef maar likken en voelde me zo vreselijk geil. Toen ik haar kutje helemaal schoon had gelikt, pakte Wim zijn half slappe lul. Deze moet je ook nog schoonmaken Henk! Ik likte met mijn tong zijn zoute ballen, lul en eikel helemaal schoon. Goedzo Henk, zei Wim je bent een brave man. Ik zal je vrouwtje nog regelmatig komen neuken, maar dat had je natuurlijk wel begrepen. Wendy gaf Wim nog een heerlijke tongzoen en zei, je mag me elke nacht wel komen verwennen hoor Wim. Dit was een nieuw begin van mijn leven als cuckold!Shemale zoekt man die met haar pik wil spelen!  Daten met de lekekrste gayboys  Vrijgezelle vrouwen zijn het masturberen zat!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!