Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit Cuckold verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:

Cuckoldress:
(origineel: Femke)
Cuckold:
(origineel: Laurens)
Bull:
(origineel: Finn)

2018-01-23 08:51:40

Cuckoldress gaat vreemd haar man luistert mee!

Die avond krijgt Laurens rond een uur of 8 een app van Femke, zijn vrouw. Er zijn fotos bijgevoegd van haarzelf met haar 3 vriendinnen. Ze is een avondje op stap met de meiden. Lekker eten en daarna nog even wat drinken. Met de fotos plaagt ze Laurens een beetje omdat hij op de kinderen past. Gert bekijkt de fotos met een glimlach. De meiden zijn melig en het eten op de borden ziet er goed uit. Hij wenst ze smakelijk eten en gaat verder met tv kijken. Na enige tijd komt er weer een appje. Femke stuurt fotos van haar met haar vriendinnen in een kroeg. De stemming zit er blijkbaar goed in. Laurens vindt het prima. Zijn vrouw vermaakt zich goed en dat gunt hij haar. Ze hebben een prima relatie. Het stappen met vrienden proberen ze ondanks de kinderen bij te houden. Soms regelen ze oppas, maar dat is op een avond als deze niet nodig. Hij hoopt dat ze niet al te laat thuis komt en nog zin heeft om te vrijen. Meestal heeft ze dat na zon avondje stappen wel. Ze is geen type om heel veel te drinken, maar soms is ze na zon avond gewoon te moe. Laurens heeft wel zin, na een tijdje tv gekeken te hebben is hij overgestapt om wat te surfen op de computer en al snel komt hij terecht op pornosites. Een gezonde man als Laurens krijgt dan natuurlijk wel zin om te vrijen.Rond half twaalf stuurt Femke weer een app. Ze schrijft dat ze met een bekende in de kroeg zit die ze al een tijdje niet meer heeft gezien. Er volgt een foto. Het is inderdaad oude bekende. Finn, hun vroegere buurman. De andere meiden zijn inmiddels naar huis, schrijft Femke. Ze praat nog even met Finn bij en komt dan ook naar huis. Doe hem de groeten, schrijft Laurens terug. Finn en zijn vrouw Ilse woonden enkele jaren naast hun. Fijne buren, maar nadat Femke en Laurens zijn verhuisd naar de stad zijn ze het contact verloren.

Om 1 uur volgt er weer een app. Het wordt een latertje, schrijft Femke. Ik ben van plan jouw fantasie te laten uitkomen. Er volgt een smiley met een knipoog. Laurens schrikt van het bericht. Hij heeft al een tijd een fantasie dat Femke seks heeft met een andere man. Femke vond het wel leuk om daar over mee te fantaseren. Hij merkte dat zij het wel leuk vond omdat ze er altijd extra nat van werd als ze daarover fantaseerden. In het begin was ze wel wat terughoudend, maar de laatste tijd begon ze er soms ook zelf over. Ze wilde weten waarom Laurens het zon geil idee vond. Ze hadden immers een prima seksrelatie, waarom zou er een derde in het spel moeten komen. Laurens legde uit dat het hem geweldig leek om haar te zien genieten met een andere man. Femke vond het wel een grappig idee, maar als ze het zou doen, als!!, dan zou ze Laurens er niet bij willen hebben, dat zou haar teveel afleiden. Ze zou dan wel alles achteraf vertellen. Dat vond Laurens ook goed, als ze hem dan wel tijdens het vertellen lekker langzaam af zou trekken. Dat was goed, zei Femke, al zou het nooit van komen, ze was niet zon flirt.

Laurens reageerde snel op het berichtje met de vraag over welke fantasie Femke het had. Deuh, reageerde ze, dat weet je wel. Met wie?, vroeg Laurens. Met Finn, zei Femke. En Ilse dan?, reageerde Laurens weer. Ze zijn uit elkaar zei Femke en Finn woont tegenwoordig ook in de stad. Hij heeft een appartement in de binnenstad. Leuk h? Nou, op dit moment vond Laurens het even niet zo leuk. Finn was wel een aardige vent, maar het beeld van Femke die aan neuken zou gaan met Finn leek hem opeens een minder goed idee. Hij begon al te reageren op de app, maar bedacht zich. Wie A zegt moet ook B zeggen. En gaandeweg groeide de opwinding bij hem. Ok, maar hou me op de hoogte, schreef Laurens. Natuurlijk liefje, schreef Femke.

Opeens ging de telefoon, het was Femke.

Laurens nam op maar Femke reageerde niet. Ze liep met Finn door de stad en ze praatten over koetjes en kalfjes. Laurens kon duidelijk horen waar ze over praten. Femke wilde hem blijkbaar online laten mee genieten. Na enige tijd kwamen ze bij het appartement aan van Finn. Na enig gerommel en geruis werd het geluid weer beter en kon Laurens het gesprek weer volgen. Finn vroeg wat Femke wilde drinken en vroeg toen of Femke het wel zeker wist. Wat moet ik zeker weten, vroeg Femke. Nou, dat je met mij naar bed wilt. Waarom zou ik dat niet zeker weten? Nou ja, je bent toch getrouwd met Laurens. Ja, ik ben gelukkig getrouwd met Laurens, maar Laurens heeft een bijzondere Fetish en dat is dat hij het geil vindt als ik met een andere vent neuk. Dat heb ik nog nooit gedurfd, maar toen ik jouw vanavond ontmoette, toen dacht ik, waarom niet.

Ik ken je, je bent betrouwbaar en vrijgezel.

Wel bijzonder dat Laurens dit geil vindt, zei Finn. Ik zou dat nooit accepteren, veel te bang dat ik je kwijt zou raken. Ik hou ontzettend veel van Laurens en ik ga hem ook vertellen wat we gedaan hebben als ik thuiskom. Meen je dat, vroeg Finn verschrikt? Ook dat je met mij bent. Ja natuurlijk, zei Femke, dat weet hij overigens al. Ik had hem vanavond toch al geappt dat we elkaar ontmoet hadden. Het is zijn fantasie, maar ik kies uit met wie ik het doe, zei Femke.

Dat de telefoon open stond wist Finn blijkbaar niet en Femke zei er ook niets over. Laurens luisterde gespannen naar het gesprek. Er was nog niets gebeurd. Misschien was Finn nog niet zeker van zijn zaak. Laurens was inmiddels zo opgewonden dat hij hoopte dat Finn zijn kans zou grijpen. Nou, dat ging Finn zeker doen. Hij ging naast Femke zitten en sloeg zijn arm om haar heen. Hmm, zon mooie vrouw zie ik niet dagelijks Femke, ik vind het heel fijn dat je er bent. Hij kuste haar op haar wang, maar daar nam Femke geen genoegen mee. Ze was de hele avond al geil geweest en toen ze Finn ontmoette en hoorde dat hij vrijgezel was en in de binnenstad woonde, smeedde ze haar plannetje.

Laurens wilde dat ze vreemd ging, zij was geil en ze had zijn toestemming.

Ze was er klaar voor. Finn was een leuke vent. Ongeveer even oud als zij, ziet er goed uit, redelijk gespierd, sportief. Toen ze nog buren waren was hij altijd heel behulpzaam, altijd correct. Nu zat ze naast hem en beantwoorde ze zijn kus met een tongzoen. Al snel liet ze haar hand naar zijn kruis gaan. Ze hoopte dat Laurens via de telefoon genoeg kon meegenieten, maar al snel verloor ze haar aandacht voor hem en richtte zich helemaal op Finn die zijn hand op haar borst had gelegd en deze zacht streelde. Na enige tijd stopte Finn en vroeg aan Femke of ze mee ging naar de slaapkamer. Dat was goed. Ze ging nog even naar het toilet en hoorde Finn naar boven gaan. Snel vroeg ze aan Laurens of hij er nog was. Laurens bevestigde het en zei dat hij het heel geil vond. Ik laat de telefoon aan, zei Femke, dan kun je meegenieten. Fijn, zei Laurens. Je moet van jezelf afblijven hoor Laurens, zei Femke, ik wil je vannacht nog hebben, doei! Femke ging Finn achterna.

De slaapkamer was eenvoudig ingericht, maar er stond gelukkig een ruim tweepersoons bed. Finn zat op de rand en Femke ging op zijn schoot zitten. Finn maakte de rits van de jurk van Femke open en Femke trok haar jurk uit. Ze had alleen nog een zwart lingerie setje aan. Haar kleine tietjes waren verpakt in een mooi kanten bh. Ze had eigenlijk geen bh nodig, Haar tietjes waren klein, maar wel stevig. Femke was er wel trots op dat ze ondanks haar 2 kinderen toch geen slappe tietjes had. Ze vond het wel jammer dat ze zo klein waren, maar Laurens was er dol op. Nog nooit had ze overwogen om ze te laten vergroten. Het was zoals het was. Finn trok haar weer op zijn schoot, maakte haar bh los en begon haar tietjes te verwennen. Even stopte hij, wat mooi Femke, ik heb je altijd een mooie vrouw gevonden.

Wat een mooie borsten heb je en wat zijn je tepels mooi. Dank je, zei Femke. Je was wel grotere borsten gewend, toch? Ja, zei Finn, Ilse heeft nu zelfs nog grotere borsten, maar ik vind die Siliconen tieten helemaal niets. Nou ja, ik hoef er toch niets meer mee. Ze heeft ze na de scheiding laten vergroten. Haar nieuwe vriendje vond het blijkbaar wel leuk. Geniet dan maar van de mijne, zei Femke. Doe je broek uit, ik wil je pik zien. Finn trok zijn broek uit en Femke riep dat ze zijn pik mooi vond. Ooh, wat is die lekker groot Finn. Hmm, ik ga je pijpen. Ga maar op bed liggen, zei Finn, dan ga ik je lekkere kutje likken.

Laurens zat inmiddels in zijn blote kont op het puntje van zijn stoel, de telefoon tegen zijn oor gedrukt. Hij moest moeite doen om van zijn stijve pik af te blijven en prees zich gelukkig dat de verbinding goed was. Femke had de telefoon blijkbaar zo neergelegd dat hij vrij goed kon horen wat ze zeiden. Hij kon ze zelfs horen kreunen en hijgen. Ondertussen lagen Finn en Femke in standje 69 elkaar te verwennen. Femke was blij dat ze, voor ze uitging, zich nog helemaal gladgeschoren had. Niet omdat ze van plan was geweest om vreemd te gaan maar omdat ze meestal na een avondje stappen met elkaar naar bed gingen en Laurens het fijn vond als hij geen haartjes bij haar voelde. Finn had niet dezelfde voorzorgsmaatregelen genomen, maar zijn schaamhaar was wel netjes kort getrimd.


Finn was de laatste tijd niet veel meer gewend en moest Femke af en toe even laten stoppen, hij had de laatste tijd vooral zichzelf moeten bevredigen en dreigde al heel snel klaar te komen. Femke was, sinds ze volkomen onverwacht haar plannetje had bedacht om met Finn naar bed te gaan, ontzettend geil geweest en had ook niet veel nodig om klaar te komen. Waar Finn zijn orgasme nog wilde uitstellen, liet Femke zich helemaal gaan. Normaal gesproken was ze niet zo luidruchtig in bed, maar nu ze Laurens wilde provoceren liet ze, als ze Finn zijn pik niet in haar mond had, luid en duidelijk horen hoe geil ze was en hoe lekker Finn haar likte en vingerde.

Ooh Finn, dit is z lekker, ga door, harder, harder, ik kom, jaah, aah, wat geil, ik kom!!!!!

Finn moest alle moeite doen om niet spontaan klaar te komen en concentreerde zich in alle macht op Femke. Hij bleef haar strelen en dook weer op haar kutje om haar nog een orgasme te bezorgen. Hij likte haar klitje, stak 2 vingers in haar kut en met vinger van zijn andere hand penetreerde hij haar sterretje. Femke kwam kreunend voor de 2e keer klaar en duwde toen Finn zijn hoofd en handen weg om even rust te krijgen. Ze kneep in Finn zijn ballen en likte het toompje. Dat was te veel voor Finn die met een oerkreet klaar kwam in haar mond. Femke slikte zijn sperma niet door maar liet het uit haar mond glijden en smeerde het uit over haar buik en borsten.

Femke hoopte dat Finn straks nog een keertje kon, ze wilde graag dat hij in haar kutje klaar zou komen. Nadat Finn uit gehijgd was, vroeg hij of Femke nog iets wilde drinken. Femke wilde water en Finn liep naar beneden om het te halen. Snel pakte Femke de telefoon en fluisterde of Laurens er nog was. Nou reken maar, Laurens zat inmiddels met een pijnlijke pik. Het voorvocht stroomde werkelijk uit zijn pik, zo geil was hij. Femke fluisterde dat ze nog even door ging en zei hem nogmaals niet klaar te komen. Beloofd?, vroeg ze. Ja schatje, zei Laurens. Femke legde de telefoon snel terug en ging weer op haar rug liggen. Haar buik en borsten plakten nog van het sperma van Finn, maar dat vond ze fijn. Daarmee wilde ze Laurens verrassen. Finn kwam terug met het water en Femke ging tegen hem aanliggen.

Ze streelde zijn buik, zijn pik en zijn ballen. Ooh, Finn, ik wil je graag voelen in mijn kutje. Ik ben nog zo geil, zei Femke. Dat had direct effect. De pik van Finn, die nog weinig tekenen van leven vertoonde na zijn orgasme, richtte zich weer een beetje op. Ik denk wel dat het lukt, zei Finn en draaide zijn gezicht zo dat hij Femke kon zoenen. Al snel ging Femke met haar mond naar zijn borst, buik en pik. Met haar vingers streelde zij zijn ballen en na enige tijd stond zijn pik weer stijf. Femke duwde hem op zijn rug en ging op hem zitten. Ze stopte zijn pik in haar natte kutje en begon langzaam te bewegen.

Omdat Finn net was klaargekomen, duurde het nu lekker lang.

Ze deden verschillende standjes. Femke kreunde hard en riep regelmatig hoe lekker Finn haar neukte. Laurens, aan de andere kant van de telefoon, moest af en toe de telefoon wegleggen omdat hij bang was klaar te komen. Al een paar keer was hij naar de badkamer gelopen om zichzelf met koud water af te deppen om zo een beetje af te koelen. Aan de andere kant wilde hij ook niets missen. Hij genoot van het spel dat Femke speelde. Even was hij bang geweest dat hij te hoog spel had gespeeld met zijn fantasie, maar nu wist hij 200% zeker dat Femke het spel speelde om zijn fantasie waar te maken. Dat ze zelf genoot van het spel vond hij helemaal terecht, het versterkte zijn liefde voor haar alleen maar.

Het tempo werd inmiddels door Finn en Femke steeds meer opgevoerd. Femke lag nu op haar rug, haar benen omhoog zodat hij haar maximaal kon penetreren. In dit standje kon Finn het niet zo lang volhouden. Finn voelde dat hij snel klaar zou komen. Ooh Femke, ik ga zo komen, dit is zo geil, zei hij. Kom maar schatje, zei Femke, spuit je sperma in mijn kutje, spuit het diep in mijn kutje. Ooh, ik wil je sperma in mij voelen, riep Femke. Met een brul spoot Finn zijn sperma in haar kutje. Voor Femke kwam het iets te vroeg, maar dat vond ze niet erg. Straks had ze nog een finale met Laurens. Finn kwam uitgeput naast haar liggen en sloeg zijn arm om haar heen. Blijf je hier slapen vroeg hij. Nee, zei Femke, ik ga terug naar huis. Ga je het echt vertellen, vroeg Finn. Ja, ik ga alles echt vertellen, zei Femke. Ze stond op en Finn stond toen ook op om haar de badkamer te wijzen. Femke begon zich echter aan te kleden. Ik ga me thuis douchen, zei ze. Ze vond het niet nodig om Finn te vertellen dat ze ongewassen bij Laurens in bed wilde duiken zodat hij kon ruiken en proeven wat ze zojuist had gedaan. Met een tongzoen nam ze afscheid van Finn.

Toen ze buiten was pakte ze de telefoon en was blij dat de batterij nog niet leeg was. Ben je er nog Laurens?, vroeg ze. Ja, zei Laurens. Ik ben over 10 minuten thuis. Lig je al in bed? Nee, zei Laurens, ik zit nog in de kamer. Ga dan naakt in bed liggen en zorg ervoor dat het bed lekker warm is. Tot zo, en ze verbrak de verbinding. Snel fietste ze naar huis, terwijl Laurens niet wist hoe snel hij het bed moest opwarmen. Wat was hij vreselijk geil.

Toen Femke thuis kwam ging ze gelijk naar boven en kleedde zich in de badkamer uit. Haar slipje was drijfnat van haar eigen vocht en natuurlijk het sperma van Finn. Ze ging direct naar de slaapkamer. Laurens had de sfeerverlichting aan gedaan. Normaal was hij niet zo romantisch aangelegd, maar voor deze speciale avond had hij het wel gedaan. Femke stond voor het bed. De prachtige vrouw met haar strakke lichaam, stond uitdagend voor het bed. Laurens sloeg het dekbed open en lag met zijn stijve pik in het bed. Ga op je rug liggen en je mag me niet aanraken, zei Femke. Laurens was verrast maar deed van zijn vrouw vroeg. Femke ging naast hem zitten en hem een tongzoen, daarna ging ze met haar tietjes naar zijn mond. Laurens kuste haar borst en nam een tepel in zijn mond.

Proef je de zoute smaak van Finn, vroeg Femke. Geil h?

Glimlachend zag Femke dat Laurens haar vraag grommend beantwoorde. Ze zag dat hij trilde van geilheid, maar dat hij zijn handen netjes thuis hield. Femke zag een straaltje voorvocht uit zijn pik komen. Ze was benieuwd of Laurens spontaan klaar zou kunnen komen. Om dit te testen richtte ze zich op en ging met haar kutje boven de mond van Laurens zitten. Er was natuurlijk veel sperma uit haar kut gedropen tijdens het lopen en fietsen naar huis, maar omdat ze zich verder niet had schoongemaakt, was er voor Laurens nog wel iets te halen. Laurens begon haar kutje te likken Femke perste nog een beetje en er kwamen nog een paar druppels sperma van Finn naar buiten. Laurens snoof van geilheid en likte het sperma uit Femke haar kutje. Jammer voor Femke kwam hij niet spontaan klaar al produceerde hij een ongelofelijke hoeveelheid voorvocht. Femke was weer ontzettend geil geworden en nam de pik van Laurens in haar mond. Die stond echt op springen en hij kwam vrijwel direct klaar . Zoveel had hij nog nooit gespoten. Straal na straal kwam met grote kracht uit zijn pik. Femke slikte de eerste straal nog door maar liet de rest op haar gezicht terecht komen en op haar schouder en op de buik en borst van Laurens. Van die enorme hoeveelheid sperma werd Femke zo geil dat ze nog een keer klaar kwam op de tong van Laurens.

Uitgeput lagen ze na te hijgen. Beiden besmeurd met sperma. Femke gaf hem weer een tongzoen en hij proefde nu ook zijn eigen sperma. Nou mannetje, zei Femke liefjes, vond je dit fijn? Heerlijk, zei Laurens, ik vond het eerst heel naar dat je het ging doen, was bang dat het veel te ver ging. Nee liefje, zei Femke, ik hou alleen van jou. Ik vond het ontzettend geil, maar ik heb het alleen maar gedaan voor jou. Wil je het vaker doen?, vroeg Laurens. Alleen als jij het ook wilt, zei Femke, maar alleen niet meer met Finn. Waarom niet? Nou, leuke vent hoor, maar ik wil wel eens neuken met een vent met een echt grote pik. Een echt hele grote, zei Femke glimlachend. Het kleine pikkie van Laurens begon al weer te groeien...Rijpe Dame Zoekt...  Wil jij een sexafspraak met een dikke dame?  Vrouwen met grote borsten zoeken een man!  


Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.
Ontmoet swingerstellen uit Nederland en Belgie via onze giga database vol echte stellen.Cuckold Verhalen word regelmatig geupdate, Voeg toe aan je favorieten en blijf ons volgen!