Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Bull:
(origineel: Pieter)

2018-01-25 06:52:58

Het boekje geen keuze meer!

Ze had een vrije dag en er zat een pakje tussen de post. Het was aan haar man geadresseerd maar ze kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en maakte het voorzichtig open. Tot haar grote verbazing was het een boekje over Cuckolding geschreven door een vrouw. Ze had geen idee wat ze zich daarbij moest voorstellen maar bladerde wat en las wat stukjes. Kennelijk was haar man dus zo iemand die ze in het boekje cuck noemde. Het begon haar wel een beetje te dagen. Haar man al diverse keren voorgesteld een andere man in hun seksleven te betrekken, hij vertelde dat hij het opwindend zou vinden haar met een andere man seks te zien hebben. Ze moest er echter niets van weten en vond het allemaal maar vreemd dat je van iemand houdt en dan wil je man dat je seks hebt met een ander. Ze was een keurige chique dame en had een verantwoordelijke baan en een hoge maatschappelijke positie en stel je voor dat er iemand achter zou komen. Ze had er ook geen behoefte aan, ze hadden een goed huwelijk, haar man was een lieve zorgzame man en hoewel hun seksleven wel wat nieuw leven kon gebruiken was ze al met al best tevreden.Haar man had ook wel eens de wens uitgesproken dat hij het heel opwindend zou vinden wanneer ze hem zou domineren en af en toe speelde ze wel eens een spel waarbij ze hem een beetje domineerde. Zelf beleefde ze er niet zoveel plezier aan en zou eigenlijk zelf wel eens gedomineerd willen worden. Verder was hij geen al te goede minnaar en kwam altijd heel snel klaar, maar zij vond dat nog geen reden om naar een andere sekspartner op zoek te gaan. Het boekje intrigeerde haar wel en ze las het boekje die dag helemaal en pakte het daarna zorgvuldig weer in en legde het met de andere post bij haar man op zijn bureau in zijn werkkamer. Ze hoorde verder niets van haar man over het boekje en toen ze de andere dag op zoek ging ontdekte ze het uiteindelijk achter in een bureau lade onder een stapel papieren.

Een aantal weken later, het was tegen de kerst kwam hij thuis en zijn vrouw zag er sexy uit. De open haard was al aan, kerstboom verlichting, kaarsjes aan, ze droeg een leuk jurkje, mooie kousen en pumps. Hij kon zijn ogen niet van haar af houden. Ze was ver in de veertig maar nog steeds een prachtige vrouw met een prachtig slank maar vrouwelijk figuur met slanke taille, mooie lange benen, prachtige borsten en ze had een hele mooie uitstraling met mooie grote ogen. Hij ging achter haar staan en pakte haar bij haar borsten maar ze deed wat afstandelijk, “nog even wachten “ zei ze “we gaan eerst eten en na het eten heb ik een verrassing “

Hij kon niet wachten en na het eten zei ze “zo ga nu eerst maar even douchen en blijf helemaal naakt “ Die gebiedende toon beviel hem wel en hij ging snel douchen en kwam naakt de kamer binnen. Zijn vrouw wees op een rood pakje onder de kerstboom “pak dat maar uit en gebruik het waarvoor het is bedoeld, dan ga ik me even opfrissen “ zei ze op gebiedende toon

Zij ging naar de badkamer en hij pakte het pakje snel uit. Hij was zeer aangenaam verrast dat het een CB6000 Peniskooi was. Hij had er regelmatig over gelezen en gefantaseerd zo’n gordeltje te moeten dragen en wist niet wat hij zag.

Het was nog een heel gedoe het ding aan te krijgen omdat hij teveel opgewonden was. Tenslotte lukte het hem met wat ijsklontjes zijn pik slap en klein te krijgen. Hij kreeg het voor elkaar en zat afwachtend op de bank. Ze voerde de spanning wel op en liet hem een tijdje wachten. Na een tijdje kwam ze de kamer in. Ze was gekleed in een leren korsetje waarbij haar borsten en kutje onbedekt bleven en droeg hoge laarzen. Allemachtig zijn eigen vrouw die er uitzag als een kinky Meesteres in een outfit die haar echt als gegoten stond. Hij stond perplex. Ze liep op hem af en vroeg naar het slotje. Het slotje lag op tafel en ze klikte het resoluut vast aan de CB6000. Het sleuteltje deed ze aan een kettinkje wat ze om haar hals droeg. “zo “ zei ze “schenk me nu eerst maar eens een rode wijn in “

Hij deed wat hem was opgedragen en ze gebaarde dat hij aan haar voeten moest gaan zitten. Daar zat hij dan geheel naakt aan haar voeten met gordeltje en uitzicht op haar heerlijke lichaam. Ze nam een slokje wijn en toe ging de bel. Verschrikt stond hij op en voordat hij iets kon zeggen zei ze op gebiedende toon “doe jij even open “ “ja, maar “sputterde hij “even een badjas aan doen “ “niets ervan “ zei ze gebiedend “je gaat geheel naakt de deur opendoen “ Ze woonden in een penthouse en hadden een aparte hal maar met grote schroom liep hij naar de deur en maakte die voorzichtig open.

Een keurige heer stond voor de deur en stelde zich voor en zei “ik heb een afspraak met je vrouw “ “eh met mijn vrouw ? “ en hij wist niet wat hij zeggen moest, maar zijn vrouw stond inmiddels in de ingangsdeur van de hal in haar kinky outfit . “ kom verder “sprak ze en ze liepen op elkaar af en midden in de hal gaven ze elkaar een kus op de mond. Hij gaf haar een bos bloemen en nam hem aan en zij sprak tot haar man die geheel verbouwereerd stond te kijken “zet jij de bloemen even in een vaas en pak meneer zijn jas even aan “ Haar man deed wat hem was opgedragen. “zo “ zei de man “laat je eens even goed bekijken “ Ze liep naar de kamer en draaide zich in allerlei standen dat hij haar goed kon bekijken. “is dit het kledingvoorschrift wat je bedoelde “sprak ze “geweldig “ zei hij “ het staat je als gegoten en je heerlijke figuur komt er prachtig in uit “ Haar man kon zijn ogen niet geloven, wat gebeurt hier, dacht hij De vreemde man was een keurige goedverzorgde heer, een echte gentleman en was strak in het pak gekleed. Hij had een frisse goedverzorgde uitstraling, heldere pretogen en een slank postuur. Hij was volgens hem wel het type man waar zijn vrouw op viel.

“schenk jij nog even een glas rode wijn in voor meneer “sprak zijn vrouw. Hij schonk een glas wijn in en zag vanuit de keuken dat de man ging zitten en zijn vrouw ging wijdbeens op zijn schot zitten en ze kusten elkaar langdurig op de mond. Hij fluisterde iets in haar oor en hoorde haar zeggen “ super “ Hij zag dat hij haar tepels vasthield en ermee speelde. Hij werd keihard geconfronteerd met zijn pik in de CB6000 die geen kant op kon. Hij bracht het glas wijn en gaf het aan de vreemde man.

Hij ging zitten op de bank die haaks op de bank stond waar zijn vrouw op schoot zat bij onbekende man. Die hief het glas samen met zijn vrouw en sprak “op onze gezondheid en dat ik maar veel mag genieten van je vrouw “ Zijn vrouw zei “dit is mijn Minnaar en hij heet Pieter “ “Ja maar “ stamelde hij . “dit wilde je toch zo graag, dus nu niet zeuren “ onderbrak ze hem Onderwijl was ze wat hoger gaat zitten zodat zijn mond bij haar tepels kwam en hij haar tepels likte en er zachtjes in beet.

Hij zag haar geil worden en ze keek hem met een geile blik aan.

Met een subtiel handgebaar maakte Pieter duidelijk dat ze aan zijn voeten moest gaan zitten. “zo laat je man maar eens zien hoe goed je kan pijpen “ sprak Pieter Ze deed wat hij haar vroeg en ging om haar knieën, wreef over zijn broek en haalde geraffineerd zijn halfstijve grote pik tevoorschijn. Ze begon onder zijn ballen te likken en likte heel langzaam langs de steel naar boven en likte de kop heel zachtjes. “juist , je weet hoe ik het graag heb “ zei Pieter Daarna nam ze zijn pik en begon hem intens te pijpen. Haar man keek toe, ongelooflijk hoe ze er in op ging terwijl ze normaal gesproken weinig zin had in pijpen.

Hij zat erbij en keek er naar en wist werkelijk niet wat hem overkwam. Na zijn pik uitgebreid te hebben gepijpt, terwijl jij onderwijl met haar tepels speelde zei hij “ “kleed me eerst maar even uit “ Hij ging staan en ze begon hem uit te kleden. Pieter had een slank en sportief figuur en zijn grote stijve pik stond fier omhoog en hij zei op een rustige maar gebiedende toon “ zo loop maar even naar de eettafel en ga maar eens even om je rug liggen met je benen uit elkaar “ Ze gedroeg zich als een slavin en liep naar de tafel en ging op haar rug likken met haar benen uit elkaar over de rand .” zo goed “ vroeg ze hem “prima “zei hij en ging naast haar staan en hij duwde haar mond opzij en met een subtiel gebaar begon zij hem weer te pijpen terwijl hij haar klit vingeren en na korte tijd zag hij zijn vrouw kronkelen van geilheid met een pik in haar mond. Af en toe stopte Pieter teasend een vinger in haar kutje.


Hij ging daarna tussen haar benen staan en boog voorover en begon haar te uitgebreid te likken. Kennlijk deed hij dat zo goed wat binnen de kortste keren lag ze hard te kreunen. en hij zag haar geile lichaam kronkelen. Ze genoot optimaal en vroeg na een tijdje “ooooh zou je me alsjeblieft willen neuken “ Pieter zei “wat zeg je ? “en ze herhaalde weer of hij haar alsjeblieft wilde neuken . Hij liet haar het daarna nog 3 x keer en steeds harder herhalen waarbij ze het de laatste keer bijna gilde en er dus geen twijfel mogelijk was.

Hij nam haar aan de arm mee naar de salontafel waar haar man zat en gebood haar met haar handen voorover op de tafel te leunen . “kijk je man maar aan laat hem maar zien hoe je geniet “ zei Pieter op een rustige manier . Hij ging achter haar staan bracht zijn stijve pik naar binnen en begon haar te neuken. Ze keek haar man aan die geheel geobsedeerd op de bank tegenover haar zat en ze begon zachtjes te kreunen “oh wat lekker “ . Haar ogen en gezichtsuitdrukking straalden geilheid en genot uit zoals hij zelden bij haar had gezien. Hij wist werkelijk niet wat hem overkwam, een vreemde man die zijn vrouw neukte en dan ook nog zonder condoom. “ja maar, ook nog zonder condoom ? “sprak hij “maak je geen zorgen “ zei ze, Pieter vertelde zojuist dat hij zicht had laten testen dus het is volkomen veilig, ik kan me dus zonder zorgen helemaal laten volspuiten “

Hij neukte haar daarna in allerlei standen, op de bank, op de grond voor de open haard, vlak voor zijn neus vlak voor hem steunend met haar handen op de leuning van zijn stoel kwam ze gillend klaar terwijl ze haar man recht in zijn ogen keek. Hij zag haar ogen geil wegdraaien en ze had in blik in haar ogen die hij zelden zo geil had gezien. Nadat ze was klaargekomen zei ze “laten we naar de slaapkamer gaan “en zei tegen haar man. “Je mag af en toe heel even kijken als je ons maar niet lastig valt en als we je nodig hebben dan roepen we wel “ Na een tijdje ging hij kijken en zag hoe Pieter haar polsen stevig vast had en haar op een keiharde manier aan het neuken was. Het was of hij haar aan het verkrachten was en zij genoot enorm van die harde aanpak. Allemachtig dacht hij wat een conditie en potentie heeft die kerel. Zijn vrouw kreunde en kronkelde en hij bleef kijken en weer hoorde hij haar gillend klaarkomen. Ze lag nog een beetje bij te komen en ze keek hem aan en zei “haal jij onze glazen wijn even, we zijn nog lang niet klaar “

Hij haalde de wijnglazen en gaf ze aan zijn vrouw en Pieter, ze namen een paar slokken en zij begon spontaan weer aan zijn pik te zuigen. “ik heb nog lang niet genoeg “ zei ze en stuurde hem even weg. Lange tijd later terwijl hij haar nog een keer gillend had horen klaarkomen, riep ze hem . “zo ga maar op je rug liggen “zei ze Hij deed wat ze hem vroeg en ging ruggelings op bed liggen. Ze ging op z’n hondjes over hem heen staat met haar kutje boven zijn gezicht. “lik me maar “zei ze en hij voelde vlak boven zijn mond de pik van haar Minnaar in haar kut glijden en weer begon Pieter begon haar achterlangs stevig in haar kutje te neuken.

“Hmmmm zalig “ kreunde ze “tegelijk gelikt en geneukt te worden!“

Pieter neukte haar steeds wilder en wilder . Ze kwam weer gillend klaar en hij voelde haar drijfnatte kut boven zijn mond. Hij hoorde Pieter kreunend zeggen “hmmm ik spuit je helemaal vol “ Even later voelde hij het zaad uit haar kutje in zijn mond lopen. “zo lik maar schoon “ zei ze “je hebt geen keuze meer, net zoals in het boekje Terwijl hij haar kut schoon likte gingen allerlei gedachtes door zijn hoofd en bedacht hij wat het boekje met die titel daar mee te maken had en hoe ze dat wist.

Later toen Pieter vertrokken was vertelde ze haar verhaal. Ze was via het boekje “geen keuze meer “op een aantal sites terecht gekomen en had zich verdiept in het cuckold gebeuren. Ze had zich als stel aangemeld op de site mijnlevenalscuckold.nl en diverse verhalen gelezen, foto’s bekeken en had vrij gemakkelijk de nicknaam van haar man ontdekt. Het was simpelweg de koosnaam zoals zij hem wel eens noemde. Ze had ook gemerkt dat haar man regelmatig online was en ook aanwezig was in de chatrubriek. Hij ging vaak ‘s avond nog even naar zijn werkkamer en zij bleef in de woonkamer maar kon via haar laptop inloggen en kon zo onder de nickname van het stel met haar eigen man chatten. Ze had dus chat gesprekken met haar eigen man als zijnde een man van een stel met dezelfde verlangens. Op die manier kwam ze erachter dat zijn verlangens heel groot waren.

Hij verlangde om vernederd te worden en zijn vrouw gebruikt te zien worden.

Ze dacht er goed over na en maakte voor zichzelf een verlanglijst waar een eventuele minnaar aan moest voldoen. Ze schreef al haar wensen in een advertentie die ze als stel plaatste. Er kwamen veel reacties en uiteindelijk selecteerde ze drie mannen. Ze had stuk voor stuk een ontmoeting met de 3 mannen in een grand cafe en koos uiteindelijk voor de laatste en de oudste. De andere mannen vond ze weliswaar leuk en aantrekkelijk maar te opdringerig, weinig respectvol voor de cuck, te zenuwachtig en teveel opschepperig hoe goed ze wel niet waren. Haar keuze was een nette beschaafde goedverzorgde gebonden zakenman, hij was rustig, relaxt en had ruime eerdere ervaring op cuckold gebied. Hij was beslist niet opdringerig en had een bepaalde natuurlijke dominantie die ze bijzonder prettig vond, maar op een charmante respectvolle manier.

Belangrijk was dat ze hem vertrouwde en nam een middag vrij en ontving hem thuis. Hij nam op een rustige prettige manier het initiatief en ze hadden uitgebreid sex. Ze verbaasde zich over zijn enorme goede conditie en potentie en hij wist haar langdurig te verwennen en ze genoot er enorm van. Na een paar keer uitgebreid sex met hem te hebben gehad verlangde ze steeds meer naar hem en zijn lichte dominantie vond ze bijzonder prettig. Ze voelde zich op en top vrouw bij hem en hij complimenteerde haar met haar heerlijke lichaam. Het contact ontwikkelde zich in korte tijd van Bull naar Minnaar en ze was ze zeer op hem gesteld. Ze genoot van haar rol als minnares en ze voelde zich bijzonder prettig bij deze minnaar en ze belden elkaar ook regelmatig, hadden af en toe een lunch en bespraken ook de gewone dagelijkse dingen. Hij gaf haar ook opdrachtjes, zoals kledingvoorschriften, ze was altijd al vrouwelijk en stijlvol gekleed maar nu net iets meer sexy met mooie kousen, schoenen of laarzen en regelmatig sliploos, wat haar een spannend en opwindend gevoel gaf.

Na een paar weken was ze geheel zeker van haar zaak en besloot een ontmoeting met haar man te regelen, maar wel op een manier dat er voor hem “geen keuze meer “ was.Vrouwen met grote borsten zoeken een man!  Kom sexdaten met dikke wijven!  Getrouwde vrouwen gaan vreemd!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!