Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Kimberly)
Bull:
(origineel: Stef)

2018-01-24 07:31:23

Ik mocht eindelijk toekijken!

Al jaren loop ik met een fantasie dat mijn vriendin zich eens laat gaan op een andere geile kerel. Nu 43 jaar oud en eindelijk heb ik mijn fantasie mogen zien en zelfs meer. Diverse relatie's gehad maar nooit lukte het me om deze meiden zo ver te krijgen. Had al een beetje de hoop opgegeven. Nu ondertussen een dikke 12 jaar een heerlijke relatie met een meid die dik 10 jaar jonger is dan ik zelf. Ze nu dan wel 32 jaar oud toch ziet ze er jonger uit. Misschien ook door haar lengte en slank figuur en mooie gave witte huid. Vroeger werd ze al jonger geschat. Toen we net wat kregen dachten de meeste mensen dat ze een jaar of 16 was. Ze is in de loop der jaren alleen maar mooier geworden. Mooie ronde 75c borsten met mooie tepels, altijd mooi figuur met mooie ronde billen en heerlijke klein geil kaal kutje met kleine lipjes. Diverse tattoo's over haar lijfje en mooie lange donker/rood haren. En dus een mooi jong koppie. Sex is voor haar zeker een hobby en ze wees ook nooit af wat mijn fantasie was. Alleen wilde ze daar wel klaar voor zijn.Op sex gebied mag ik echt niet klagen. Ze pijpt onwijs lekker en is altijd lekker nat, haar kutje en later ook haar kontje laat ze graag pakken. Ze ligt niet stil en geeft graag aan wat ze lekker vind of wil. Soms op spannende plekken en ze kon zomaar als ik auto reed mijn lul pakken om te pijpen. Dus ik klaagde echt niet. Mijn fantasie had ik al een beetje laten varen. Al dacht ik er soms wel eens aan, hoe het zou zijn als een geile kerel zich ver greep aan haar en zijn flinke harde lul in haar zou proppen tot hij kwam. En stiekem wilde ik dan wel haar zaad kut likken.

De jaren gingen voorbij en soms dacht ik, gaat ze er nu voor. Ze kon soms zoveel lol hebben met andere mannen, zeker als er drank in zat, maar altijd de laatste stap was er niet. Tja ik was dan ook niet snel jaloers en dat wist ze. Al wist ze ook dat ze zeker een stap verder mocht. Vakantie eindelijk lekker vakantie en drie weken niks doen en genieten van het mooie weer in Spanje. Leuke camping waar we al wat jaren komen. We hebben een grote caravan daar met grote voortent. Vlakbij lopen is het strand en weer is altijd goed. De eerste paar dagen waren dan ook echt lekker genieten.

Na 4 dagen kwamen er 3 jongens naast ons staan.

Aardige gasten met een grote tent. Ze waren eind 20 en hadden lol en veel drank. Contact was goed en vaak kwamen ze na het strand koffie drinken wat daarna al snel bier was. Ik moest altijd wel lachen om hun. Waren op zich mooi mannen om te zien.

Dag 6 zaten wij in de ochtend gewoon zoals altijd te ontbijten buiten aan onze tafel. We konden eigenlijk zo in hun tent kijken. Stef kwam uit het slaap gedeelte en was naakt en eerlijk daar hing een flinke lul. Ook Kimberly zag hem en lachte en zei tegen me, oke dat is een flinke lul. Stef pakte een korte broek en kwam naar buiten. Zag ons zitten en Kimberly bood hem koffie aan. Hij ging zitten en lachte en zei, sorry kon niet snel iets vinden om aan te trekken, duidelijk was dat hij wist dat wij het hadden gezien. Kimberly lachte en zei, ach was niks verkeerd aan.

Ik lachte en dacht oke dat vond ze dus wel leuk. Ik moest in me zelf lachen en dacht tuurlijk mijn zieke gedachte weer. Die middag lagen we op strand, Koelbox mee en Kimberly dronk een wijntje en ik bier. Daar kwam naakte Stef weer te sprake. Ik lachte en zei. dat was een flinke lul, stel je eens voor dat je die naar binnen moet krijgen. Kimberly lachte en zei, ach past best wel hoor. Ik lachte en zei, als eens zoiets gehad dan ? Ze lachte en zei, nee dat zeker niet. Maar denk wel dat ie past. Ik lachte en zei, nou dat moet je eens proberen. Ze lachte en zei, heb je hem weer. Maar haar lach en blik zeiden mij dat ze er wel wat voor voelde.

Die middag kwamen de mannen bij ons zitten op het strand, hadden bier mee welke bij ons in de koelbox ging. Het was lachen en ik merkte aan Kimberly dat ze Stef vaak bekeek en lachte naar hem. Twee gingen er zwemmen en ik zat te bedenken hoe ik haar verder zou krijgen. Ze lag topless in een kleine zwembroekje. Ik keek haar aan en zei, je moet je rug wel goed insmeren hoor. Ze lachte en zei, ja gaat niet makkelijk in je eentje. Ik keek naar Stef die dichtbij haar lag en zei, ach smeer jij haar rug even in. Kimberly keek me met een gemene lach aan en ging liggen op haar buik.

Stef ging zitten op zijn knieŽn boven haar billen en smeerde haar rug in. Wat wel leek op een massage. Hij nam dan ook zijn tijd. Kimberly genot er zo te zien wel van. Kun je ook mijn benen doen lachte ze. Stef ging anders zitten en deed haar benen en was bij haar boven benen. Niet de billen vergeten lachte ik. Stef had er duidelijk geen moeite mee en deed haar billen en benen zo te zien ook goed. Hij kneden echt haar billen. Hij was klaar en Kimberly lachte naar me met een beetje een geile blik. Ook was duidelijk dat Stef een stijve had en snel het water in rende.

Ik keek haar aan en kroop op haar zij. Haar tepels prikte vrolijk en stijf vooruit. Ze lachte naar me en ik zei, was wel lekker zo te zien. Ze kwam naast me zitten en pakte mijn hand. Legde deze op haar broekje. Shit die was klets nat. Ze keek me aan en zei, terwijl hij mijn benen deed en zeker mijn boven benen voelde ik zijn vingers langs mijn kruis glijden. Net zo lang tot mijn broekje scheef zat. iets wat ik zelf overigs deed. Toen gleed zijn vingers een paar keer door mijn kutje. Damm, dat was zo spannend en geil. Ik lachte en zei, oke spannend maar waar komt dat vandaan. Tja weet niet, vond het wel spannend en leuk. Ik lachte en zei, dat is het zeker. Ik vertelde dat Stef duidelijk last had van een stijve. Geil riep ze.

Verder werd er niet over gesproken want iedereen was terug en dronk bier. Daarna koffie en biet bij de caravan. Kimberly had haar broekje omgewisseld voor een hele kleine string met daarover een heel kort jurkje. Als ze even anders stond of bukte was haar string of billen zichtbaar. Duidelijk was voor mij dat ze Stef aan het opwinden was. Wat blijkbaar wel zijn uit werking had want Stef kon zijn ogen niet van haar af houden. Na een paar biertjes werd er besloten om met ze alle wat te gaan eten in het dorp. Dus iedereen ging zich klaar maken. Stond na het douchen met Kimberly in de caravan en pakte haar vast. Volgens mij wil iemand iets anders proberen. Ze lachte het weg en ging zich verder aankleden. Ik duwde haar op bed en duwde mijn mond op haar natte kutje. Ze kronkelde wat en gaf toen toe, ja zou best wel die grote pik eens willen voelen. Ik likte haar klaar en zei, nou dan moet je dat maar eens proberen vanavond.

Tja ze was al geil en nu helemaal door mijn gelik en dat ze was gekomen. Dan wil ze zeker sex. Ze pakte kleding beetje uitdagend en kort. Haren mooi en beetje make-up op. Lekker eten en veel lol. Na het eten nog wat drinken in een gezellig bar. Het was duidelijk dat Kimberly iets aan het proberen was bij Stef waar ze de hele avond al lol mee had. De andere twee gingen na een uur ergens anders kijken. Stef bleef bij ons. We zaten in een hoek aan een hoge tafel. Kimberly was duidelijk bezig Stef te bewerken. Hij keek me aan en zei, je bent ook niet snel jaloers he. Ik lachte en zei, waarom zou ik. Kimberly weet wat ze mag. En dat is best heel veel. Stef lachte en ging nieuwe ronde drank halen. Ik keek Kimberly aan en zei, lukt het mop. Ze lachte en zei, echt wel die krijg ik wel zo ver. Ik lachte de drank had zich meester gemaakt en het geile gevoel was alleen maar erger bij haar. Ik lachte en zei, nou ga het wel zien. Stef was terug en even later ging ik plassen.

Liep terug en bleef even staan. Ze waren druk aan het tongen dat was duidelijk. Wauw eindelijk zag ik een stukje fantasie. Zijn handen gleden over haar borsten en ik zag dat Kimberly zijn kruis kneden. Ik liep terug toen ze net klaar waren. Stef keek me onschuldig aan en ik lachte maar zei niks. Kimberly haar kop spoot alleen maar geil uit. Kimberly schoof iets meer onder tafel. Haar gezicht verraden wat er gebeurde. Ik had gelukkig mijn mobiel mee welke ik onder tafel liet filmen. Daar was te zien dat Stef met twee vingers in haar kutje zat en haar daar vingerde. Wauw Kimberly deed dingen die ze normaal niet snel deed. In de auto oke maar in een bar.


Zo te zien kwam ze nog klaar ook want ze had moeite om haar mond te houden en bewoog met haar lijf en ogen dicht en beet op haar lip. Stef liet zijn twee vingers door zijn mond gaan en lachte. Lekker hoor zei hij zachtjes tegen haar. Voor mij was het duidelijk Kimberly ging er vol voor. Er werd dan ook besloten om te gaan. Dus hup terug naar de caravan. Ik liep nog even naar de wc en hun alvast door naar de caravan. Ik was aan het bedenken hoe nu verder. Ik liep met een lach op mijn gezicht terug. Stapte de voortent in en zag een lichtje in de caravan. Eentje raampje was het gordijn open en dat was van ons slaap gedeelte. Ik ritste de voortent dicht en keek naar binnen. Ik zag Kimberly op het bed zitten en Stef er naast, ze tongde geil en zijn handen waren bezig met haar blote borsten. Speelde met haar stijve tepels en trok er aan. Dat maakt hij nog geiler dan ze al is.

Wauw eindelijk stond ik te gluren naar mijn kanjer die iets deed met een andere man. Zijn hand omlaag haar benen wijd en hij trok haar string weg waar duidelijk te zien was dat haar kleine kale kutje klets en dan klets nat was. Zijn twee vingers erin en hij vingerde haar flink stevig waarop zijn toch wel aardig hijgde. Ze viel achter over en hij haar benen wijd en drie vingers speelde wild met haar natte kutje. Kimberly lag flink te kronkelen en hijgde flink. Shit ze liet zich behoorlijk geil en stevig vingeren. Ze kwam dan ook heftig klaar net een hoop sap uit haar kutje. Stef ging ook naakt en daar was zijn grote en zeker stijve lul. Wat een ding zeg. Ze nam hem in haar bekkie en zoog zijn lul als of het de laatste was. Likte zijn kale balen en tussen zijn billen.

Ik was alles aan het filmen in stukjes.

Hij kroop onder haar en likte haar kut en kont en duwde zijn tong in haar beide gaatjes. Shit wat was ze geil bezig zeg. Ik besloot de caravan in de te gaan. Stapte zachtjes naar binnen en ging zitten in de eethoek gedeelte had zo perfect uitzicht op hun. Kimberly keek met lachend aan en stak haar duim op van goed, ik stak mijn duim op van goed. Ze zoog nog even door en draaide toen. Pakte zijn lul en zakte er over heen steeds een stukje verder en verder. Tot hij er helemaal in zat. Nu begon het neuk werk. Kimberly liet zicht helemaal gaan op die lul. Ze hijgde zwaar en hij pompte haar in diverse standjes. Hij liet haar vaak klaar komen en het sap spoot echt uit haar openstaande kut.

Ze riep me er bij en ik liet mijn stijve lul los en moest gaan liggen. Ze kroop over me heen en pakte mijn lul en pijpte deze en ik zag nu hoe die grote lul van dichtbij inschoof. Langs en rustig gleed hij erin en zachtjes voerde hij het tempo op. Nu bonkte hij stevig in haar en ze had moeite met pijpen. Ze trilde flink en kwam weer klaar en haar sap spoot er uit wat ik gulzig op likte. Even een pauze, in de voortent even roken en Kimberly zat naast Stef en trok zijn lul en Stef vingerde haar kutje ondertussen. Alleen vingerde hij dit keer haar kontje. Roken klaar en Stef kroop op de grond en duwden haar benen wijd en zijn pik er weer in en bonkte stevig op die stoel. Likte haar tepels en naaide haar weer naar een hoogte punt. Het airo bed in de voortent ging Kimberly op haar knieŽn en Stef naaide haar eerst zo tot hij zijn grote lul tegen haar kontje duwde. ik had verwacht dat ze zou zeggen nee dat is te groot. Maar dat deed ze niet en na een paar keer werd ze flink in haar kontje genomen. Een aantal standje anaal en ze zoog hem weer lekker. Terug in de caravan weer diep in haar kut.

Shit die gast kon lang neuken en wist wel hoe hij haar moest nemen.

Na 30 min zat hij met zijn knieŽn op de grond en duwde zijn lul er diep in. Kimberly hijgde en zei, spuit me kut vol. Shit graag dacht ik. Hij pompte flink in haar en gromde en daar was zijn zaad. Diep in haar geile kutje. Hij keek haar aan en bracht zijn druppelende lul naar haar mond. Normaal wil ze dit niet maar nu nam ze hem gelijk in haar mond. Ze maakte met haar vinger een gebaar naar mij dat ik moest komen en wees haar kut aan. Tja ik wist het wel en kroop op mijn knieŽn en zag haar natte kutje waar het zaad iets uit liep. Langzaam likte ik haar kutje. Ik had de smaak te pakken en duwde mijn tong in haar kut en proefde zijn zaad welke nu echt uit haar kut liep. Kimberly hield mijn hoofd vast en wreef haar zaad door mijn mond. Shit overal rond en in mijn mond zaad en haar sap. Ze kwam dan ook trillend klaar.

Shit dat was echt mega geil en beter dan in mijn fantasie. De volgende dag spraken we hier over en Kimberly gaf toe dat ze het al een tijdje wilde maar niet precies hoe. Ze had onwijs genoten en vond het geweldig dat ik keek en haar likte. Of het eenmalig was. ik lachte en zei, als het aan mij ligt niet. Kimberly lachte en zei, nou aan mij ook niet.

Twee dagen later kwam ze terug van het douchen. Ze nam me mee naar de caravan en ging liggen en trok haar string weg. Likken riep ze. ik likte haar en het zaad liep er uit. Ze was zojuist door Stef in de douches geneukt. Wauw ze werd steeds gekker. Tja en ik ik likte het zaad en haar net geneukte kut.

De laatste week, ik kwam terug nadat ik voetbal op tv had gekeken in de kantine. Liep naar de caravan en zag dat de voortent dicht was. Opende deze zachtjes. Dacht die ligt weer met Stef te neuken. Dat klopte maar Marco en David deden dit keer mee. Ik keek weer via het raam en even was er oog contact tussen ons. Ze zoog twee lullen op dat moment. Ik lachte en zei ook. Damm, ze liet zich in de caravan door drie dekhengsten neuken. Ik moest binnen komen en kijken hoe die drie mannen hun lul diep in haar kut en kont duwde. Ze kwam op mijn schoot zitten en benen wijd en Marco paalde haar kutje stevig terwijl ze mij tongde en heftig hijgde. Die gast paalde haar naar een spuitende hoogte punt. Ik lag nu onder haar en 1 voor 1 naaide ze haar flink tot ze klaar kwamen. En tja wie lag er onder en kon likken. Ja ik dus. Jezus wat geil en ik liet me klaar zuigen door haar terwijl ik haar zaad kut likte.

Dat was de eerste keer dat ze mijn zaad slikte.

Shit zo leer je een hoop dingen. De laatste dag heeft ze 's nachts op het strand liggen neuken met Stef en een onbekende man terwijl ik er niet ver vandaan lag en haar bekeek. Nadat Stef klaar was heeft ze nog dik een uur met die vreemde kerel liggen neuken in al haar gaatjes in diverse standjes. Toen ze terug kwam had ik een zaad kut verwacht maar ze had zich met condoom laten neuken. Ach is natuurlijk ook beter.

Nu weer thuis gaan we eens kijken hoe we dit gaan oppakken.

Maar dat er meer gaat gebeuren is wel duidelijk.Ik keek toe terwijl mijn vrouw vreemd ging!  Daten met de lekekrste gayboys  Wil jij een shemale zien spuiten?  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!